Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Един 18 гoдишен немски младеж играе компютърни игри в стаята си. Влиза дядо му и му вика:
    - Какъв мъж си ти, бе - седиш си сам в стаята и играеш на компютъра?!? Аз на твоята възраст като бях отидох в Париж, влезнах в Мулен Руж пих, цяла вечер, еб@х една от танцьорките, изпиках се на бара и си тръгнах без да платя! Ти не си мъж а ... бе!
    След няколко седмици дядото дошъл пак да види внука си и гледа младежа с гипсирана ръка и крак, избити зъби.
    - Лелеее, какво е станало с теб?
    - Ами какво, аз направих каквото ми каза и бармана, и охраната ме пребиха - ето това стана!
    - Ама ти с кого отиде?
    - Еми с един приятел... Защо, а ти с кого си бил там?
    - Е-е-е, аз бях с 2-ра SS дивизия..
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

J
      Циганин се разделя с гаджето си:
      - Аше, ако искаш, може да си останем братовчеди...?
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Вуте за риба.Златната рибка и т.н.
        1-во желание:
        - Да умре на комшията кравата.
        - Ок..
        2-ро желание:
        - Да умре и на другия комшия кравата.
        - Ок....
        3-то желание:
        - Да умре и мойта крава
        - ????... Е що и твойта бе..!!!???
        - Да няма от къде да си купат млеко,...деееба тяаааната м..а деееба..
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

А един друг немски младеж решил да пътува във Франция и говорейки с дядо си го попитал колко е от границата до Париж. Дядо му отговорил:
          "4-5 часа с танк"...
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

-Знаеш ли, че Тина Търнър отказала да се омъжи за Куентин Тарантино ?
            -Защо?
            -Как ти звучи - Тина Тарантинова !
            Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.
            “Аха, модератор“, помисли си Щирлиц !!!

Коментар

"Като умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите. Същата работа е и като си тъп."

- Господине, вие с цел ли ме преследвате?
              - Ми с цел ма, нема да е с половинка!

Клиент към нова продавачка в риболовен магазин:
              - Извинете, добри ли са силиконовите ви примамки?
              - Простак! Те са ми естествени!

Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Фидел Кастро умрял и се запътил към рая. Пред Райските врати го спрял Св. Петър и му казал:
                - С този комунизъм и мизерия в Куба не те пускам в рая. Мястото ти е долу при колегата Луцифер.
                - Моля те пусни ме, не ща в ада - примолил се Кастро.
                - Не става - казал Св. Петър и го натикал в асансьора за ада.
                Слезъл долу Кастро при Луцифер. Рогатия го вкарал вътре в един казан и подпалил огъня.
                - Чакай, недей - примолил се Кастро - пусни ме горе, поне куфарите да си прибера…
                - Не се притеснявай за тях, ще си ги получиш куфарите - казал Луцифер и моментално изпратил две дяволчета да приберат багажа на Кастро от Рая.
                Отишли дяволчетата пред Райските врати ама било вече 17. 30 - работното време свършило и вратите заключени.
                - Дай да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат вратата. По райската алея в това време се разхождал Св. Петър и като ги видял да прескачат си рекъл:
                "Кога отиде брадатия Кастро в ада, кога бежанци започнаха да идват от там…"

Коментар

Срещат се двама:
                  - Искам да си взема куче, жената не дава.
                  - Мислиш ли, че кучето ще даде? !

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Eдин човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас:
                    - Здрасти!
                    - Здрасти! - отговорил неуверено.
                    - Как си?
                    - Добре съм...
                    ... - Какво правиш?!?
                    - Ами... опитвам се да се изкендзам... - отговорил малко смутено.
                    - Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря, после ще ти звънна....

Коментар

ПЕРФЕКТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО

Ето как би изглеждало перфектното правителство в България:

1. Премиер - Любен Гоцев.
                      Да не се лъжем, повечето правителства след 1990 са подредени от него, така че е най-заслужил.

2. Министър на културата - инж. Митко Димитров (Митко Пайнера)
                      И без това е такъв почти 20 години. Без конкуренция.

3. Министър на младежта и спорта - Волен Сидеров
                      Има познания по източни бойни изкуства. Има и силна воля, оптимист е, взима 7% при 40% изборна активност и казва, че е готов за премиер. Ако скочи с бънджи, ще е готов и за космонавт. Ще върне утринната ведрина в училище.

4. Министър на здравеопазването - Веселин Марешки.
                      Има аптеки с евтини лекарства. Има и къща на плажа, пардон, на морето, има Бентлита-Ментлита, всичко си има, само министрески пост не. Да му го дадем, така ще отървем и варненци от шанса да им стане кмет.

5. Министър на вътрешните работи - Младен Михалев - Маджо
                      С опит в ръководенето на силови структори. Познава криминогенната обстановка.

6. Министър на външните работи - Христофорос Аманатидис - Таки
                      Пътува безпроблемно по света, разбира се добре с хората от всички националности, до сега не се е чуло някой да му е отказал нещо.

7. Министър на финансите - Васил Божков - Черепа
                      Не случайно е най-богатият българин. Значи знае как да ни направи и нас. Освен това пуши пури и ще върне пушенето в баровете.

8. Министър на образованието и науката - Златка Димитрова (черната Златка)
                      Край на мъките в училище. Матурите ще бъдат заменени от конкурси за Мис пети А, Мис пети Б и т.н.

9. Министър на икономиката - Левон Хампарцумян
                      За да ръководиш нещо, което го няма, трябва да си магьосник. А кой освен Левон може да ръководи мега-банка и едновременно с това да е в две различни телевизионни предавания на живо. Да, той е!

10. Министър на земеделието - Румен Луканов - ТВ Водещ
                      Има земеделски вид и не се притеснява от камери и най-вече микрофони.

11. Министър на правосъдието - Алексей Петров
                      Знае слабите места на системата. Строг, но справедлив. Няма начин да се споразумее с членове от предишното правителство.

Говорител на кабинета ще бъде Николай Бареков
                      Има опит в това, въпреки че ако правителството падне, няма да е много дискретен.
                      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                        "Като умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите. Същата работа е и като си тъп."

- Господине, вие с цел ли ме преследвате?
                        - Ми с цел ма, нема да е с половинка!

Клиент към нова продавачка в риболовен магазин:
                        - Извинете, добри ли са силиконовите ви примамки?
                        - Простак! Те са ми естествени!

Направо ме срина от стола....
                        "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                        Mark Twain
                        СтоЕнчA

Коментар

Тъмна нощ. Два бухала стоят на клон. Единият казал:
                          - Буууу!
                          Другият му се сопнал:
                          - Бууу на майка ти п****та! Изкара ми акъла!
                          –––––––––––––––––––––––––––––––––
                          Вчера поправих часовника с кукувицата.
                          - И какво, върви ли?
                          - Разбира се. Сега кукувицата излиза на всеки половин час и пита колко е часът.

Коментар

Презервативите не гарантират безопасен секс.
                            Един мой познат беше си надянал един когато го застреля съпругът на жената с която беше.
                            Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Жена се кара на мъжа си :
                              - Ще взема да напиша над леглото с блажна боя какъв простак си
                              - Защо ма?
                              - Да научи целия град!

ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Демокрация: Вълк, лисица и заек гласуват какво да бъде обедното меню.
                                Свобода: Добре въоръженият заек оспорва резултатите от гласуването
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X