Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Бил съм на две състезания. Тръпката е голяма, но нищо не се вижда. Е, 2-300 метра и се чудиш кой ще се покаже от завоя...
    E на това и аз съм му сърбал попарата един два пъти като се правя на Митко тънкия, обаче обикновенно на трибуните на старт-финала не е точно така, виждат се и боксовете, обикновенно там стават изпреварванията, а и има огромни видео стени на които се излъчва същото както и по телевизията, не трябва да се взимат билети на общо основание или заради по ниската цена така и така се мааа толкова път и разходите не са малко за да се икономисва точно от това, както и да се чака до последния момент естествено че хубави места няма да има, както и да разбереш какво се случва на пистата.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Малайзия - Стартовата решетка за утре. Вече познато и класическо:

1 1 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:37.468 1:35.934 1:34.870 12
      2 3 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:36.861 1:35.852 1:34.974 19
      3 2 Mark Webber RBR-Renault 1:37.924 1:36.080 1:35.179 17
      4 4 Jenson Button McLaren-Mercedes 1:37.033 1:35.569 1:35.200 15
      5 5 Fernando Alonso Ferrari 1:36.897 1:36.320 1:35.802 14
      6 9 Nick Heidfeld Renault 1:37.224 1:36.811 1:36.124 9
      7 6 Felipe Massa Ferrari 1:36.744 1:36.557 1:36.251 13
      8 10 Vitaly Petrov Renault 1:37.210 1:36.642 1:36.324 9
      9 8 Nico Rosberg Mercedes 1:37.316 1:36.388 1:36.809 17
      10 16 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1:36.994 1:36.691 1:36.820 13
      11 7 Michael Schumacher Mercedes 1:36.904 1:37.035 12

Коментар

Мдаа...очертава се скука.

Коментар

Eкстра!
          Пък, ако завали...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

А дано...

Коментар

Ако Ред Бул не са си оправили още КЕРС-а да изкара цяло състезание, утре не мога да ги мисля.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                Мдаа...очертава се скука.
                Еее, защо? Интересна писта, жега, дъжд, пак жега... Всичко е натоварено на мах. Ще има изненади.

Коментар

1 Vettel Red Bull
                  2 Button McLaren
                  3 Heidfeld Renault
                  4 Webber Red Bull
                  5 Massa Ferrari
                  6 Alonso Ferrari
                  7 Hamilton McLaren
                  8 Kobayashi Sauber
                  9 Schumacher Mercedes-Benz
                  10 di Resta Force India

Победителят - познат, Рено - отново на подиума, Хамилтън - зад Ферари, Шумахер - в десетката.
                  Това са първите ми впечатления след интересното състезание днес.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ето че има - Рено пак на стълбицата. Интересно състезание, но ми липсват коментарите на Тенчев, нещо с този новия не мога да свикна.
                    Пирели останаха на пистата буквално, толкова гума на парчета не бях виждал, ще я гребят после с фадрома.
                    КЕРС и крилото най-важни, видя се че без тях вече не може.

Коментар

The best ever!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        The best ever!
                        И аз, както и други (например - световни шампиони) споделят това мнение:
                        Алонсо: Шумахер е най-великият в историята
                        Чет, 2010-03-11 21:42
                        Пилотът на Ферари - Фернандо Алонсо, се преклони пред класата на Михаел Шумахер. Испанецът дори нарече Шумахер "най-великият пилот в историята на този спорт".
                        "Когато видите успехите на Михаел, ще се убедите, че той има специално място в историята на Формула 1. Титлите му са нещо, което едва ли ще бъде повторено някога. Той има толкова много отличия, победи и стартове от първа позиция, че едва ли някой ще бъде способен да достигне успехите му", каза испанецът. Михаел Шумахер, 41-годишен, се завърна на пистата след пауза от три сезона. Той има общо седем титли при пилотите с тимовете на Ферари и Бенетон.
                        "Щастлив съм, че той отново е тук и ще мога да се състезавам с него", каза още Алонсо.
                        Fernando Alonso: Schumacher is still the best

Коментар

Малко развитие откъм класиране: Хамилтън и Алонсо наказани с по 20 секунди
                          Алонсо ще запази шестата си позиция, но Хамилтън ще трябва да се задоволи с осмо място. На седма позиция ще бъде поставен Камуи Кобаяши.

Коментар

Абе всичко хубаво, ама това, с гумите, ми се вижда голяма недомислица. Да карам ли или да мисля колко ще издържат. Един двигател за толкова състезания, скорости - за толкова...Сега мъдрят ограничение в кубиците и електрички. Икономии...Аз къде карам? Във F1 или на състезание за икономичност?! Трябва да престанат с всички ограничения. Това не е спорт за бедняци. Всичко е разрешено. Кой каквато кола иска такава да си направи и на старт. Ще ме задължават да карам гумите на филанкишията...Дъската на пода да бъдела на толкова милиметра...Спойлерът да не се клати повече от сантим! Тъпунгели! Ако искам ще стартирам и с Трабант. Важното е да печеля!

Не ме слушайте!

Честито на Фетел! Май пак се очертава нов - стар шампион.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Mмммдаа, това че има ограничения не означава че спорта е за бедняци, даже точно обратното наемаш най-добрите за да имаш най-доброто в рамките на тези ограничения, а с тези правила и изисквания за този сезон поне досега схемата да има повече изпреварвания и размествания според мен лично работи, и в двата кръга имаше такива изпреварвания каквито не е имало за цяла година по отдавна отминали времена по които се въздиша. Но иначе и мен не ме блазни мисълта да се намаляват разходите, защото както е тръгнало след 3-4 години ще гледаме 4 цилиндрови турбинирани Голфове, което и без това го гледам всяка сутрин Безплатно по бул. Княз Борис III, но пък тогава може би пък ще имаме шанса да го прекръстим този булевард на "Пернишки герой" защото тогава вместо от GP2, DTM, F RENO или разни други шампионати отборите ще си вземат доволно готови кадри на корем още от Драгичево без да има нужда да се ходи до Перник и е въпрос на време и ние да си имаме нашински шампион, а пък може и кръг да ни дадът да организираме съвместно със оффроуд шампионата ни.

п.п. Явно В.Петров се е усетил първи щото гледам тренирара за кросист, само как рипа а? Натам некъде ще да отиват нещата.
                              Последно редактирано от Tpunep; 12-04-11, 22:25.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                ...
                                п.п. Явно В.Петров се е усетил първи щото гледам тренирара за кросист, само как рипа а? Натам некъде ще да отиват нещата.
                                Почти като Роби Гордън, но с болид от Ф1.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X