Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беден-и какво от това ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Беден-и какво от това ?

Пускам темата за всички онези,които ги е срам,да напишат по нещо в форума,защото са респектирани от всички останали.Сигурен съм на 100% че има такива хора.
    Момчета,вярно е че на последък хора от нашите кръгове на OFF ROUD-a,вдигнаха доста високо летвата на ендурото и вообще на всичката офроуд техника,като си закупиха последни модели мотоциклети ;ATV-та и джипове.След това се питат защо нивото на ендурото в България е слабо.Ами то стана спорт само за богатите,които се чудят къде да си изразходват част от финансиите.
    Няма значение къде е летвата.Форумът е за всички и всички са с еднакви права.Така че искам да подтикна тези които карат мотори от старата генерация,включително мз-та ;чз-та и друга подобна техника.Пичове,това че ни е стара техниката не означава,че не сте компетентни и че не карате.Винаги съм казвал,не е важно какво караш,а дали го караш и колко си обикалял.Аз карам Доминатор.Немисля да си сменям техниката.Доста места съм обиколил и тепърва ще обикалям.Споделете с нас вашите разходки и приключения;проблеми и радости.

П.П. С тази тема неискам да обидя никого,а искам да поущря тези които си мислят,че нямат място из темите на форума,а те са доста,както и доста се отказаха да пишат поради пиперливите закачки на други.Приемайте всичко на шега и продължавайте напред.Светът се развива,за едни повече за други по малко.
    Поздрави на всички участници ,(активни и не чак толкова активни )в Форума.

До: Беден-и какво от това ?

Много ми е интересно, когато някой си купи скъп мотор (или кола) и после каже "Нямам пари за бензин"

Коментар

Първоначално публикуван от motofen Преглед на мнение
      Много ми е интересно, когато някой си купи скъп мотор (или кола) и после каже "Нямам пари за бензин"
      Или нещо по лошо от това ... "Нямам пари за Екип"

Коментар

Беден-и какво от това ?
        -Нищо.

Идеално даже....., аз съм на този хал ама и 700 мнения спам със зор се правят.Няма за какво да се срамуваме......,та в този алгоритъм на изказ.........:
        -Даваите момчета натискаите....то в нашата земя(няма да я наричам Държава щот не е) Богати има ли.......Къде са?

-Ооооо Витлиемоф ама ти за пари ли говориш.....,чак сега ми стопли балканския реотан.

Та пишете момчета това е форум.

П.п Точно финикииско бедните са богатите хора,щото те са истински човеци.

Коментар

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ !!! Преди две петилетки спокойно минавах за богат и успял (според мен си бях в горната част на средната класа ама карай) сега тук съм писал как се мъча с бормашина и флекс да имитирам струг или за да не хвърлям нов малко по-голям маслен филтър , слагам уплътнение от стария на колега и т.н. Ако месечно си покриваш разходите на семейството (храна, ток,бензин....+ 4-5-600лв . животоспасяващи лекарства, но нямаш пари за лебетка примерно), богат ли си, беден ли си , така че това с богатството си е доста относително. Яро пусна обава за продажба на "Нисан Патрул" и се сетих че през 94г. вече покойния Иво Карамански ме е возил в такъв и спомена ми се върна в главата именно благодарение на лоста за включване на лебетката.....Добър или лош отмина в историята, както и доста други с които се познавах и сега като видя поредния новоизлюпен "турбо гъзар" с десет яки малоумника около него (гръмко наричани "охрана" ) си умирам от смях. Дали живее в хармония със себе си ? Твърдо НЕ ! И дали може да изпита радост от това да направи сам от серийната машина нещо уникално, съмнявам се! ....
          А без пиперливи закачки неможе - "помоЖ ! мАторами ми на пАт за селУ Огасна." Или онзи (ще си спестя прилагателните) който ни показва как пикае и после кара АТВ по слип. Такива как да подминеш
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Мноо ясно щом си пристрастен каквато и да ти е машината няма спиране ас си карам кютука за 2500 и ми дреме повечето приатели са с црф-и 2007-2008 вр-и клх-ове от новите и сякви нови съвремени Ендура с моя кютук горе долу ги държа има места дето съм само от зад ама тва си е до моториста от една страна .Фен съм и на офроуда с джипки иска ми се да имам някоя хубава джипка ама нямам за това сега от една стара ТкЗ-сарка ше сложа 2.4дизел двигател от Форд транзит и пак не ме спира нищо.

П.П Па живот и здраве всичко да е наред и ас мисля да се здобия с КТМ ЕХС520 но това за сега е само някъква планира мечта.
            Прикачени файлове
            LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Колкото по дълго живееш толко по разбираш че парите сами по себеси не могат да те направят щастлив.Ако не умееш да се радваш на малкото и дребните неща ти никога няма да се зарадваш и на многото.Който го умее ще се кефи безкрайно с некоя текезесарка а друг ще седи тъжен и в Тойота тундра да го сложиш
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Форумът е за всички...хората не трябва да се делят според финансовото състояние според мен. Но в България за съжаление има и винаги ще има подобни деления малко или много(не говоря само за форумите или за оффроуда като цяло, а навсякъде). Просто има хора, които си мислят, че като са станали по-заможни по една или друга причина, всички останали са им в краката.
                От другата страна пък, в един открит диалог като този във форума, хората с по-стара техника и с не толкова средства просто понякога си казват: "аз сега какво да пиша тук, гледай всички црф-и, ктм-и какви групи се събират, кой ще се интересува от моя коптур и разходките ми"
                А не трябва да е така според мен, всеки трябва да пише това от което се интересува и вълнува...само и единствено ще има полза от цялата работа. И вярвам, че повечето от по-заможните участници тук няма да отрекат това...това е едно хоби, и всички които влизат в портала независимо от фин.съст. го споделяме като една обща идея и смисъл.

Коментар

Човек открива истината, единственно като закъса със здравето.Тогава усеща ,колко е било по маловажно всичко останало.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    .... поредния новоизлюпен "турбо гъзар" с десет яки малоумника около него (гръмко наричани "охрана" ) си умирам от смях. Дали живее в хармония със себе си ? Твърдо НЕ ! И дали може да изпита радост от това да направи сам от серийната машина нещо уникално, съмнявам се! ....
                    Е на един такъв "утре" щеше да дойде да си плати сметката от 1000лв, и вече втора седмица не си чува телефона... . Смешник.
                    А имам познати които могат да си позволят и луноход, ама си карат джипките за по 2к-7к. Не защото не могат да си купят нови а защото им е кеф.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

...
                      Последно редактирано от Джамбазов; 13-12-08, 16:51. Причина: Сгрешен бутон. моля да се изтрие.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колеги на никои не му пожелавам проблеми с здравето , а парите ще ги изкараме някак . Ако не като едно време в ИНЖСТРОИ на разменни начала . Макар че тогава доста хора неможаха да го превъзмогнат както и татко . Но такъв е живота . Бъдете живи и здрави .Безпаричието не е повод за ниско самочъствие.

Коментар

Един доста състоятелен /абе направо богат/ приятел веднъж ме пита "Кои пари са твои?" - Вдигам рамене в недоумение , а той вика "Тези които си похарчил с кеф, останалите са я в банки я за наследниците ти ....."

Хареса ми тази мисъл и от тогава гледам да не се лишавам или отлагам за по-късно истинските удоволствия.

А за това да си направиш кефа не винаги трябват много пари. Кво му е на КLXа като е от 93та година и като хайвера е черен то нека хляба да е бял.
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от MotoMAGNA Преглед на мнение
                            Или нещо по лошо от това ... "Нямам пари за Екип"
                            А аз познавам такива дето са взели кредит да си купят Црф и нямат пари нито за бензин,нито за екип та даже им подарих и ръкохватки и после ми се разсърдиха,така че не всички дето нямат възможност са ЧОВЕЦИ-поне аз познавам и такива дето не са-ХОРА.Не че аз имам много възможности като направим сметка че колата ми е 1500лв.,ате имат дори по двеЗа мен беден означава-ТАРИКАТ,въпроса е дали си човек независимо беден или богат.Пример: човек бизнесмен с две коли и три мотора-избива му свеща във неделя като е тръгнал да кара,давам му чисто нова и си я търся повече от месец,защото била много скъпа-17лв.друг пример:момче със ХТ за 1800лв. чупи ръчка на съединителя във едно село,един Човек от селото си свали от мотора и му я даде а на другия ден нащо момче му изпрати неговата си ръчка,една чисто нова,шише ракия и едно шише вино и това само че кара евтин мотор и не си е похарчил всичките пари.
                            А и то това със здравето няма връзка защото първия герой тоя със ръкохватките е пенсионер по болест ама със ЦРФ
                            Сигурно се престарах ама съм на две-три водки .
                            Последно редактирано от ianko; 13-12-08, 21:52.
                            [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Да си правиме кефа и това е нема бедни и богати важното е да си правим кефа по балканите и да си дишаме чист въздох нека тия си седат по нощните барове и офисите с пурата .Да видим на кой ще му е по кеф да си спомняш как си изкачил някой връх с приятели и сте се напили и после слизането е кефско Или курви ,пури и тн....
                              Ендурото и оффроада въобще са моя много голяма страст и дори само от снимките се кефа на колегите като некарам и като вида някоя друга снимка или като минат колеги покрай нас адреналина ми става на 100% За мен е това Кеф Кеф и пак КЕф И най-важното е да сме живи и здрави пък пари ту има ту нема
                              Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X