Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Айде и този сезон вече е история. Да почва следващия!
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Айде, ама след 4 месеца.

• А дано за следващия Фераритата си оправят стратегиите, че аман от червени говеда. А Мерцедес да привлекат правилен пилот. Другият си им е добър - четвърти завърши😜. А Алонсо да последва примера на Фетел най после.

Коментар

• stankos
      stankos коментира
      Редактиране на коментар
      Ферари стратегията е подвластна на Закона за запазване на енергията т.е. ще премине в друг отбор!

• Айде, не остана! Още 4 дни и половина
    Из "Златния телец"

Коментар

• Хайде, не остана. Да си пожелаем безкомпромисни битки и без доминации. Алонсо - шампион!
      O888 749-O86
      C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
      NC 750

Коментар

• Първоначално публикуван от m4r1qn Преглед на мнение
        Хайде, не остана. Да си пожелаем безкомпромисни битки и без доминации. Алонсо - шампион!
        Ъъъъ, май това ще рече Астън Мартин шампион при конструкторите
        Из "Златния телец"

Коментар

• m4r1qn
          m4r1qn коментира
          Редактиране на коментар
          е те тук имам конфликт, ама ще го преживея

• Сезона още не е започнал, а лайняно-папаените ми любимци от Макларън вече дават заявка за деградация.
        Изобщо от както махната сребърната окраска - само надолу.
        Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

• https://gong.bg/motorni/formula-1/mu...-ferari-722821
          Из "Златния телец"

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Снимка от 2023-03-04 06-40-54.png Прегледи:0 Размер:331.1 КБ ID:6914785

Интерсна втора тренировка

П.П. Най-вече първото и петото места
            Из "Златния телец"

Коментар

• Мдаа, старата песен почти на нов глас. Май все още никой не е отменил доминацията на Ред Бул.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Прегледи:223
Размер:114.7 КБ
ID:6914980
              Последно редактирано от коко келеша; 06-03-23, 06:40.
              Из "Златния телец"

Коментар

• РБ са в друго състезание. Дано не е така и за напред, но това което се видя вчера е потресаващо за всички останали. АМ са светъл лъч.

А Л О Н С О - великан, давай така и за напред!!!
                O888 749-O86
                C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
                NC 750

Коментар

• piron45
                  piron45 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Състезанието беше твърде скучно. Няма интрига след като има голяма разлика във възможностите на машините. Разочарован съм от мерцедесите, пак нищо не са направили да подобрят колите си. Само Алонсо се справи отлично и се вижда че машината е пипната.

• Интересна английска партенка (или пък не съвсем) - Догодина бежовия във Ферари - https://telegraph.bg/sport/oshte-spo...angliia-370205
                Из "Златния телец"

Коментар

• Трябваше да снимам( ама щяха да ме бият) какви плакати му вдигаха тифозите на всяка обиколка на Монца през 2018-та. Та си мисля, че няма начин да иде там. Ама аз и за Алонсо се издъних, та не смея да съм толкова сигурен.

Коментар

• Аз пък допускам Хамилтън за завърши кариерата си във Ферари. Май повечето шампиони са минали през червените кончета, защо не и той. Още повече, че Мерцедесите буксуват яко и не могат да напреднат в подобряване на колите.

Коментар

• Така както ги виждам Ферари в момента, Хамилтън от трън та на глок.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Много зрелища, малко състезание Евала на Алонсо, ще взема да му стана фен тия дни
                        Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X