Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Видехте ли кво станА?!

[ATTACH=CONFIG]266860[/ATTACH]

Абе не вярвам да го бъде утре, но днес им показа как се кара!
    Е, той хер Вили Вебер ги надушва талантите.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Видехте ли кво станА?!

[ATTACH=CONFIG]266860[/ATTACH]

Абе не вярвам да го бъде утре, но днес им показа как се кара!
      След малко ще направи и старта по интересен.
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Честна игра и пълна победа за Red Bull! Не замениха местата на 1-я и 2-рия, нали?!

Коментар

Да им е честита титлата на РедБул при конструкторите.
          Интригата за титлата при пилотите се запазва за последното състезание.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Евала на РедБул, че не се излигавиха като Ферари. Въпреки че предпочитам Ъебър пред Фетел.

Коментар

Никога, ама никога не съм мислил, че любимият ми отбор ще се кара от поляк и руснак и на него ще пише "Лада". Поне взехме титлата при конструкторите с двигател.
              [COLOR=blue][B][SIZE=3]le Roi-Soleil[/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

За настоящото състезание, макар по принцип да го недолюбвам, мога само да поздравя Алонсо, както и екипа на РедБул за това че не допуснаха различно отношение към двамата си пилоти.

Колкото до моя фаворит Хамилтън - очевидно в тоя отбор нещо не върви. И миналата, и тая година. Алонсо просто го размаза, а разликата във вървежа на колите им беше очеизвадна.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Louis XIV Преглед на мнение
                  Никога, ама никога не съм мислил, че любимият ми отбор ще се кара от поляк и руснак и на него ще пише "Лада". Поне взехме титлата при конструкторите с двигател.
                  И аз така. Дано догодина да са в борбата за титлата.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    За настоящото състезание, макар по принцип да го недолюбвам, мога само да поздравя Алонсо, както и екипа на РедБул за това че не допуснаха различно отношение към двамата си пилоти.

Колкото до моя фаворит Хамилтън - очевидно в тоя отбор нещо не върви. И миналата, и тая година. Алонсо просто го размаза, а разликата във вървежа на колите им беше очеизвадна.
                    Поздравления за честното мнение.

Коментар

Подкрепям мнението на Спарки.
                      Браво на Алонсо, който спря да рИве и се съсредоточи върху карането. Браво и на Ферари, че се справят със стари двигатели!
                      Браво и на Ред Бул и Ейдриън Нюи! Колата им е с класи над останалите.
                      Колкото до Хамилтън, и на мен ми е фаворит, но освен проблемите с баща му, както подозират разбирачите (визирам екс шампиони и т.н.), мисля че Макларън се поизложиха с колата тази година в генерален план. Последни сложиха блоун дифузьора и не смогнаха да подобрят един според мен достатъчно противиречив и компромисен проект. Десетките ъпгрейди не помагаха на пилотите да намират правилните регулировки.
                      Не ви ли е правило впечатление, че още от самото начало, Макларън винаги е бил по-бърз и константен с по-твърдите гуми.
                      В третата фаза на квалификациите обаче това не помага, тъй като меките са с десети по-бързи...
                      Мога да пиша още много, ама...
                      Отделно глупавите отпадания след Спа, изцяло по вина на Хамилтън, за да не си помислите че критикувам напусто отбора, че не му е дал достатъчно добра кола.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                        Евала на РедБул, че не се излигавиха като Ферари.
                        Хм.. Ами ако това им коства титлата при пилотите?
                        Не обичам нито лилави(Милка) нито червени крави, но определено са направили Кола и си заслужиха титлата, дано само заради принципи да не изпуснат другата титла, защото тя е най-важната.

Коментар

Отбора на "Лимонадите" определено подари титлата на Алонсо при пилотите, требва му само едно трето място следващия кръг което не е нещо невъзможно за него. Иначе жалко за Нико потъна кат гюле, а каква квалификация направи.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Aлонсо щеше да е на една точка пред Уебър без подаръка на Маса.
                            Явно тази година му върви на подаръци.
                            Радвам се обаче, че в съвременната Ф1 останаха и хора със чест. Да им е честита титлата!
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не се знае ако Фетел беше в положението на Уебър какво щеше да стане...
                              Относно Хамилтън, за мен проблема му е, че е нестабилен под напрежение. Алонсо го изпреварва два пъти подред по един и същ начин...сам си е виновен.
                              В началото на годината се бях уплашил, че Ф1 тази година няма да е интересна с новите правила. Радвам се, че ме опровергаха. Както и да завърши шампионата...ще съм доволен от "шоуто" тази година.

Коментар

Хм, ако Макларъните най-после изкочат напред пред Уебър, и някой от Рено, примерно Кубица също пред Алонсо... току виж станало... А дано?!
                                И да не е като в оня виц:"А дано,ама надали"...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X