Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

кои вика толкова бре , тц тц, човек неможе на спокоистве да пие , туууууу,, а наздраве
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
      Ей маниаче стегнисе помощщщщ аман от пиянищаа
      Пил съм малко повече от чаша вино,няма пиянщина .

п.п. Аз имам и повод (добър или не толкова-не е от значение)-днес сестра ми мина изпита по кормуване и вече е правоспособна да управлява МПС...Още една повече,да се пазите еййй!Аз от своя страна обещавам да не и давам Варшавата,белким по-малко щети...
      Наздраве!
      Последно редактирано от м20_маниак; 19-11-08, 22:14.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

• Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
        остаи това пиене беги да омърлиш некя приятелка, ко се въртиш тука с тия пръчове а наздраве

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение

п.п. Аз имам и повод (добър или не толкова-не е от значение)-днес сестра ми мина изпита по кормуване и вече е правоспособна да управлява МПС...Още една повече,да се пазите еййй!Аз от своя страна обещавам да не и давам Варшавата,белким по-малко щети...
        Наздраве!

а така сега кажи чи и сестра имаш дето е пълнолетна и искарала курсове за шафофер
        Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:03.
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли
          а така сега кажи чи и сестра имаш дето е пълнолетна и искарала курсове за шафофер
          Ми,тя е пълнолетна от 7 години някъде,май...Добре,че работи на 2 крачки от нас,та няма да ходи на работа с кола,щото иначе не знам...
          С "Фармахим" - непобедим
          Дизел - само дънки!

Коментар

Ми,тя е пълнолетна от 7 години някъде,май...Добре,че работи на 2 крачки от нас,та няма да ходи на работа с кола,щото иначе не знам...

оооооооооо ше се намери кои да я вози и аз съм на линия еи

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              оооооооооо ше се намери кои да я вози и аз съм на линия еи
              Тя си има кой да я вози.Ти гледай жена ти да не види какво си писал
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Тя си има кой да я вози.Ти гледай жена ти да не види какво си писал

Ооооооооуууууууууууу,,, ма тя ми е като сестра вече , няма проблем

Коментар

Ооооооооуууууууууууу,,, ма тя ми е като сестра вече , няма проблем
                  Ааа,щом няма проблем...Въпреки,че силно се съмнявам.
                  С "Фармахим" - непобедим
                  Дизел - само дънки!

Коментар

Ааа,щом няма проблем...Въпреки,че силно се съмнявам.
                    бе цекаи да зема пръчката да вида ти кво се самняваш бе слушаи дъртия ко ти шушне за 25 години заедно квами е бре , ми като сестра ми е , цукам си я само по челото

Коментар

бе цекаи да зема пръчката да вида ти кво се самняваш бе слушаи дъртия ко ти шушне за 25 години заедно квами е бре , ми като сестра ми е , цукам си я само по челото
                      Бе,вземи пръчката ако искаш,аз тичам по-бързо .Виж,че се майтапя бре,ти да не се върза нещо?25 години са бая време,даже не мога да го представя реално,защото самият аз още не съм живял толкова...

Да си дойдем на думата-наздраве!
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Пожелавам на всички спокойна нощ.
                        Пък, който има да си допива - наздраве.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                          Бе,вземи пръчката ако искаш,аз тичам по-бързо .Виж,че се майтапя бре,ти да не се върза нещо?25 години са бая време,даже не мога да го представя реално,защото самият аз още не съм живял толкова...

Да си дойдем на думата-наздраве!

а наздраве , маи ти се върза, па какати ше ти расказва после
                          бе аз ти казах че стия дърти пръчове нема шанс ама ти аде а наздраве

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Пожелавам на всички спокойна нощ.
                          Пък, който има да си допива - наздраве.

ти па каде беше досега а наздраве
                          Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:03.

Коментар

а наздраве , маи ти се върза, па какати ше ти расказва после
                            бе аз ти казах че стия дърти пръчове нема шанс ама ти аде а наздраве
                            Тя току-що се прибра,сега ще я питам .Прав си до известна степен,утре ще заведя някоя мома в реалната кръчма
                            Та,а наздраве!
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Тя току-що се прибра,сега ще я питам .Прав си до известна степен,утре ще заведя някоя мома в реалната кръчма
                              Та,а наздраве!

остави сестрати да не ни гледа просотиите бре , а наздраве еи ше ме умуреш вече , мама си луд

Коментар

остави сестрати да не ни гледа просотиите бре , а наздраве еи ше ме умуреш вече , мама си луд
                                Как ще и покажа какво сме писали тука бре,нали после ще ми резне намалението от аптеката?!Може да съм луд,ама не съм и толкова тъп,че да и дам да гледа тукаТя няма и достъп де,цъка си на лаптопа в другата стая...
                                Наздраве!
                                С "Фармахим" - непобедим
                                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X