Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Безсъние, жена брои овце...Последната казва:-Иди хапни нещо

Коментар

• Блъснал се нашият човек с БМВ-то в дърво.Седи оцъклен,не мърда, ама- жив.Доближава се до колата му катаджия, и му казва:-Браво, сложил си колана, сега си добре, виждаш ли ,че коланите помагат...А твоята приятелка е била без колан....Ей я на, лежи на 6 метра от колата, с члена ти в устата...

Коментар

• Кога момичето от занаята иска двойно, бакшишът тройно, а катаджията четворно?
        Когато бакшишът кара момичето на адрес, спират ги за проверка и това става на 8-и март.

Коментар

• -Добър ден, за изкарване на шофьорска книжка съм...-Ама господине, ние сме болница, а не школа за шофьори.-Знам...Отзад ми я завряха...А бе, дълга история...

Коментар

• Мъж без жена е катo куче без бълхи...
            Живее си, но скучно!
            А жена без мъж е като бълха без куче...
            Може да живее, но няма кого да хапе!
            Денят, в който човек спре да учи, започва да умира.

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250226_202952.jpg
Прегледи:463
Размер:112.5 КБ
ID:6990490
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Старото си е старо... 😁

Един фермер решил да освежи кокошкарника с нов петел. Новакът влязъл наперено в курника, огледал кокошките, огледал и стария петел и му казал:
                - Слушай старче. Да не си посмял да припарваш до мадамите. От тук насетне това е моя грижа.
                Старият погледнал смирено младока и казал:
                - Недей така бе, синко. И аз душа нося. Отстъпи ми поне една кокошчица.
                - Дума да не става. Не се ли виждаш, че си пътник.
                Вече миришеш на тенджера.
                - Недей бе моето момче, все още имам някакви способности. Ако искаш, дай да се обзаложим, че ще обиколя пет пъти двора
                без да ме догониш и ако успея, ще ми отстъпиш една кокошчица.
                - Дадено, тръгвай.
                Тръгнал старият петел, а по петите му младия и тичали. Направили една обиколка на двора, след нея втора, трета и на четвъртата се чуло едно силно "БУУМ." Младия петел паднал прострелян.
                Тогава фермерът свалил пушката и измърморил:
                - Аман! Вече пети петел и пак п*дераст!!!
                Който търси , намира !

Коментар

• Селянин имал бик и магаре.
                  Те били вързани в един обор - ясла до ясла.
                  Не щеш ли, вечерта се чули страшен рев и тропот. Отишъл селянинът да види какво става - бикът се качил и здраво оправял магарето.
                  Разделил ги по-далеч един от друг и ги вързал, за да не се стигат.
                  На другата нощ ситуацията се повторила.
                  Този път бикът скъсал веригата и пак качил магарето.
                  Вързал го с по-здрава верига да не я къса, а магарето покрил с един чаршаф, за да не се вижда.
                  На третата нощ ревовете се разнесли отново. "Тая вечер няма да ставам" - казал си стопанинът. - "Утре ще му мисля".
                  На сутринта отишъл в обора.
                  Този път магарето било скъсало синджира и избягало.
                  Тръгнал да го търси. Тук магаре, там магаре,... гледа насреща съседът:
                  - Комшу, абе магарето ми избяга. Да е минавало някое, покрито с чаршаф?
                  - С чаршаф не съм виждал, но преди малко оттук мина едно - бягаше като лудо и само една салфетка му стърчеше от задника.
                  Който търси , намира !

Коментар

• Един фермер имал около 200 кокошки, но нямал петел, а искал пиленца. Един ден отишъл надолу по пътя при следващия фермер и му поискал петел. Другият фермер отвърнал:
                    - Да, имам един великолепен петел. Кръстил съм го Страхил, защото е страшно добър в работата си. Той ще оправи всичките ти кокошки без проблем.
                    Страхил струвал много пари, но фермерът решил, че си ги заслужава и го купил. Отнесъл го вкъщи, настанил го в двора и започнал да го агитира:
                    - Страхиле, искам сега да влезеш в ритъм, понеже имаш доста кокошки да оправяш, а и ми струваше много пари, така че трябва да свършиш добре работата си. Лека-полека се захващай и се забавлявай!
                    Петелът го гледал, все едно разбира всяка човешка дума и, след като фермерът му посочил кокошарника, Страхил излетял като куршум и започнал да оправя всяка кокошка по 3-4 пъти, а фермерът го зяпал, невярващ на очите си. След като свършил с кокошките, Страхил излетял от кокошарника и налетял на ято патки в езерото. После нахлул и в кочината, а след това и при кравите. Страхил скачал като невидял на всяко животно, притежавано от фермера. Фермерът бил объркан и притеснен, че скъпият му петел с това темпо няма да може да издържи дори до края на деня и разочарован си легнал.
                    Когато се събудил на следващия ден, открил Страхил безжизнен на двора, а над него в небето кръжало ято лешояди. Фермерът, натъжен от загубата на такова породисто животно, поклатил глава и заплакал:
                    - Ех, Страхиле, Страхилеее! Казвах ти аз в ритъм да ги оправяш, а ти?!... Виж сега какво сам си причини!
                    Страхил отворил бааавно едното си око, кимнал едва забележимо към небето и прошепнал с човешки глас:
                    - Тихо, приближават се!

Коментар

• Пена:-Вуте, като купуваш рикиа, вземи ми нещо сладко...-Ба, оня ден като ти купи две фафли, ти ги омаа без леб...

Коментар

• Помните ли, в детската градина как направихте картичка за мама за 8-ми Март, и как тя много се зарадва?Е сега, с жената номера няма да мине...Да си знаете

Коментар

• - Скъпи, какво ще правим на 8-и март?
                          - Харесваш ли Париж?
                          - ДА!
                          - А Барселона?
                          - О, ДА!
                          - Супер - в 20:30, у нас, пред телевизора - играят ПСЖ и Барса.

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:482280181_614487821448581_1671355074221125594_n.jpg
Прегледи:246
Размер:82.8 КБ
ID:6992800

Коментар

• Риболова беше в напреднала фаза.
                              Рибарите вече трудно разпознаваха, кое е стръв и кое е мезе!

Коментар

• Рецепта за крепко здраве: Сутрин на гладно изяще 1 супена лъжица мед.Всички микроби се юрват на меда...Изчакайте няколко минути да се съберат всички, и тогава люснете една голяма ракия.Ракията ще изтреби всичката гад, а вие цял ден ще сте тонизирани и щастливи

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X