Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Фисикела и Алонсо ми харесват, не съм за всенародните любимци през годините и никога не съм бил.

Коментар

Аз съм за Алонсо и откакто е във формула 1 съм бил все за него. И каъо човек е много готин и като пилот смятам че в момента е най-опитен

Коментар

На мене най ми допада Бътън.Харесвам го заради хъса му за победа.А от тимовете симпатизирам на новия тим на Рос Браун защото наказва всички фаворити

Коментар

Първоначално публикуван от rosen111 Преглед на мнение
          На мене най ми допада Бътън.Харесвам го заради хъса му за победа.А от тимовете симпатизирам на новия тим на Рос Браун защото наказва всички фаворити
          Кой-кого е наказал ще се види в края на сезона.

Аз обаче си признавам че нямах добро мнение за Бътън, ама той самия ме опроверга, за което - РЕСПЕКТ.

Колкото до Рос Браун - много бливоч и по негов адрес се изля още додето беше във Ферари. Сега им натри носа на всичките.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днес се навършват 15 години от смърта на един от великите пилоти в историята на този спорт- Аертон Сена.
            Поклон пред паметта му и постиженията.
            В този черен уикенд Формула 1 загуби много, и научи много.
            [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
              Днес се навършват 15 години от смърта на един от великите пилоти в историята на този спорт- Аертон Сена.
              Поклон пред паметта му и постиженията.
              В този черен уикенд Формула 1 загуби много, и научи много.
              Вярно - 15 години, лека му пръст!
              http://www.youtube.com/watch?v=cA3Hy0pTjNk

Коментар

"Racing,competing,its in my blood.It`s a part of me,it`s a part of my life.I have been doing it all my lyfe and it stands out above everything else."
                -Ayrton Senna

Почивай В Мир!
                Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Ален Мари Паскал Прост

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                    "Racing,competing,its in my blood.It`s a part of me,it`s a part of my life.I have been doing it all my lyfe and it stands out above everything else."
                    -Ayrton Senna

Почивай В Мир!
                    +1
                    Цветан Петров
                    "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                    0888865583

Коментар

Хамилтън е любимия ми пилот!Агресивен,последователен,амбициозен и т.н.Тепърва ще се развива.

Коментар

ИСТИНА е било той ще кара отново макар и за малко.
                        http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2527560
                        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Истина ще е чак като го видя да кара и то в директно предаване.
                          А дано!

Коментар

Аз мисля че Алонсо ще премине още сега при Ферари.
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ще кара,а какво ли ще стане ако победи (младите тигри)
                              Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                                Ще кара,а какво ли ще стане ако победи (младите тигри)
                                Ферари още няма "стъпка" за победа. Нито пък Макларън. Предишното състезание не значи нищо. На бързите писти (Монца , Спа ) Редбул и Браун ше се завърнат.
                                Майкъл няма опит с КЕРС и не е карал тазгодишната кола , а сега няма право. В момента Ферари е пуснала допитване до останалите отбори да направят компромис и да му разрешат един тест , но не вярвам да стане .
                                И на последно място огромният медиен натиск може да му изиграе лоша шега .
                                Иначе класата си е класа, макар че аз лично никога не съм го понасял. Адаптивен е , но едва ли ше запише победа...

ПП: Мое мнение
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X