здражеите колеги шапламента на ферозата ми е цафнал като роза и мн взе да брамчи бихте ли споделили идеи за намирането на друг здрав такав мерси предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТРЯБВА МИ ШАПЛАМЕНТ?????
Свий
X
-
До: ТРЯБВА МИ ШАПЛАМЕНТ?????
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениее те тая дума я чувам сефте за 46 години
какво е това???Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнениездражеите колеги шапламента на ферозата ми е цафнал като роза и мн взе да брамчи бихте ли споделили идеи за намирането на друг здрав такав мерси предварителноПървоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнениеами ако не се лажа това са трабите коити излизат от 4те цилиндара и се сварзват вав 2 траби кадето посрядством гарнитура и 2 болта е хванато парвото гарне
Ще се гръмна у грамматика.......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнениеа и ако всички сте монтиориаз сам заваршил медицина и не сам длайен да знам вашите за мен сл имена така че
(сигурно ще е нещо като радичковите верблюди)
Преди да завършиш медицина защо не си удавил учителя си по български език?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнениеа и ако всички сте монтиориаз сам заваршил медицина и не сам длайен да знам вашите за мен сл имена така че
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар