Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беден-и какво от това ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беден-и какво от това ?

Здравейте на всички!
    Видях, че Сте от Варна и се сетих къде може да намерите подходящият в случая подарък.До ЖП гара Варна има един магазим за мотори, а по точно малко по-нагоре от обръщача на автобусите и там има реставриран мотопед Балкан и на мен лично много ми хареса.Цената му беше 750лв., което не ми се видяха малко пари, но не съм сигорен дали не беше и чисто нов.Не се сещам за името на магазинът, но във Варна се знае като Митко "Скъпия".

П.П. Първият ми мотор е Балкан и може мнението ми до голяма степен да се основава на симпатиите ми към мотопеда.
    Последно редактирано от BikerBoyy; 15-12-08, 21:29.
    Димитър Тенев

Коментар

Колеги нещо темата се раздвои и всеки предлага и дава идеи от къде да се купи подарък.Аз като се регистрирах във този форум си мислех,че ще мога да науча нещо дето ме интересува или ще споделя със съмишленеци преживяванията си а то се оказва че се налага да водя някакъв спор:кой колко пари има,кой колко може да кара,кой какъв мотор/4 или 2-тактов/кара,защо го кара,как го кара и т.н и т.н до безкрай.Имам предложение към всички модератори теми създаващи напрежение между нас членовете,/защото според мен ние сме едно общество/трябва да бъдат спирани на време за да може утрешния ден,като се видим някъде да се поздравим а не да си кажем мани го тоя,той кара 2-тактов или нов мотор или пък обратното.Повечето се познаваме само визуално от темата :Кой -кой е,но за да не е само така трябва да се промени нещо,защото членовете ставаме все по-вече и по-вече.
      [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Според мен не е проблем сред приятелите ти да има и по-"богати" от теб !
        Според мен даже е добре да има,защото това означава , че са умни хора и покрай тях се мотивирам и аз да бачкам зада имам и аз хубави и лъскави играчки !
        А който се смачква от това когато някой има повече от него според мен проблема е в главата му !
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Към "Iai-bg"- от моя дядо знам, че най-яките мотори през 50-60 те години на миналия век са били- "АВО-спорт", 'MZ-175" и 250 и не по-назад "ЯВА" и не за пренебрегване "Балкан-250 С2".
          Според баща ми тогава е имало и някакво "БМВ", но не мога да кажа какъв модел. Също така е имало и добър модел на "ДКВ"......За "ИЖ"-а да не говорим- ТОЙ Е КЛАСИКА.
          УСПЕХ и очакваме резултат.
          [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
            .Имам предложение към всички модератори теми създаващи напрежение между нас членовете,/защото според мен ние сме едно общество/трябва да бъдат спирани на време .
            Свят голям хора различни.Винаги е имало и ще има спорове.Важното е споровете да са в рамките на разумното.

Коментар

Съгласен съм,но поне тези дето са напълно излищни и могат да бъдат избегнати. При такива теми всеки изказва мнение според това от коя страна се чуства.

Коментар

Първоначално публикуван от MotoMAGNA Преглед на мнение
                Или нещо по лошо от това ... "Нямам пари за Екип"

Аз нямам пари за мотор пък камоли за екип
                Силвестър Георгиев
                МК "Безделниците" Своге
                Suzuki DR250S

Коментар

Така е човек като няма пари за мотор си купува четириколкаили като си я е купил не са му останали за мотор:

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                    Така е човек като няма пари за мотор си купува четириколкаили като си я е купил не са му останали за мотор:
                    Абе човек де да беше моя просто понякога се возя с нея но не е като да си е твое Ако беше мое снимката нямаше да е на 4 гуми
                    Силвестър Георгиев
                    МК "Безделниците" Своге
                    Suzuki DR250S

Коментар

Според тази тема не трябва да има значение това че не е твое,важното е че си правиш кефа,но не когато ти искаш а когато на тех им стане кеф

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                        Пускам темата за всички онези,които ги е срам,да напишат по нещо в форума,защото са респектирани от всички останали.Сигурен съм на 100% че има такива хора.
                        Момчета,вярно е че на последък хора от нашите кръгове на OFF ROUD-a,вдигнаха доста високо летвата на ендурото и вообще на всичката офроуд техника,като си закупиха последни модели мотоциклети ;ATV-та и джипове.След това се питат защо нивото на ендурото в България е слабо.Ами то стана спорт само за богатите,които се чудят къде да си изразходват част от финансиите.
                        Няма значение къде е летвата.Форумът е за всички и всички са с еднакви права.Така че искам да подтикна тези които карат мотори от старата генерация,включително мз-та ;чз-та и друга подобна техника.Пичове,това че ни е стара техниката не означава,че не сте компетентни и че не карате.Винаги съм казвал,не е важно какво караш,а дали го караш и колко си обикалял.Аз карам Доминатор.Немисля да си сменям техниката.Доста места съм обиколил и тепърва ще обикалям.Споделете с нас вашите разходки и приключения;проблеми и радости.
                        Е Жоре този път ме подразни с тема!
                        1. Който е малодушен и се респектира от това, че някой си е купил нещо ново и/или скъпо, няма да пропише окуражен от тази тема!
                        Само ще започнем да се заяждаме помежду си!
                        2. Още 100 години да карам, Шорито пак ще ми вади мотора по баирите! Та не мисля, че новият мотор прави някой по-голям карач! Ама дай да не си купуваме нищо ново и да не се хвалим, 'щото на някой ще му увисне носа, че и той не може да си го купи!
                        3. Вчера се похвалих във форума с емблемите които ти ми подари и искам да ти кажа че им се радвам повече отколкото на мотора си!

Аз прекрасно те разбирам какво имаш впредвид, но OFFRoad-Bulgaria.com > Основни форуми > Мотори (Enduro) Тема за Ботушите: От къде, за колко, какви?
                        прочети на 4-та страница, след моите снимки на ботушите, коментара на ianko - поощряваш такива коментари с тази тема!
                        -1!!!!!!!!
                        КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Мисля,че най добре е да спрем темата до тук.Има доволни,но има и доста недоволни.Неможе да се угоди на всички,но поне дразгите да спрат.Дано поне да сме били от полза на iai-bg.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X