Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Шуми винаги ще ми е на сърцето! За мен все още е най-добрия на мокър асфалт и ако имаше конкурентен автомобил щеше да е на почетната стълбичка...

Коментар

Какво да кажа... Мнооого смесени чувства... Яд ме е на Бътън. Бих предпочел, да спечели Шуми, или Маса , или Алонсо. Ама, просто единственвта кола, която от време на време може да се противопостави на Ред Бул, е Макларън.
      Ще ми се смеете че говоря така, а съм от Макларън, но така се чувствам. Ако беше останал негрото, той щеше да е.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

В тази тема голямо единодушие....
        Днес и аз бях за Шуми, невероятно двойно изпреварване направи, такива рядко съм виждал.
        Бътън ги мина и двамата с Уебър само не разбрах защо не дава мигачи .
        Техника....
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

И аз съм за Ферари и Алонсо ми е любимец, но днес не им беше ден.
          Радвам се за Бътън, показа, че когато не трябва да пропуска "по-добрият пилот" може да побеждава.

Коментар

Ферари са са все по-бързи и мисля, че още следващия старт ще се види, че са по-бързи от Макларън и защо не конкурентни на Ред Бул! Още днес можеше да се случи това, но всички станахме свидетели на пълната липса на приемливи състезателни условия! Това състезание бе "руска рулетка", като обиколките със състезателно темпо не бяха повече от една трета от състезателната дистанция! Въпреки това - честито на победителите и продължаваме на пред! Има още много до средата на Декември...

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
              И аз съм за Ферари и Алонсо ми е любимец, но днес не им беше ден.
              Радвам се за Бътън, показа, че когато не трябва да пропуска "по-добрият пилот" може да побеждава.
              ...Като Маса.
              С тази разлика, че Маса не елиминира съотборника си, за да спечели.
              Логичното обяснение, което очаквах: "Не го видях в огледалото, заради многото вода." "Извиних му се." и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                ...Като Маса.
                С тази разлика, че Маса не елиминира съотборника си, за да спечели.
                Нали нямаше да говорим като фенове тука..?!

Коментар

Еее просто се разтопих. Не, не съм никакъв фен на Бътън, дори го намирам за доста скован и не атрактивен пилот, но в това състезание просто ми разчупи представите. Верно че заради многото накъсвания колоната не можа да се разкъса, обаче при толкова сменени гуми и толкова изпреварвания, рискове и контакти накрая наби най-бързи обиколки - няколко броя! и Фетел направи грешка. Железни нерви от страна на Бътън. Браво.
                  Имаше си изненади и обрати и всичко, коментаторите верно говорят много глупости, но останах много доволен, че нямаше реклами накрая. Жалко за Хайфелд, много добро състезание направи, за Шуми също.
                  Заслужават си такива гонки! Надявам се за напред много повече състезания и повече драми.

Да добавя - няколко нови пилоти, също направиха прекрасно състезание.

Коментар

Сега надявам се се разбва защо Уебър не е бил световен шампион до сега. Заприличва все повече на Култард.

А Бътън... си приличаше на себе си - "Мо'ем да кОпам, мо'ем и да не кОпам!"

Шумахер.... и той себе си, макар че в едни други години, не съм съвсем сигурен дали Бътън щеше да финишира с цяла кола.

Настоящия първи "Бик червен", да си кажа честно, никога не ми е бил на сърце. Видя се и защо.

Ферари... Без Шумахер... Да бе! Тия дни, ама не баш днеска.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мдааа . Прочетох коментарите и прогнозите в хронологичен ред в хода на състезанието и много се забавлявам

Извода ми е , че като фенове , май сме доста пристрастни и не ставаме за прогнози .

А иначе : и преди съм споделял , че когато се разкаля асфалта - тогава си личи кой-какво може като пилот . В този контекст ( за разочарование на феновете на червените бици ) , Фетел не подари нищо , а и не искаше ( затова и усмивката му беше кисела ) . Просто беше притиснат от Бътън и направи грешка ... туй то !

На здраве ! Кой бил - бил .... а бития си е бит ....
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Марто, не ставаше въпрос да не говорим като Фенове, а да не отправяме яростни нападки по отношение на другите отбори, а да бъдем обективни.
                        Както виждаш, критикувам пилот от отбора на който симпатизирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение

А иначе : и преди съм споделял , че когато се разкаля асфалта - тогава си личи кой-какво може като пилот . В този контекст ( за разочарование на феновете на червените бици ) , Фетел не подари нищо , а и не искаше . Просто беше притиснат от Бътън и направи грешка ... туй то !

На здраве ! Кой бил - бил .... а бития си е бит ....
                          ААаааа стопли ми душата! Може и от ракията, защото се понаковах след финала. Ама не до забрава!!!

Коментар

Колеги, четейки от 10-и насам, отчитам, че темата стана едно... интересно (да го наречем) четиво. Съдрах се от смях! От точни сценарии на надпреварата (въпреки дъжда) до смесени чувства! От осанна до разпни го! На мен пък самоедно ми е в акъла, а именно:
                            Е, няма такова състезание!
                            Правя си анализ. Много неща се изясниха. Най-важното (за мен) е, че още първия път, когато ФИтИл бе замесен в "игра на нерви" и реална битка за за "отредената" му позиция (изключвам Монако, защотоо мисля, че не са сравними двете писти), се н@@ка!
                            Приключи "джентълменската" сага в Макларън.
                            Бътън показа, че може да кара (което не оправдава предишната му постъпка)
                            Видя се някаква полза от опита на Шумахер за последните две години.
                            И жалко за Алонсо!
                            Това за състезателите.

За кмоментаторите... не знам дали имам думи!? Георги поне говори някак по-добре. Не казвам, че е лесно два часа да коментираш как вали дъжд, ама поне дане бъркаха думи, имена, години и т.н. Иначе адмирации за ТВ7, че не резнаха трасет заради "предварително подготвената програма". Дори и пресконференцията гледахме!

И за последно: Саше, не се обзаложихме, ама като се видим ще почерпя аз!

П.П. ДокЪт пиша, Владо го е казал почти същото...
                            Последно редактирано от edoors; 12-06-11, 23:52. Причина: доп
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Напротив. Нали точно заглавието на темата, започната от disko04 е:
                              Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?
                              Затова и тази вечер до последно се надявах (заедно с Корина и целия антураж на MERCEDES GP PETRONAS Formula One Team), условията на пистата да останат такива, каквито бяха по време на смяната на гумите с intermediate, след рестарта на състезанието, за да можем отново да видим на почетната стълбичка Михаел Шумахер, но уви, с умения трудно се компенсира липсата на технически възможности.

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              Извода ми е , че като фенове , май сме доста пристрастни и не ставаме за прогнози .
                              Владо, точно, защото сме пристрастни, както и затова, че нищо не печелим и не губим от прогнозите, нашите предположения почти винаги са неверни.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Аз пък не помня през живота си да съм стискал палци за Шумахер освен сега. Наистина мисля че му трябваше подиум.

Дано това е първата грешка на Фетел от мнооого дълга серия,няма начин да минава все между капките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X