Няколко десетки англичани трябва да почнат да дават курбан на днешна дата. Китайчето отделно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1
Свий
X
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеДано има повече такива състезания....Няма нужда от толкова проби на здравината на колите, главите и оградите
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Тази седмица може да стане и по-интересно от миналата. Ще има спринтова квалификацияЧужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Утре ще викам за малкия Шуми! Ако може да си върне позицията от многократния и ненадминат... ще бъде прекрасен завършек на уикенда. А стратезите на Ферари ако може пък да не образуват нерви на пилотите си ще е чудесно.
Коментар
-
Ох, тия "стратези" на Ферари! Колко глупости правиха последните сезони, няма ли кой да ги обучи тия?
-
Вчера май Магнусен направи сечено на малкото Шуми, иначе ненадминатия така и щеше само да гледа мигача на Хааса пред него до финала. Колкото и да е нефелен Мерцедеса в момента, отвореното крило си казва думата.
-
-
Най-накрая стратезите на Ферари да си свършат почти успешно работата. Евала и на малкото Шуми! 8-ми, 6-ти и другата седмица 4-ти
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеЛежите си вие на плажа в Гърция и не ви дреме за издънките във Ферари. Или пък колко лесно се лъже Перес. Или че мазню пак налазва стълбицата...Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
- 1 like
Коментар
-
Днес Ферари счупи тъпомера за пореден път! Как може? Как може с най добрата кола да просереш всичко заради стратегията? Идиоти!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Ще накарат Льклер да си търси нов отбор за догодинаЧужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Астън Мартин? Фетел се пенсионира. Ама едва ли...
-
Там може и Алонсо да иде като гледам как го ебават рендетаджиите. И тоя Окон е гадно копеленце, какви ги вършеше ... Когато Макс щеше да го бие бях за него, но съм бъркал. Не разбрах как Алонсо го изпревари, дали му заповядаха на Окон да го пусне или?
-
-
Оказа се че познах!!! Тоя Окон и мазния Шафнауер взеха много да ме дразнят, подозирам че ебаваха Алонсо нарочно. Радвам се за Алонсо!!!
https://clubs1.bg/news/fernando-alon...n-prez-2023-g/Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
- 1 like
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар