Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Питат Радио Ереван:

- Какво трябва да се промени в секса, за да спре да бъде банален?

- Да се премахне буквата Б ...
    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Най-отговорните мъже са шотландците - при тях няма такова нещо като да си го местят от единия крачол в другия.
      Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
      Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Чистачка подава жалба в полицията за изнасилване.
        - Как се случи?
        - Ами, миех пода на стълбите, той се прокрадна отзад и...
        - А не можахте ли да избягате?
        - Къде да бягам? Отляво - стена, отдясно - парапет, а отпред бях измила, всичко щеше да стане на стъпки...
        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
        Mercedes w212 E350 4matic
        Ducati Monster 600
        O888795575

Коментар

Случва се, лежиш си на дивана, пиеш си биричката, гледаш телевизия! И изведнъж се звъни:
          - Взе ли детето от детска? Напазарува ли? Утре мама идва, не си забравил? Защо мълчиш, Стефане?
          А ти не си Стефан, ти си Петьо! И ти става едно лееееко на душата!

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
            Случва се, лежиш си на дивана, пиеш си биричката, гледаш телевизия! И изведнъж се звъни:
            - Взе ли детето от детска? Напазарува ли? Утре мама идва, не си забравил? Защо мълчиш, Стефане?
            А ти не си Стефан, ти си Петьо! И ти става едно лееееко на душата!
            в този ред на мисли:

Събират се трима приятели на по бира. Първият вика
            - Ако знаете какво ми се случи вчера... Прибирам се - жена ми с любовник. Ма не ми дреме - малд съм, хубав, имам пари, ще си намеря друга.
            - О твойто нищо не е! прибирам се вкъщи - жена ми я налазили петима, направо я разковават. Ма не ми дреме - млад съм, имам пари, имам любовница, ше си оправя живота...
            Третият се обадил:
            - момчета, вашето нищо не е! Прибирам се снощи, във входа тъмно. А да светна и две големи лапи ме сграбчиха - Маринеее, откога те чакам! - И ме опъна!
            Ма не ми дреме - аз не съм Марин!

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
              в този ред на мисли:
              Прибира се един пич от командировка (един ден по-рано)...
              Пич- като пич, ама от дребните. Около 1.60см. височина, около 53 килограма. Отключва си вратата и гледа в коридора- мъжки обувки 46-ти номер, на закачалката едно яке- като двуместна палатка. И си вика:
              - А, жена ми е с любовник в момента, няма да влизам до спалнята, че ще ям бой.
              И отишъл до съседа си, да поизчака малко. А съседските им тераси били една срещу друга. И си седи пича на терасата и си пуши, а по едно време на неговата тераса излиза любовникът и той да пуши. И нашия му вика:
              - Как е комшу, какво правиш?
              - А, добре е! Ч' кам тука една мадама. Голяма мръсница е.
              - Ами, ако се прибере мъжът и сега, какво ще правиш?
              - Ще го спукам от бой ако го хвана!
              - Аха, ще ме спукаш от бой, ама- наааа...!

Коментар

Четирима старци седят на игрището за голф и играят.
                - М-дааа, от година-на година, стиковете ми се струват все по-тежки и по-тежки - казва единият.
                - Ахаа, и разстоянието от дупка - до дупка става все по-голямо... - добавя другият.
                - И хълмчетата са по-стръмни от едно време.. - казва третият.
                Четвъртият, наслушал се на техните оплаквания ги прекъсва:
                - Стига мрънкахте, бе! Радвайте се, че още сме от правилната страна на тревата....

0885372997 - Дани

Коментар

Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение:
                  - Какво си облякъл бе, Трифоне???
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Циганче пита баща си:
                    - Тате, какво е демокрация?
                    - Демокрация е когато всички бели работят, а ние получаваме помощи.
                    - А това не ги ли дразни?
                    - Дразни ги, ама това вече е расизъм.

Коментар

Да висиш в социалните мрежи и да се гордееш, че не гледаш телевизия е същото като да си на хероин и да се радваш, че не пиеш.
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                        Да висиш в социалните мрежи и да се гордееш, че не гледаш телевизия е същото като да си на хероин и да се радваш, че не пиеш.
                        Много готино, само че това не е виц, а много правилно (според мен) заключение.
                        И в нашият форум има доста хора които се хвалят че не гледат телевизия - дано някой да се не обиди.

Мъж пита приятелката си:
                        - Ти с колко мъже си била преди мен?
                        - С 3-ма... Не, извинявай, с 12 ..., сетих се за още един случай...

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                          Много готино, само че това не е виц, а много правилно (според мен) заключение.
                          И в нашият форум има доста хора които се хвалят че не гледат телевизия - дано някой да се не обиди...
                          Да не гледаш телевизия не е признак за интелигентност или тъпота, а просто избор.

Коментар

А форума социална мрежа ли е?
                            "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                            Mark Twain
                            СтоЕнчA

Коментар

Що па да не е?
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Да хвърляш по едно око в социалните мрежи (пък били и с друго име) едно, да живееш в тях ... това вече е все щото като хероина, алкохолизма, сериалите и всички останали мании. Пиниза е в дозата
                                Айде, пак ще ни бършат
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X