Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Говорят си двама:
    -Как си със здравето,бива ли те още?
    -Мани ,мани,хванало ме е едно разстройство......и нищо не помага.
    -А с лимон опита ли?
    -Опитах,ама като го извадя и започва наново!
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

• Решила Кума Лиса да прави бизнес в гората и засадила п*тчици. По-малките и свежите се продавали много добре, но старите и големите никой не ги купува. Идва заека и нали няма пари: оглежда ли, оглежда... По едно време казва:
      - Ще взема тази!
      - Абе Зайо, другите избират младо, свежо, пък ти - най-голямата и дърта избра.
      Заека рекъл:
      - Да, ама за по-евтинко, и като я пришия на две места - ще си имам три!

Върви си една женица из пустинята и зад дюната вижда мъж, ама вече на умирачка, изсъхнал горкия.
      - Дай вода!!! Вика бедстващия.
      Погледнала тя - ми то три глътки останали в манерката... Не й се дава. И подминала.
      След три дюни помислила, пък се върнала да спаси човечеца.
      Връща се, ама, видиш ли, обаче, оня бил пукнал вече.
      И така, момичета, давайте когато ви искат, а не когато на вас ви се дава, ама няма на кой!!!
      Последно редактирано от alex_markov; 20-08-14, 14:02.

Коментар

Срещат се двама приятели.
        – Как си? – пита единият.
        – А, добре съм. Четири пъти се развеждах, сега съм с пета съпруга.
        – Брееей, що толкова разводи!?
        – Ами, първата жена беше спортистка. Върне се вечер в къщи и... темпо, темпо, темпо...., не издържах, разведох се.
        ... Втората беше зъболекарка. Тя пък все казваше: “Още не е за вадене, още не е за вадене”...
        Пак се разведох. Третата беше ватманка: “Има още място, има още място”...
        Четвъртата – учителка: “Добре, ама може и още по-добре”...
        Сега ми е добре, жена ми е инженер: “Ако сега не стане, следващият път”...
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Немецът Хайнигер изпаднал в много конфузно положение, когато чернокож служител на летището в Щатите го попитал за фамилията...

Мъж се прибира с кола след запой, но го спира полицай. Пияният направо вади пистолет и го застрелва. После звъни в полицията и пита:
          - Алооо, 112 ли сте?
          - Да.
          - Е, вече сте 111....
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Истинска случка от Врачанско, автентично разказана от Цеко Жеглъта:

Отвада Боци Газмъта на зъболекар и доктура му вика:
            -Нема, баце, нийел а... требва а го маанеме.
            -Епа вади го, куту требва.
            Извадил зъбъ и нашиа човек вика:
            -Абе, я ми тури тоа зъб у една ратийкя !
            -Що бе?!?
            -Те така.
            Прибрал са у дом, флезнал у клузета, фърлил зъбъ право у дупката и са засмел на една стран':
            -Айде!-казал- Като нещеш да едеш леб - яж говна сеги да ти е*а макята...
            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

За какво служи женската логика?.....

Да съсипва мъжката психика!

След като се оженил за млада жена, 93-годишен старец посетил лекаря и му се похвалил, че с жена си чакат дете.
              - Нека ви разкажа една история - казал лекарят. - Мой много разсеян приятел отишъл на лов, но вместо пушката си взел чадъра. Изведнъж пред него изскочил лъв. Насочвайки чадъра, моят приятел стрелял и убил звяра на място.
              - Невъзможно! Някой трябва да е стрелял отстрани.
              - Именно...
              Последно редактирано от VULKAN; 21-08-14, 09:26.
              Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
              Стефан Арзатов

Коментар

Желая на работниците в телевизията всеки път по време на секс, някъде по средата, още по-добре и към края, партньорът им да става и да казва:"Рекламна пауза!"

------------

Пациент се оплаква на психиатъра:
                - Докторе, напоследък не мога да ям, не мога да спя, не мога да работя нищо, непрекъснато съм изнервен и притеснен... Безпокои ме състоянието на Българската народна банка...
                Психиатърът се усмихва.
                - Няма никакво основание за тревога. Разберете, няма никаква Българска народна банка, тя е само във фантазиите ви, халюцинация, бълнуване, среднощен кошмар...
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Младеж забърсал нова дивойка от прованса и съ чуди де да я води на първата си обща вечеря.
                  - Тиии... пробвала ли си суши???
                  - Тц... само с Уста!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image_2263713_126.jpg
Прегледи:1
Размер:24.1 КБ
ID:5606151
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      Младеж забърсал нова дивойка от прованса и съ чуди де да я води на първата си обща вечеря.
                      - Тиии... пробвала ли си суши???
                      - Тц... само с Уста!
                      Истинска случка, разказана ми от моя колежка. Отиват на морето, смесена компания, повечето сингъл. Едно момче от компанията забелязва на плажа натокана мацка, бройка я ден-два и решава да се пробва да я заговори. Приближава се към нея, сяда на хавлията.... при което мацката го срязва с култовата реплика "Абе ей ! Я да ми са маФташ от пИшкира". Пича рязко загубил интерес
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Хих, ето го нагледно любимият ми виц Писала съм го отдавна, някъде назад. Обожавам вицовете от 2-3 реда

Слонът казал на голият мъж:
                        - И как дишаш с т'ва бе!?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:54.4 КБ
ID:5606198
                        Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

И от мен един случай - в сладкарница (преди доста време)- влиза некъв пич с мацка, от чийто изглед и вид разговорите по околните маси секват. Настаняват се на съседна маса под зорките погледи на наличните глариУси (с и без компатния) в заведението
                          Пича:
                          - Какво да ти взема?
                          - ИнЪ фафла и инЪ лимонаТа ...
                          Следва 3 сИкунди мълчание .. и разговорите по масите се възстановиха.

Още една
                          В селска кръчма
                          влиза турбо софийски пич дощъл на вила да отмОри и поръчва
                          - Джим Бим
                          Отговора на сервитьорката:
                          - Жин няяме.
                          Пича повтаря бавно и отчетливо
                          - Един ДжиМ Бим
                          Тя невъмутимо се навежда над него и също така бавно и отчетливо отвръща:
                          - Джин нямаме.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                            Истинска случка, разказана ми от ...
                            то като стана дума, две историйки. Едната сравнително прясна ... прясна, прясна, 5-6 години.
                            На един познат жена му, рускиня, уж знае български, ама малко тук-там. На ... май Приморско беше, не помня точно, се сяда на едно кръчме за здравословна следобедна закуска. И булката си поръчва:
                            - Една порция мъди!
                            Кръчмата леш, мъжът и син-зелен: мИди ма, патка с патката ти, МИДИ!

Втората е от преди малко повече, били сме на по двадесет и малко. Бяхме се замотали покрай едни сладурани на Равда. Всичко точно, обаче изведнъж се появява още едно приятелче, което не беше "предвидено в сметката". Е, вечерта в дискотеката, пича се поогледа, поогледа, набеляза си една кака (сладурка отвсякъде), заръчва "блус", отива до нея, бие коляното, вади погледа на влюбения рицар и изръсва една тридесетсекундна покана, на която трудно би устояла коя да е жена, ако не за друго, то поне от едното любопитство. В отговор на тирадата обаче се чува следното:
                            - Ба, ба, я блус ни играа...
                            На Ицко му трябваха още 10 секунди, преди очите му да загубят заквадратена форма и да се изнесе от там
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

утринта бутнах една кола. Отбихме отстрани на шосето и другият шофьор бавно излезе от колата си.
                              Знаете как понякога, когато сте много стресирани, и най-малкото нещо може да ви разсмее.
                              Дааа, няма да повярвате, но той беше .... ДЖУДЖЕ!!! Засили се към колата ми, погледна нагоре към мен и извика:
                              „Аз не съм Щастлив!!!”
                              Погледнах надолу към него и попитах: „Добре, кой от седемте си тогава?”
                              И така скандала започна....
                              Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
                              „Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
                              Купих й кантар за баня.
                              И така започна скандала....
                              Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.
                              Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия.
                              Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми.
                              Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи.
                              Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта и ще дойда по-късно.
                              Жената каза: „Разкопчайте си ризата.” Разкопчах я, и се разкри побеляла къдрава гръд.
                              Тя каза: „Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за мен.” И прие документите ми за пенсия.
                              Когато си отидох вкъщи, възбудено разказах на жена си какво ми се е случило в Пенсионното и тя каза:
                              „Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност.”
                              И тогава започна скандала.....
                              Жена ми и аз отидохме на среща на съучениците.
                              Аз непрекъснато наблюдавах една пияна жена, поглъщаща питието си на съседната маса. Жена ми попита: „Познаваш ли я?”
                              „Да,”, казах аз, „Тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.”
                              „Господи!”, каза жена ми, „Кой би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?”
                              И тогава започна скандала....
                              Заведох жена си на ресторант. Сервитьорът, по някаква причина, взе първо моята поръчка.
                              „Донесете ми телешка пържола „а л’англе”, моля.”
                              Той каза: „А какво ще кажете за „лудата крава”?”
                              „Ами тя сама ще си поръча.”
                              И тогава скандалът започна....
                              Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва:
                              „Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.”
                              Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!”
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

В събота, рано сутринта, станах тихо, облякох се, направих си обяд и тихо отидох в гаража.
                                Закачих лодката за колата и бавно потеглих. Имаше силен вятър.
                                Включих радиото на колата и в този момент казаха, че целият ден времето ще е лошо....
                                Върнах се обратно в къщата, тихо се съблякох и легнах в леглото.
                                Погалих жена си по гърба и прошепнах в ухото й: „Времето навън е ужасно!”
                                Моята, от 5 години

любима жена, отговори: „Представяш ли си, и глупавият ми съпруг отиде на риба в това време?”
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X