Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беден-и какво от това ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беден-и какво от това ?

Да ви кажа честно аз мраза такива хора които парадират с финансовото си положение.Видях го и тази година на Севлиево ,и винаги съм го знаел.Когато излезнах от БГ 90 ПРОЦЕНТА ОТ СЕГАШНИТЕ ЕНДУРАДЖИИ НЕ ЗНАЕХА ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ТОЗИ СПОРТ.мНОГО МИ Е СМЕШНО НА ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ ЕНДУРОТО И НЕГОВОТО ПРИЛИЖЕНИЕ,ДА ДАВАТ СЪВЕТИ ЗА НЕГО.И за това ендурото е на това дередже в БГ една трагедия в които главните герои са богатите хора.Ейго на сабират се пари за един мотор а в същото време сички с мангизлии се дърпат назад.Ами искайте и от федераципта нали тя е за това да помага,а не гн. Николов да пребира мангизите.Жоро Витлиемов беше снимал в една тема за парк Кайлъка Плевен ,но е пропуснал да снима вилата на човека дето некой хора много го фалат.На човека дето дерижира федерацията по мотоспорт.Ами супермотото добре е ама що щото има пари и пр.Тази тема е доста пиперлива и по добре да спра че накрая някои ще се засегне.Докато няма човещина сред хората няма да има нищо нито шампионат като света нито нищо.Лично мене много ме радват хората дето с мотори които вече даже са моралноостарели карат ендуро.А Жоро Витлиемоф ако не стегне мотора до лятото ще го глябявам.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Никой не е спирал някой да сподели за някой по дърт мотор или нещо подобно, защо трябва да се прави панаир ''Вижте нямаме тези възможности за по нов мотор и ще се цепиме да си лафиме за Симсони''
      Аз лично не съм от тези с многото възможности по скоро едно ниво над скромното ако има критерий за това изобщо, защото аналога на тази тема е примерно ''Бедните да го духат'' популярна фраза от един филм от близкото минало, малко е дискреминиращо това бедни сме ама за сметка на това сме готини нема такъв филм ама вие си знаете.

-1 за темата като цяло тука се търси конфликт а не стимул да се подтикне изявена група за повече активност.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Дай Боже , да си оправиме страната и всички да имаме пари първо за живот, пък после и да остават достатъчно и за удоволствия. За съжеление спорта си е скъп, трябват си кинти за хубави машини, екипи и поддръжка. Каквото напипаш, караш си го и си ти е кеф. И със скутера преди си ми беше забавно и нямах търпение да тръгна за училище, ама имам едно колело планинско- българско такова. Знам си, че е кенеф, но си ми доставя удоволствие, карам си го и ми се струва, че си е екстра. С мене кара обаче един приятел- работи едно цяло лято в Германия и си купи страшно колело за към 4000 лв. и все ми вика- ей ти моето да го тестваш, а аз все се дърпам , защото знам какво ще стане...и накрая брат ми дойде с нас, дадох му моя българан взех на Чефо колелото за едно спускане...то не бяха скоци, прескачане на коловози, поглъщане на камъни, като скакалец се чувствах, сигурно пристигнах една минута по-рано долу. Сега не ми се сяда на мойто- като котва ми е

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Дай Боже , да си оправиме страната и всички да имаме пари първо за живот, пък после и да остават достатъчно и за удоволствия. За съжеление спорта си е скъп, трябват си кинти за хубави машини, екипи и поддръжка. Каквото напипаш, караш си го и си ти е кеф. И със скутера преди си ми беше забавно и нямах търпение да тръгна за училище, ама имам едно колело планинско- българско такова. Знам си, че е кенеф, но си ми доставя удоволствие, карам си го и ми се струва, че си е екстра. С мене кара обаче един приятел- работи едно цяло лято в Германия и си купи страшно колело за към 4000 лв. и все ми вика- ей ти моето да го тестваш, а аз все се дърпам , защото знам какво ще стане...и накрая брат ми дойде с нас, дадох му моя българан взех на Чефо колелото за едно спускане...то не бяха скоци, прескачане на коловози, поглъщане на камъни, като скакалец се чувствах, сигурно пристигнах една минута по-рано долу. Сега не ми се сяда на мойто- като котва ми е
          Колега всеки се простира според чергата . На този свят има много хубави неща но не всички са за нас . Аз несъжалявам . И не завиждам - е не поне с лошо.За това са мечтите -и за това са готини . В по-горен пост прочетох че темата цели разделение . Аз немисля така . Ако някои иска да го направи си е негов проблем . Мечтаех за мотор но нямах пари , когато вече имах пари за мотор колената не бяха вече за мотор . Човек се примирява , че някои мечти си остават само мечти .

Коментар

еее : ( не искам въобще да се разделям...дано никой да не ме разбира погрешно... кой каквото си е взел -с такова си се кефи. Просто споделих личен опит, защото не ми е това единствения случай да тествам по-добра машина и да се депресирам после и не е приятно. И въобще никакво разделение или конфликти не желая. Аз съм си купил горе-долу добър мотор, ама така съм си преценил и съм направил компромиси заради него. Колата ми струва 1500лв, ама мотора ми е по-важен...така че всеки си знае, важното е , че като затръгваме за гората всеки е на нещо и се кефим заедно. Пък вече ако си му е страст и му е важно човек си намира начин да си купи добър мотор и екип. Имам приятели кредити са теглили, тоя моя приятел си остави семейството и работи на строеж в Германия за колелото, аз преди 5-6 години с трамвая си се возех, ама си купих ЦР125 и екип. Друг познат имам ..10 години събира за мотор, все по-добър да си вземе и накрая си взе Мерцедес. Въпрос на приоритети. Да си призная , малко съжелявам , че се обадих в тази тема...верно е опасна. Нямам нищо против, модераторите да изтрият и двата ми поста.
            Последно редактирано от iassen; 14-12-08, 01:59.

Коментар

А да не играем на дребно в тази тема.

Говорим за човеци не за олигофрени.

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
                . Мечтаех за мотор но нямах пари , когато вече имах пари за мотор колената не бяха вече за мотор . Човек се примирява , че някои мечти си остават само мечти .
                Аз съм същия не бой се.Като малък исках много да си имам мотор,но нямаше кой да ми купи,баща ми почина когато бях на 10 год.Сега си спечелих пари и си купих,ама ме болят колената като тебе ,но няма да спра да карам,щото може да нямам втора възможност.

Коментар

В живота срещам основно два типа хора:Едните са ''Човеци'' другите са ''мизерници''.Човека си е човек независимо от финансовото състояние.Мизерника също.Затова аз гледам да се събирам с човеци,а за мизерниците не ми пука било те богати или бедни!

П.П.И аз карам стар мотор ама т'ва е друга тема!

Коментар

.Ами искайте и от федераципта нали тя е за това да помага,а не гн. Николов да пребира мангизите.Жоро Витлиемов беше снимал в една тема за парк Кайлъка Плевен ,но е пропуснал да снима вилата на човека дето некой хора много го фалат.На човека дето дерижира федерацията по мотоспорт.Ами супермотото добре е ама що щото има пари и пр.Тази тема е доста пиперлива и по добре да спра че накрая някои ще се засегне.Докато няма човещина сред хората няма да има нищо нито шампионат като света нито нищо.Лично мене много ме радват хората дето с мотори които вече даже са моралноостарели карат ендуро.А Жоро Витлиемоф ако не стегне мотора до лятото ще го глябявам.[/quote]

Колега не съм съгласен.Не се засягам само ще изложа позиция. Не защитавам никой.
                    Извинявай, но за кой спорт говориме- "професинален" или родния по нашите ширини.
                    Тук има състезатели и представители на няколко клуба- да ги попитаме Федерацията ли им дава.
                    Да трябва да им дава- условия, организация, информация.
                    Наистина има какво да се иска от федрациите.
                    Но на Кайроли, Филипаретс, Гозини, Ауберт има и много др. федерациите ли им помагат- с какво.
                    Извинявам се, че излязох малко извън темата.
                    Последно редактирано от ДОБРИН; 14-12-08, 11:48. Причина: допълнение
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Човек е голям колкото са големи мечтите му.
                      Към "Pepimotos"- човече кефиш ме. Откъде ги знаеш тези работи бе човече? Имам в напредвид за ЧЕСТНИЯ г-н Николов/ Къшина, бате Борко и т.н./.
                      Другарю Витлиемоф, аз мога ли да чаткам тука в тази тема? Пасвами и май не само на мен. Бъдете живи и най-вече ЗДРАВИ- за съжаление то не се купува.
                      P.S.-Много често обичам да казвам /сигурно съм го чул някъде / ДА БЪДЕМ ЖИВИ ДОКАТО СМЕ ЗДРАВИ !!!!!!
                      [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

"Материалните блага правят човек- заможен,
                        богат е този, който с усмивка посреща Изгрева,
                        и с приятели Залеза."-древна китайска поговорка.

Коментар

Хм, означава ли че ако си беден трябва да караш стар мотор, и обратното, ако си богат - нов? Не е ли това въпрос на личен избор? Колко от нас биха дали 10 000- 15 000 лв. за нов мотор (ако имат възможност), и после да го тръшкат по камънаците? Нека всеки сам да си отговори честно пред себе си. Българската действителност в която живеем ни поставя почти всички в графата бедни. Финансово бедния, ако е решил да си вземе нов мотор, и невъзможното ще направи, и пак ще го има. А наистина богатите за които такива суми са просто смешни, тях няма какво да ги мислим, те живеят в друг свят. Лично за себе си казвам че мога да си купя какъвто си пожелая мотор. Но не го правя с ясното съзнание че ми харесват старите модели, и затова всичките ми мотори са такива. И ме кефят!!
                          http://forum-lines.ru/rez/ab75176.gif

Коментар

Аз не гледам мотора,а кой седи на него.
                            Познавам момче което няма с кого да кара и защо,защото кара хубав як мотор и като тръгнем какво став,газ покрай теб и то едни клечки,камани.Първа забелешка следва втора,трета и сега вълк единак.
                            "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

И аз съм на мнението , че зад кормилното устройство е най-важно . Преди време като бях още млад и зелен , имам предвид със зеления мотор ( Kawasaki KMX 125 ) , ми беше много интерестно да карам с по-големите батковци с Доминаторите , ама с течение на времето , някой от тях почнаха да ми казват " ейи не се пречкат с тая въшка , а се мръдни да не стане някоя беля " или нещо от сортa " изгаси това пръпчело , че ме заболя главата " и тн... Истината бе , че с този мотор за има няма 700-800 лева , аз ги правех диви и щастливи в гората или планината . Тогава реших да им покажа , че и с евтин мотор може да си изкараш готино и резултата бе два пъти над очакванята ми , отделихме се групичка от 3,4 тинейджъра и запонахме да караме на места където големите батковци и не бяха помислили да карат . След известно време нещата се обърнаха , тези с "пръпчелата" се подиграваха на тези със "хубавите мотори " . Много често тази групичка от 3,4 човека сме си правели гавра с мотористите от другата група със изказваня от сорта " Ае в гората ... о да забравих , че за там ви трябват мотори , а не стругове " . така че никой да не се отчайва само си казвайте "Слънце ще изгрее и на мойта нива" и всичко ще е наред

П.П. Преди време си мечтаех за мотор от сорта на XR 400 , Кавазаки КЛХ 400 или някой крос 250сс , 450сс ... а сега за половин година имах 2 от тези страхотни мотора Сузуки ДР 350 Р и Ямаха YZ 400 F . Затова горе главата , мечтите се сбъдват
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Африката Преглед на мнение
                                Хм, означава ли че ако си беден трябва да караш стар мотор, и обратното, ако си богат - нов? Не е ли това въпрос на личен избор? Колко от нас биха дали 10 000- 15 000 лв. за нов мотор (ако имат възможност), и после да го тръшкат по камънаците? Нека всеки сам да си отговори честно пред себе си. Българската действителност в която живеем ни поставя почти всички в графата бедни. Финансово бедния, ако е решил да си вземе нов мотор, и невъзможното ще направи, и пак ще го има. А наистина богатите за които такива суми са просто смешни, тях няма какво да ги мислим, те живеят в друг свят. Лично за себе си казвам че мога да си купя какъвто си пожелая мотор. Но не го правя с ясното съзнание че ми харесват старите модели, и затова всичките ми мотори са такива. И ме кефят!!
                                +1 подкрепям те напълно
                                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X