Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Да честитим на победителите и да чакаме следващия сезон. Май ще има доста изненади.
    Баричело заслужаваше повече, но трябва и късмет.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Сезонът свърши.Пожелавам на всички Ви живот и здраве и да посрещнем догодина новите предизвикателства в този спорт!
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

А в новия, Шуми се завръща.

Да видим дали ще направи нещо. По-скоро не, но ще е интересно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не казвам,че ще направи нещо,но си е нож с две остриета,все пак не е чак толкова остарял-а ако има и желание,тогава наистина ще стане интересно.

Коментар

Очертава се още една година интересен шампионат с най-добрия жив пилот зад волан! Ние имаме шанса да гледаме на живо това, което в бъдеще само ще четат по учебниците мераклиите за пилоти!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Очертава се още една година интересен шампионат с най-добрия жив пилот зад волан! Ние имаме шанса да гледаме на живо това, което в бъдеще само ще четат по учебниците мераклиите за пилоти!
              Да интересен ще е,но се чуда каква ще е ролята на Шуми
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Аз мисля,че ще е доста интересен.Спомнете си тамдема Шумахер-Браун.Пет шампионски титли!
                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
                  Аз мисля,че ще е доста интересен.Спомнете си тамдема Шумахер-Браун.Пет шампионски титли!
                  Седем са, мило!
                  Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ще използват Шуми за засилване на спадналия интерес към формулата.
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                      Седем са, мило!
                      Седем са общо!Пет са с FERARI и две с BENETON/Бриатторе/
                      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
                        Седем са общо!Пет са с FERARI и две с BENETON/Бриатторе/
                        Проба, проба, 1, 2, 3... Моля, без изказвания без предварителна подготовка.

А, в Бенетон - кой беше технически директор, когато Шуми спечели световните титли през 1994 г. и 1995 г.?

Така че, Танасе е прав.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Проба, проба, 1, 2, 3... Моля, без изказвания без предварителна подготовка.

А, в Бенетон - кой беше технически директор, когато Шуми спечели световните титли през 1994 г. и 1995 г.?

Така че, Танасе е прав.
                          Шеф-Флавио Бриаторе,конструктор-Джон Бърнард и пилоти Михаел Шумахер,Джей Джей Лехто/заменен от Джони Хърбът/
                          АСК Ален Мак

Коментар

Вярно конструктор е Бърнард,но технически директор е Рос Браун не без помоща на който Шуми печели през 94 и 95 г титлите си

...между другото очаквам тандема Шуми-Браун да се стиковат много бързо ,нямат нужда от опознаване и могат да работят в детайли заедно ,Михаел въобще не е за подценяване въпреки отсъствието от пистите и щом е решил да се върне знае как да го направи .....предстои да става интересно във F1
                            "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                            MG Racing Team

Коментар

Боже , до къде я докарахме ! Заради Мерцедес на стари години ше трябва да стискам палци на Шуми .
                              Ама то както казва един : "За това тази игра е велика ! "
                              Никак няма да му е лесно на Шуми - няма ги условията , които му бяха осигурени през годините във Ферари - фаворитизиране , врътки и задкулисни игри с Федерацията и т.н. Като добавим и промените в правилата след неговото оттегляне , плюс калабалъка който ше се получи на пистата при наличието на допълнителните тимове и болиди ...Плюс това , че тимът на Мерцедес знае как , но все пак трябва да тръгне от нова концепция на собствения си болид ...
                              Ама от друга страна пък "царят" Рос Браун многократно е доказвал , че умее да се оправя мигновено в кашите ... От години не съм чакал с такова нетърпение новите стартове.
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз пък преди харесвах МкЛарън Мерцедес, но сега ко се разделиха в Мерцедес нито Шуми, нито Хамилтън ми харесват, само Бътан от Мк Ларън, като пилот също и Алонсо ми харесва, но никога не съм бил фен на Ферари. За нехаресване Фетел също никога не ми е допадал, а преди Монтоя много ми харесваше и бях разочарована че премина в наскар. Като цяло тази година ми е одста объркана от към фаворити, но за това пък мисля че ще е доста интерестна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X