Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Аз от отборите съм за Рено и от фаворитети за Ред Бул и Макларън. Но от към пилоти имам разминавания с отборите харесвам Алонсо, Райконен и Фетел, не харесвам Хамилтън и Бътън, а Шумахер ми е някакси безразличен но го признавам за най-големия.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

А, отбора на Браун?! Ако станат Браун-Мерцедес? От пилотите - Фетел и Бътън! Хамилтън не успя да издържи теста според мен: характер - потенциал - развитие.
      Последно редактирано от ivied; 14-01-10, 15:35.

Коментар

Няма вече отбор Браун ГП ...в края на миналата година Мерцедес го купи и вече се казва Мерцедес Гранд При, а Рос Браун остава мениджър на отбора ....мечтата на хиляди германци е сбъдната -немски отбор с немски пилоти
        "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
        MG Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
          Няма вече отбор Браун ГП ...в края на миналата година Мерцедес го купи и вече се казва Мерцедес Гранд При, а Рос Браун остава мениджър на отбора ....мечтата на хиляди германци е сбъдната -немски отбор с немски пилоти
          ...ама шефа не е немец. Както се видя от него зависи доволно много.

Демек, и за немците няма пълно щастие.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

даа така си е....но то и единия от пилотите не е чист ариец,Нико Розберг е наполовина финландец ,важно е обаче че носи германското знаме
            "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
            MG Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от MM Преглед на мнение
              даа така си е....но то и единия от пилотите не е чист ариец,Нико Розберг е наполовина финландец ,важно е обаче че носи германското знаме
              финландците и норвежците са ариийци Кво да правим ще викаме за Мерцедес?! Хайде прогнози де! ДА пуснем една анкета (поименно) до март - кой тим и кой пилот ще е новия шампион? 1,2,3 място. Позналите ще почерпят.

Коментар

Никой не трябва да подценява най-печелившата комбинация в историята на формула 1:Рос Браун и Михаел Шумахер.Първият е най-великият тактик,а Шуми......................................
                Стоян Драев тел:+359877915301
                blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                  финландците и норвежците са ариийци Кво да правим ще викаме за Мерцедес?! Хайде прогнози де! ДА пуснем една анкета (поименно) до март - кой тим и кой пилот ще е новия шампион? 1,2,3 място. Позналите ще почерпят.
                  аам така де ...исках да кажа чист немец .....а анкетата е добра идея ,хайде някой да я направи ,прогнозите обаче ще са много трудни като се има впредвид , че на пистата ще има 4-ма световни шампиони,плюс нови правила, които ще доведат до доста промени в новите болиди .....но то това му е интересното де ,изненадите
                  MG Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    ..... Хайде прогнози де! ДА пуснем една анкета (поименно) до март - кой тим и кой пилот ще е новия шампион? 1,2,3 място. Позналите ще почерпят....
                    Прогнози , или тото ? Щото ако говорим за първото - нека поне изчакаме да покажат болидите . ... Току-виж някой от фаворитите изкарал ръбест болид като джип за траял .. тогава кво прайм ? Нека първо да видим за к`во става въпрос де .
                    А за черпенето : проблема е никакъв ! Всеки кръг от Формулата е един повод за подобна манипулация върху крехката ни устойчивост към спиртните питиета .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ето какви ще са новите цветове на Фераритата
                      http://formula1.sportal.bg/news.php?id=8707
                      По-късно, на 28, ще представят и самите болиде

Според мен ще е добре да направим една тема в Шампионати, състезания и спортни прояви извън България , Формула 1 - 2010 и там да пишем всички новини отностно новия сезон
                      Оставям решението на вас, ако има интерес към такава тема може и аз да я направя, не ми е проблем

Коментар

Абе не знам как ще се разберат Маса и Алонсо. Нещо ме съмнява, ама да видим...
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                          ....
                          Според мен ще е добре да направим една тема в Шампионати, състезания и спортни прояви извън България , Формула 1 - 2010 и там да пишем всички новини отностно новия сезон
                          Оставям решението на вас, ако има интерес към такава тема може и аз да я направя, не ми е проблем
                          Тя, тази тема първоначално беше някъде там. И щеше още да си стои, ако беше продължила с отговори на въпроса. Но, както често се случва, отново надделя желанието на доста участници да си намерят някакво подобие на "чат-канал", в който основното е "чесането на езици". И логично, темата "се приземи" в спам-а.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Абе не знам как ще се разберат Маса и Алонсо. Нещо ме съмнява, ама да видим...
                            Ами засега се разбират добре .....според Маса ,само за месец с Алонсо са провели толкова разговори ,колкото с Кими за цяла година като съотборници .....ама то Кими си е труден де
                            MG Racing Team

Коментар

Аз лично се кефя на Кубицата,много луд,как оцеля при онази катастрофа ,и бе станал първи...и все пак е от Балканския
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
                                Аз лично се кефя на Кубицата,много луд,как оцеля при онази катастрофа ,и бе станал първи...и все пак е от Балканския
                                Ае дано да има късмет тази година, че нали от мойте РЕНО.
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X