Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няколко десетки англичани трябва да почнат да дават курбан на днешна дата. Китайчето отделно.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

• genadi.tsvetkov
      genadi.tsvetkov коментира
      Редактиране на коментар
      Китайчето май беше по-защитено от публиката,трябва да му сменят емблемата на колата с нещо хвъркато.

• Много се радвам за малкото Шуми - цели 4 точки, юхууу! И за малко да скочи отгоре на световния!

Коментар

• genadi.tsvetkov
      genadi.tsvetkov коментира
      Редактиране на коментар
      Световния го изхвърли от пистата буквално-нямаше как да понесе тоя срам.

• Дано има повече такива състезания....
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Дано има повече такива състезания....
      А бе много убаво не е на убаво Няма нужда от толкова проби на здравината на колите, главите и оградите
      Из "Златния телец"

Коментар

• edoors
        edoors коментира
        Редактиране на коментар
        Оо, да. Имах предвид по-скоро последните обиколки.

• Катастрофите са си били винаги част от този спорт/бизнес. Само тези зелени кратуни, които напират да излизат на пистата дори след катастрофа са нещо ново

Коментар

• Тази седмица може да стане и по-интересно от миналата. Ще има спринтова квалификация
        Из "Златния телец"

Коментар

• Паджеровод
          Паджеровод коментира
          Редактиране на коментар
          И дали ще има освиркани като на Силвърстоун?

• disko04
          disko04 коментира
          Редактиране на коментар
          Ааа, не бе ...))

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Най-вероятно да - е къде е Нидерландия. Даже не трябва да знаят да плуват

• Пак не можах да гледам как Цедесите са се натръшкали... тц тц Утре на спринта айде

Коментар

• Skorpion_BG
          Skorpion_BG коментира
          Редактиране на коментар
          Един след друг се хАкнаха в оградата! Много странно!

• Утре ще викам за малкия Шуми! Ако може да си върне позицията от многократния и ненадминат... ще бъде прекрасен завършек на уикенда. А стратезите на Ферари ако може пък да не образуват нерви на пилотите си ще е чудесно.

Коментар

• Skorpion_BG
          Skorpion_BG коментира
          Редактиране на коментар
          Ох, тия "стратези" на Ферари! Колко глупости правиха последните сезони, няма ли кой да ги обучи тия?

• коко келеша
          коко келеша коментира
          Редактиране на коментар
          Вчера май Магнусен направи сечено на малкото Шуми, иначе ненадминатия така и щеше само да гледа мигача на Хааса пред него до финала. Колкото и да е нефелен Мерцедеса в момента, отвореното крило си казва думата.

• Най-накрая стратезите на Ферари да си свършат почти успешно работата. Евала и на малкото Шуми! 8-ми, 6-ти и другата седмица 4-ти
        Из "Златния телец"

Коментар

• Паджеровод
          Паджеровод коментира
          Редактиране на коментар
          Ами виках за него да си върне позицията и той си я върна... макар и за малко. На много места се движеше на ръба, но този път имаше късмет. Дано баща му да може да се зарадва на тези успехи.

• Лежите си вие на плажа в Гърция и не ви дреме за издънките във Ферари. Или пък колко лесно се лъже Перес. Или че мазню пак налазва стълбицата...

Коментар

• Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Лежите си вие на плажа в Гърция и не ви дреме за издънките във Ферари. Или пък колко лесно се лъже Перес. Или че мазню пак налазва стълбицата...
          Жал ми е за Льоклер, че го карат да лъже.
          Из "Златния телец"

Коментар

• Днес Ферари счупи тъпомера за пореден път! Как може? Как може с най добрата кола да просереш всичко заради стратегията? Идиоти!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

• disko04
              disko04 коментира
              Редактиране на коментар
              Все едно нарочно го правят.☺️

• Паджеровод
              Паджеровод коментира
              Редактиране на коментар
              Взех да свиквам на щуротиите във Ферари. Но извън това целият уикенд ми беше интересен. За малко да взема да викам за Мерц... За Ръсел де, не за другото лайно. Престояло на слънце.

• Ще накарат Льклер да си търси нов отбор за догодина
            Из "Златния телец"

Коментар

• Паджеровод
              Паджеровод коментира
              Редактиране на коментар
              Астън Мартин? Фетел се пенсионира. Ама едва ли...

• disko04
              disko04 коментира
              Редактиране на коментар
              Там може и Алонсо да иде като гледам как го ебават рендетаджиите. И тоя Окон е гадно копеленце, какви ги вършеше ... Когато Макс щеше да го бие бях за него, но съм бъркал. Не разбрах как Алонсо го изпревари, дали му заповядаха на Окон да го пусне или?

• Оказа се че познах!!! Тоя Окон и мазния Шафнауер взеха много да ме дразнят, подозирам че ебаваха Алонсо нарочно. Радвам се за Алонсо!!!

https://clubs1.bg/news/fernando-alon...n-prez-2023-g/
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Паджеровод
              Паджеровод коментира
              Редактиране на коментар
              Неуморим е тоз испанец. Изглежда сякаш се връща стъпка назад с тази смяна на отбора, но никога не се знае

• disko04
              disko04 коментира
              Редактиране на коментар
              Нещо имам повече доверие на зелените от на сините. Алпин/Рено с липсата на пари и с това си управление не ми вдъхва доверие. Ще си останат средняци, си мисля. Смятам че Алонсо ги дърпаше напред.

• Доменикали даде да се разбере, че F1 няма да има повече надпревари в Сочи или на която и да е писта в страната.
            Ще има ли заместващо съзтезание?

Коментар

• disko04
              disko04 коментира
              Редактиране на коментар
              Мераклии от цял свят да искаш.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X