Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Индианец се връща от пътуване до Англия и веднага отива при шамана на племето.
    - В Лондон има велики магьосници и аз научих нова магия - 22-ма мъже застават на една поляна и започват да гонят топка. Начи максимум след 10 минути започва да вали...
    Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Блонднки минават с кола покрай селска местност:
      - Виж,какъв красив кон!
      - Това не е кон,а свиня!
      - Кон е.Свинете нямат рога!

Коментар

Открит е нов вид импотентност,наречена "Синдрома на охлюва" - Ти го галиш,той се крие.
        Пътят е целта.

Коментар

В гарнизонното градче, капитанът слага сина си да спи.
          - Не ми се спи, татко - капризничи синчето - искам слончетата да потичат!
          - Късно е вече, синко, лягай да спиш.
          - Не, не е късно, искам слончетата да потичат, искааааам!
          - Ох, какво да правя с теб! - въздиша капитанът, скача, излиза от блока,
          пресича казармения двор и влиза в спалното помещение:
          - Рота, стани! Тревога! Въздушно нападение! Сложи противогазите!
          Диско 300TDI
          Scott Purgatory
          0889 84 6161

Коментар

Срещат се двама приятели:
            - Здрасти, как си?
            - В живота ми се появи прекрасно създание, за което трябва да се грижа и да изкарвам повече пари.
            - Ей, най-накрая... Честито! Как се казва?
            - Mazda.

Коментар

Две приятелки си говорят:
              - Какво става? Той предложи ли ти?
              - Не, още не ми е предложил да се
              омъжа за него, но вече сме като
              женени...
              - Какво ще рече това?
              - Пърди си пред мен спокойно!

Коментар

Само Чък Норис може да си изтрие гъза със страници от ФБ!

-------------

Big Brother по цигански:
                Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. Освен това са сами в цял апартамент от 300 квадрата. Йедене и пиене на корем, докато е още чистичко.
                Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини.
                Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат.
                Четвърти ден: Нонстоп секс, понеже няма друго за правене.
                Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите.
                Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200 процента на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп секс.
                Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, програмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.

П.П. Според мен такъв биг брадър с интересни задачки тип акъл и образование, ще ме докарат до смях и ще го гледам редовно. Пък и най-накрая народа ще разбере, на кого се остава да му избира политиците, като не излиза да гласува
                Последно редактирано от musovir; 13-08-14, 09:08.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Перничанин отишъл при врачка. Тя го погалила по ръката и рекла:
                  - Ще проходиш!
                  - Бе, да те е**м у врачката... Па я си ходим!
                  Излязъл навън, погледнал - няма му голфа...
                  Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                  Стефан Арзатов

Коментар

Мъжете са по-облагодетелстваните в брака.Женят се по-късно и умират по-рано.
                    Шефа е станал ужасно разсеян, от сутринта пет пъти ме пита едно и също нещо - "Защо, по дяволите, не работиш?
                    На стълбището пушат двама съседи. Единият със синини, смачкан един такъв.
                    - Какво се е случило, комшу?
                    - Абе, остави се, нападнаха ме, пребиха ме и ми взеха заплатата.
                    - Как така, бе? Запомни ли ги поне?
                    - К‘во да им запомням. Жената и тъщата.
                    Пушенето убива, алкохола убива, то и аз мога да ви убия, но никой не ме рекламира...

Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Жена се прибира вкъщи:

- Скъпи, това е за теб.

Вади от чантата бира, ядки, чипс и разни други мезета.

- Любими, а ти защо не гледаш мача? Да ти приготвя ли нещо вкусно?

- Много ли?

- Е не точно....бронята, фар и калник...

Мъж и жена се карали и спрели да си говорят. След известно време, жената решила да се пoмири и казала:
                      - Добре, добре, не се цупи, и двамата сме виновни.
                      След кратка пауза, тя добавила: - Особено ти!
                      Последно редактирано от VULKAN; 13-08-14, 11:11.
                      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                      Стефан Арзатов

Коментар

-Веднъж Лорд Съмърсби направил фаталната грешка да назначи градинар - българин и тогава .. ... всичкият му сайдер станал на крушова ракия.
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

-Веднъж Лорд Съмърсби,назначил Евгени Минчев на работа.И Лорд Съмърсби, станал Лейди Съмърсби.
                          Пътят е целта.

Коментар

Единствената разлика на английските автомобили от останалите е, че жена ти мрънка от ляво!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                              Единствената разлика на английските автомобили от останалите е, че жена ти мрънка от ляво!
                              Така си е
                              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Вибраторите имали само едно копче с две функции: F*ck On и F*ck Off...
                                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X