Тегаво се очертава да му бъде, ама е много мотивиран. Да видим...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1
Свий
X
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеТегаво се очертава да му бъде, ама е много мотивиран. Да видим...
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Последно редактирано от коко келеша; 06-02-25, 06:11.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Виде се кой къде е... за сега. А ве, кво мислите за слуховете, че се разглежда връщането на атмосферните V10 двигатели без зелените простотии?
Из "Златния телец"
Коментар
-
Сегашните не вървят ли? Четох някаква статия за Сена, в Бразилия нещо чествали за него лятото. И Люис Хамилтън карал една от неговите коли 93-та, или 94-та май беше. И направи 10-на тренировъчни обиколки на някаква писта в Бразилия. След това го питаха как намира колата на Сена - Хамилтън казал, че спокойно може и днес да се състезава с нея. Тази есен гледах няколко филма за Сена, игрален минисериал 6 серии. Имаше и документални филми с истинския Сена. Някъде пък четох, че тествал и Индикар, но почтни никакви подробности, как му се е сторила индито. Въс ФБ пък имаше снимки на ферарито на Шумахер 96-та, и ферари 2022 или 23. Ми сегашните бангиии са 1,5Х на тогавашните.С какво толкова са ги натъпкали? Отдавна не съм следил формулата.
-
KingofROAD коментира
Вчера, 19:46
Сегашните не вървят ли? Четох някаква статия за Сена, в Бразилия нещо чествали за него лятото. И Люис Хамилтън карал една от неговите коли 93-та, или 94-та май беше. И направи 10-на тренировъчни обиколки на някаква писта в Бразилия. След това го питаха как намира колата на Сена - Хамилтън казал, че спокойно може и днес да се състезава с нея. Тази есен гледах няколко филма за Сена, игрален минисериал 6 серии. Имаше и документални филми с истинския Сена. Някъде пък четох, че тествал и Индикар, но почтни никакви подробности, как му се е сторила индито. Въс ФБ пък имаше снимки на ферарито на Шумахер 96-та, и ферари 2022 или 23. Ми сегашните бангиии са 1,5Х на тогавашните.С какво толкова са ги натъпкали? Отдавна не съм следил формулата.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар