Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Сезона се очертава да бъде много интересен. Наистина, промените от тази година дават резултат, ще има доста изпреварвания.
    С нетърпение чакам и Ферари да се намесят сериозно след 2-3 кръга. В последните сезона Ферари в началото винаги изостават, а после бързо наваксват. Не знам защо е така, може би защото хвърлят много сили в края на предишният сезон, и после не им стига времето, но е факт, че винаги в началото имат проблеми...

Коментар

формулата беше хубава когато включваха скоростите на ръка ......,а не на пръст........

Коментар

Е, последните ръчни бяха в началото на 80те
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
          формулата беше хубава когато включваха скоростите на ръка ......,а не на пръст........
          Много вярно! Имаше повече фактор пилот

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
            Първият ми фаворит беше СЕНА - за всички запалянковци ще остане едно от незабравимите имена във формулата .....

М. Шумахер никога не го заобичах......

Вилньоф, Кими, Баричело, Хакинен, Култард, Монтоя ...... и други

Този сезон в първия старт ми напълниха душата Бътън, и дори Рубиньо ..... Иска ми се битка между тях Фетел и Кубица .... другото ще го гледаме.....

Интересни стартови позиции за отборите в първото състезание, любопитно ми е какво ще се случва

Някакви прогнози?

Колежке, изчакайте 2-3 състезания Макларън да си оправят малко колата и ще видите Хамилтън какво ще ги прави.
            НЕма да има за никой!
            Ако вчера му вървеше колата колкото на Кубица БМВ-то , Бътън и Рубенс щяха да се озъбят за първото място с тия гуми накрая....
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Шумахер винаги е бил и ще бъде на върха !

Коментар

Хамилтън е дисквалифициран от Гран При на Австралия.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Хамилтън е дисквалифициран от Гран При на Австралия.
                  А защо?
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Защото излъга, за да вземе трето място.

Никак не съм изненадан !

Понеже коментари на подобни теми сме си забранили в приетия от всички правилник, ще се въздържа.

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=5948
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                      Първият ми фаворит беше СЕНА - за всички запалянковци ще остане едно от незабравимите имена във формулата .....
                      М. Шумахер никога не го заобичах......
                      И на мен Сена ми беше фаворит,а сега ми харесва Фернандо Алонсо

Коментар

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=6008

Без коментар.
                        Последно редактирано от Виолета; 06-04-09, 22:34.

Коментар

Първоначално публикуван от Виолета Преглед на мнение
                          Без коментар на кое? Тук не виждам никаква вина на Хамилтън. Какво са правили зад кулисите в отбора е друга тема. В крайна сметка, наказанието е справедливо, според мен.

Не мога да разбера обаче ставащото в MсLarren. От време оно са все сред топ отборите, а да се изложат така като кифладжии - срам и резил. И от тук нататък , та до края на сезона, могат да са сигурни че куп народ ще ги гледа под лупа и ще търси и под вола теле - както беше с Ferrari, докато Шумахер беше там и спореше за титлата. Ама тоя, дето тогава им държеше гащите да не паднат, сега трепе всичко наред второ състезание, в собствения си отбор - а и срещу него се сипеха кофи с помия.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не е виновен Хамилтън, управата на отбора обаче се държи неадекватно вече трета година. Жалко наистина. Впрочем много хора точно затова не харесват Хамилтън, а той просто ще се окаже жертва.
                            Личните ми симпатии са към Кубица и Бътън.

Коментар

Добре де , а оставете за момент скандалите. Тук въздишат по Сена хора , който са чули за него от бащите си , а изпреварванията , които тогава са ставали /ехххх , нема такива вече .../ ги свалят от Ю Туб . А да кажете тогава нещо за шоуто между Хамилтън и Уебър в Малайзия ?
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                                Добре де , а оставете за момент скандалите. Тук въздишат по Сена хора , който са чули за него от бащите си , а изпреварванията , които тогава са ставали /ехххх , нема такива вече .../ ги свалят от Ю Туб . А да кажете тогава нещо за шоуто между Хамилтън и Уебър в Малайзия ?
                                +1
                                Не е само това Алонсо от 8-ми се изстреля до 3-то място само за 4-5 завоя и то с неадекватна кола грам не съм му фен даже обратното но не може да не му го призная че е класен пилот, има много изпълнения в съвременната формула които кефят много само вижте последния кръг от последните две години за какви драми става на въпрос и като почне да се въздиша какво било едно време тоя оня сегашните също не остъпват още повече че едно време излъчваха само кръга от Унгария като соц държава камо ли некой да проследи как са се развивали шампионатите. Преди Ринг+ някой сеща ли се коя телевизия е излъчвала целия шампионат без пропуск, ма то и интернета беше табу допреди 10 години в България.
                                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X