А дано за следващия Фераритата си оправят стратегиите, че аман от червени говеда. А Мерцедес да привлекат правилен пилот. Другият си им е добър - четвърти завърши😜. А Алонсо да последва примера на Фетел най после.
Сезона още не е започнал, а лайняно-папаените ми любимци от Макларън вече дават заявка за деградация.
Изобщо от както махната сребърната окраска - само надолу.
Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Състезанието беше твърде скучно. Няма интрига след като има голяма разлика във възможностите на машините. Разочарован съм от мерцедесите, пак нищо не са направили да подобрят колите си. Само Алонсо се справи отлично и се вижда че машината е пипната.
Трябваше да снимам( ама щяха да ме бият) какви плакати му вдигаха тифозите на всяка обиколка на Монца през 2018-та. Та си мисля, че няма начин да иде там. Ама аз и за Алонсо се издъних, та не смея да съм толкова сигурен.
Аз пък допускам Хамилтън за завърши кариерата си във Ферари. Май повечето шампиони са минали през червените кончета, защо не и той. Още повече, че Мерцедесите буксуват яко и не могат да напреднат в подобряване на колите.
Коментар