Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Аз очаквам Ред Бул и Макларън, да се опитат да минат първата квалификация с твърдите гуми, за които повечето отзиви са , че са отвратително бавни. Ферари, едва ли ще успеят, както и Рено и Мерцедес.
    Вероятно в хода на състезанието, ще наблюдаваме един мноооого, много къс стинт със супер хард гумите. Може би, дори само 4-5 обиколки. Казват, че били с 2,5 сек. по-бавни. Ще е борба за запазване на повече меки за състезанието. Който успее най-добре да се справи, ще е на подиума.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Хм, голееми врътки с тези гуми. Май стават повече сметките, отколкото самото състезаване Все пак за утре май всички в началото си оставиха по един чифт от меките.
      Очертава се състезание между говедата утре, но все пак с КЕРС и подвижното крило са възможни и размествания, макар че досега както си тръгнат, така си карат до края в Испания.

Коментар

Ако някой въобще има някакви шансове да се бори с тях, това са Хамилтън и Алонсо, малко по-малко. Говорим за старта, другото е стратегия. Алонсо няма свежи гуми от меките. Хамилтън пък, тръгва с прецаканата предна лява...
        Ако все пак никой не ги бие, то нека победи Уебър, Кефя се, че му върви тая седмица. Аман от малкия др...ьо!

Коментар

Въпреки това Алонсо си е у дома, а и новият договор му дава крилца. Но пък задното (крило) му го подрязаха.

"Казаха ни, че концепцията на крилото не е позволена", заяви говорител на Ферари.
          Директорът по състезанията Чарли Уайтинг разкри, че от ФИА са направили подробен анализ на новото крило и са преценили, че то не е направено според изискванията.
          "Това е една много хитра интерпретация на правилата и ние трябваше да решим дали тя е достатъчно добра", каза Уайтинг.
          Решението на Федерацията е удар за двукратния световен шампион Фернандо Алонсо, който ще се състезава пред своя публика в Монтмело край Барселона."

Коментар

По-добре преди, отколкото след състезанието. Сигурен съм, че въпреки всичко, Алонсо ще кара силно. Не съм Ферарист, но...
            Ще има дандания около дифузьорите и обдухването. Въпрос на време е . Уилямс си признават, че са се допитвали до ФИА, дали си струва да се вкарват във филма...
            За конкретното състезание, искам Хамилтън да ги накаже още на старта.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              По-добре преди, отколкото след състезанието. Сигурен съм, че въпреки всичко, Алонсо ще кара силно. Не съм Ферарист, но...
              Ще има дандания около дифузьорите и обдухването. Въпрос на време е . Уилямс си признават, че са се допитвали до ФИА, дали си струва да се вкарват във филма...
              За конкретното състезание, искам Хамилтън да ги накаже още на старта.
              Много искаш
              1. Фе
              2. Уе
              3. Ха

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                .....За конкретното състезание, искам Хамилтън да ги накаже още на старта.
                И пак ще започнем да гледаме вместо състезанието: бащата на Хамилтън, любовницата на Хамилтън, бабата на Хамилтън, братовчедите му, и.т.н. как зяпат в мониторите.
                А не, мерси !
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Жаалко за Алонсо! Не че съм му фен, но направи перфектен старт, а финишира... на една обиколка назад. Тц, тц, жалко за испанските фенове. Хамилтън пък им натри носовете, ще го освиркват вчера Фетел отива на зле - ще заприлича на Шуми и ще започне едно оплюване...
                  На Уебър и Маса все нещо им не достига, язък, ще си останат втори пилоти.
                  Много изпреварвания като за тази писта; не знам добре ли е или зле, ама на тези от Пирели сякаш едните им гуми са диетични - който е с тях, просто заспива зад волана. Бътън, като взе от тези, с холестерола, по едно време направо летеше.
                  Не са лоши състезанията, ама както задрямвам в неделния следобед, ми е трудно да съобразявам кой с какви гуми е, има ли КЕРС, крило и т.н. Но пък коментаторите не ме оставят да заспя съвсем - като самолетни оръдия са, по 6000 думи в минута

Коментар

За съжаление личните качества на пилотите не могат да компенсират предимството на техниката.
                    Отборната тактика също се оказва с по-голяма тежест за изхода на състезанията.
                    Вторите пилоти стават жертва на интересите на първите...не че не е било така винаги, но сега нещата са драстични.
                    Разликата между Ред Бул и Макларън спрямо останалите е прекалено голяма, почвам да губя интерес.
                    Нетрайността на гумите също увеличават разликата.
                    Гони ме носталгията по златните години на Ф1, липсва ми човешкият фактор.
                    Например как Сена заставаше с по-бавна кола начело на колоната и удържаше победата или Прост как стана шампион добутвайки болида си на ръка...

Коментар

Прав си. Затова състезанията в категориите мономарка са доста по-интересни. Там, наистина се вижда кой, колко може да кара и дали има атрубути. Но пък, са против духа и замисъла на Ф1.
                      Лимонададжиите имат не болид, а совалка. Щом и такова куче, като Хамилтън не можа...
                      Но пък му подиша доста във врата.
                      Както споменах в предишните си постове, вероятно ФИА ще предприеме някакви мерки.
                      Според мен им дават малко компекти гуми, впредвид на бързото им износване, но всичко е в интерес на публиката.

Коментар

Кофти писта, иначе има доста изпреварвания сравнено с минали години. Харесва ми това с дрс керс, просто правят формулата по-атрактивна. На тая писта разликите бяха огромни сравнено с тия в челото, но на другите писти вероятно няма да е така. Ще видим следващата седмица.

Коментар

Не гледах квалификацията днес, сега виждам, че е имало сериозна катастрофа. Добре че се развиват и защитните материали, иначе Перес е можело лошо да си изпати. Важното е, че му няма нищо.
                          А Фетел пак е ясен... Или?

Коментар

Е, не е без нищо, счупен му е кракът, но все пак важното е, че е жив.

Коментар

Да, имах предвид, че при такъв силен страничен удар някога ставаше страшно. Дори и в натрупани гуми. Сега гледам някакъв порест материал поема удара.

Коментар

Дано се оправи соро момчето, че такива като него, Кобаяши, Хюлкенберг...,са бъдещето на Ф1.
                                Според последни данни, нямал нищо счупено, но е със сътресение и едва ли ще кара утре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X