До: Беден-и какво от това ?
Здравейте на всички!
Видях, че Сте от Варна и се сетих къде може да намерите подходящият в случая подарък.До ЖП гара Варна има един магазим за мотори, а по точно малко по-нагоре от обръщача на автобусите и там има реставриран мотопед Балкан и на мен лично много ми хареса.Цената му беше 750лв., което не ми се видяха малко пари, но не съм сигорен дали не беше и чисто нов.Не се сещам за името на магазинът, но във Варна се знае като Митко "Скъпия".
П.П. Първият ми мотор е Балкан и може мнението ми до голяма степен да се основава на симпатиите ми към мотопеда.
Здравейте на всички!
Видях, че Сте от Варна и се сетих къде може да намерите подходящият в случая подарък.До ЖП гара Варна има един магазим за мотори, а по точно малко по-нагоре от обръщача на автобусите и там има реставриран мотопед Балкан и на мен лично много ми хареса.Цената му беше 750лв., което не ми се видяха малко пари, но не съм сигорен дали не беше и чисто нов.Не се сещам за името на магазинът, но във Варна се знае като Митко "Скъпия".
П.П. Първият ми мотор е Балкан и може мнението ми до голяма степен да се основава на симпатиите ми към мотопеда.
.Аз като се регистрирах във този форум си мислех,че ще мога да науча нещо дето ме интересува или ще споделя със съмишленеци преживяванията си а то се оказва че се налага да водя някакъв спор:кой колко пари има,кой колко може да кара,кой какъв мотор/4 или 2-тактов/кара,защо го кара,как го кара и т.н и т.н до безкрай.Имам предложение към всички модератори теми създаващи напрежение между нас членовете,/защото според мен ние сме едно общество/трябва да бъдат спирани на време за да може утрешния ден,като се видим някъде да се поздравим а не да си кажем мани го тоя,той кара 2-тактов или нов мотор или пък обратното.Повечето се познаваме само визуално от темата :Кой -кой е,но за да не е само така трябва да се промени нещо,защото членовете ставаме все по-вече и по-вече.
Ако беше мое снимката нямаше да е на 4 гуми

Коментар