Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТРЯБВА МИ ШАПЛАМЕНТ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТРЯБВА МИ ШАПЛАМЕНТ?????

,,как да изгоним змиите''...Някой пак се будалка май.Сори за спама...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

абе хора мислех че тук си помагате а не се правите на великиииииии
      а и аз казах ако можете помогнете ако ли не не се правете на велики ясно

Коментар

Ти ако си доктор,аз съм космонафт!А пък ако верно си доктор,повече няма да стъпя в болница
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Така..... Докторе, я го раздавай по спокойно, ако изобщо искаш да ти помагат хора тук..... Че започва да ми прилича на поликлиника. Дето всички са ти длъжни Медицински сестри, доколкото ми е известно тук няма. Така че спирт, скалпела и кисела краставичка няма кой да ти донесе.

Относно въпроса ти: прозвъня ли известни и/или общедостъпни автоморги в Бг? Как наричаше въпросния детайл? И не на последно място - откъде сте?
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз съм от Добрич и тук е много трудно да се намери каквото и да е за фероза затова реших да питам тук. Нали сме за това да си помагаме.

Бележка от модератора: Колега това Ви е за последно!
            Последно редактирано от Злой; 02-02-09, 23:09.

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
              аз сам от добрич и тук е мн трудно да се намери каквото и да е за фероза затова реших да питам тук нали сме за това да си помагаме
              Вярно е, събрахме се за да се помагаме...... Ама дай да го раздаваш като равни сред равните.......

Та по въпроса: прозвъни ли моргите?
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

аз сам от добрич и тук е мн трудно да се намери каквото и да е за фероза затова реших да питам тук нали сме за това да си помагаме
                Олекна ми. А какво му има на нещото? Пукнато ли е, или какво? Снимки?

Коментар

ами да аз сам равен с другите че и по надолу само дето се побазикахте малко с това че незнам как се казва тоя колектор ама няма проблеми както и да е
                  нв сам прозванявал защото нямам кординати а и днес се позагледах и позаслушах и видях че е сцепено и затова сега малко неподготвен питам
                  ако някой може да ме ориентира за цената ще му бада благодарен

Коментар

а и ако всички сте монтиори аз сам заваршил медицина и не сам длайен да знам вашите за мен сл имена така че
                    Уважаеми колега, един Ваш колега-медик станал автомонтьор и твърде скоро натрупал много клиенти и пари. Завиждали му колегите автомонтьори и питали неговите клиенти:
                    -Защо ходите при "Доктора"?
                    -Защото прави основен ремонт на двигателя през ауспуха...
                    отговаряли клиентите.

Извинете ме за спама, ама ако може отговорните модератори да телепортират тази темичка.
                    Бате Юли отвори капака, моля...
                    Последно редактирано от s_s1; 02-02-09, 22:59. Причина: кривопис
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

ами да аз сам равен с другите че и по надолу само дето се побазикахте малко с това че незнам как се казва тоя колектор ама няма проблеми както и да е
                      нв сам прозванявал защото нямам кординати а и днес се позагледах и позаслушах и видях че е сцепено и затова сега малко неподготвен питам
                      ако някой може да ме ориентира за цената ще му бада благодарен
                      На повечето автомобили колекторните тръби са чугунени и успешно ги заваряват с електроди за чугун и на постоянно токов електрожен.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

само не разбрах какво са /потали/ автомонтиорите

Коментар

Ами и ние не разбираме "потали" ,автомонтьори.

Коментар

Светльо ... остава да му обясниш на Колегата какво работиш ...
                            А след малко ще му обясня аз .... (за последно)
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Светльо ... остава да му обясниш на Колегата какво работиш ...
                              А след малко ще му обясня аз .... (за последно)
                              Е недей така за последно, че нали знаеш кой те посещава за последно след лекаря- ами свещенника.wink:

Коментар

А аз само не разбрах колега , ти като си завършил медицина защо пишеш с малки букви и без никакви препинателни знаци ? И защо продължаваш да се заяждаш , след като хората искат да ти помогнат?!!!

ПП: Да ме извиняват останалите колеги , но не се стърпях...
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X