Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЯБВА МИ ШАПЛАМЕНТ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТРЯБВА МИ ШАПЛАМЕНТ?????

браво разбрахме че можете да се занимавате с глупости 2 часа а сега някой ще ми обясни ли нещо за спукан колектор или каквото е там

Коментар

добре аз се извинявам официялно ако сам засегнал някого сори

Коментар

Премествам темата в коша.
        Последно редактирано от kinex; 02-02-09, 22:34.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Някой се ебава, гледа и се хили.

Коментар

Ужас......е поне се извини човека....
            Такаааааа, аз съм спеца по змиите, таралежите, катериците, вложките и шапламентите.....та да си дойдем на думата.
            Колега, в Добрич като няма, във Варна има ужасно много морги, магазини, сервизи, а е само на 50 км. от Добрич.
            Прав си, никой не е длъжен да знае наименованията на всеки детайл от всичко, така че ще използваме и занапред думички като инджектопляктор, джуголенки, джидявка, хуйовина, сокаджик, анджаклама и тям подобни простотии и ще ни се смеят хората. Обаче аз предлагам да говорим на по простичък език, че поне да ни разбират. Например, отивайки на лекар, аз му казвам "боли ме бъбрека", а не обсервацио статус колики реналис декстра (а сега, кой ме разбра де ), та давай по кротко.....а шапламенти дал господ, който търси, намира..... Поздрави....

Коментар

Tова ми напомни на последната серия от филма "Приятели", когато се опитаха да свалят Рейчъл от самолета и й казаха, че има повреда в левия фланг. Всички пътници, като дочуха това, слязоха от самолета уплашени. Екипажът се видя в чудо и накрая увериха пътуващите, че са натоварили цял кашон с флангове, за всеки случай!
              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
              Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
                браво разбрахме че можете да се занимавате с глупости 2 часа а сега някой ще ми обясни ли нещо за спукан колектор или каквото е там
                Колега, съвсен сериозно Ви написах, че колекторните тръби подлежат на ремонт-електродъгово заваряване, и ако е сцепенн фланеца /там където прилепва към отворите в цилиндровия блок/ се оформя на фреза.
                За вашия град мога да ти препоръчам автосервиза на ТУРБОЧАФ, там за съжаление не работят добри медици, като автомонтьори.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                  И аз съм заинтригуван какво ще да е това ШАПЛАМЕНТ...

Това е Шплент, за контриране гайките с обратна резба в парламента !

ШПЛЕНТ
                  +
                  ПАРЛАМЕНТ

=

ШАПЛАМЕНТ
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение

ШПЛЕНТ
                    +
                    ПАРЛАМЕНТ

=

ШАПЛАМЕНТ
                    това, за което говориш, се казва ШПЛЕНТАМЕНТ
                    да не се бъркат понятията

Коментар

Ама не е честно! Снощи стоях във форума до никое време и тишина. Спинкате. Сега влизам и гледам сеира пълен.
                      Докторе, по твоя въпрос- става или със шиене на раната / електрожен / или ти трябва донор / от моргата / .
                      И защо се хилите на човека?! Та то половината доктори са си завършили монтьори. Само трябва да му се обясни по 'докторски'.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Гайка с обратна резба - ГЕЙКА
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Окодошихте медицинското светило...
                          За разлика от вас,уважаеми,аз си направих труда да намеря родоначалието на тази чуждица,заместваща успешно тривиалното "колектор".И:
                          ...неква низвергната секта от племето "kobo-kobo" така наричала задницата/в най-задната и част/ на магаретата си/пак си е 4x4-кво/,демек колектор по нашему...
                          ...нивгиш нямаше да се присетя,ама с Гугаля нема лабаво...

Коментар

Хубавото е, че винаги има какво да се научи в този форум.
                            "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

интересно, на мен гугъла ми рече

може би търсехте: парламент?

Коментар

Благодаря на "Доктора" и на всички останали колеги,така не се бях смял от доста време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X