Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    Като притурка за ЗЖорето:
    "по-добре пиян на масата, отколкото трезвен под нея..."
    За една водка казваха че запазва спомените.
    Аз мога да кажа че бирата загубва спомените
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      За една водка казваха че запазва спомените.
      Аз мога да кажа че бирата загубва спомените
      пАзи се, да нема некоя "непиючая сволочь", дето да помни всичко и после да разказва..... че и да импровизира....
      мАни, мАни....
      Един съвет: Винаги отричай!!!
      "Не е вярно, че съм спал на масата... аз разсъждавах, съображавах... - Скажи, Серьога!!!"
      И търси подкрепа само от тези, дето си сигурен, че не помнят....
      Наздраве, днес вечерта като разтоварвах колата в багажника открих 6 шуменски - сигурно някой от семинара ги е оставил, така се въодушевих....
      Вече си мисля, защо само 6.... ми те свършиха... Колко мъка има на този свят, божеее....
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Аз чак сега се включвам, че гледах злощастното състезание в Бразилия на Ф1.
        Хайде, пък да е наздраве на присъстващите тук.
        Последно редактирано от nickbochev; 02-11-08, 21:11.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Привет!
          Нямаш милост...
          Ша си отворя една каменица...
          Боже, боже кога ша стане винцоя, че много ми се услажда...
          И аз гледах формулата...
          Ха наздраве и от мен...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

пАзи се, да нема некоя "непиючая сволочь", дето да помни всичко и после да разказва..... че и да импровизира....
            мАни, мАни....
            Един съвет: Винаги отричай!!!
            "Не е вярно, че съм спал на масата... аз разсъждавах, съображавах... - Скажи, Серьога!!!"
            И търси подкрепа само от тези, дето си сигурен, че не помнят....
            Наздраве, днес вечерта като разтоварвах колата в багажника открих 6 шуменски - сигурно някой от семинара ги е оставил, така се въодушевих....
            Вече си мисля, защо само 6.... ми те свършиха... Колко мъка има на този свят, божеее....
            Е то е ясно че всичко отричам.Даже постоянно трвърдя че съм бил най трезвен на масата(нали редко пия,та повечето ми вярват ).Абе тия 6 бири ако не са били двулитровки,някой се е изкаврил с тебе

Ники ти на формилата ли се нервираш?И аз вчера си изядох пантофите като един пенсионер изравни в един мач,ама ми мина на следващата бира

Коментар

Привет!
              Много добре влаа каменичката...
              Чудя се с фъстъчки ли или сушен свински мезелик да си я изпия...
              залагам на сушеното, че има още една в хладилника...ще си стои самичка пък не е хубу...
              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
              .................................................................................................
              Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                Привет!
                Много добре влаа каменичката...
                Чудя се с фъстъчки ли или сушен свински мезелик да си я изпия...
                залагам на сушеното, че има още една в хладилника...ще си стои самичка пък не е хубу...
                Потвърджавам.Фъстъците да си ги яде Юли с неговото Виски.Дати е сладко.
                НАЗДРАВЕ и за наше ЗДРАВЕ.
                ПП.Едно поздравче http://www.vbox7.com/play:d61aac9bНе е от обичайните ми поздрави,но пък е готино(надявам се да ви хареше)

Коментар

Привет!
                  Благодаря за поздрава...класика в жанра...хахахахаха
                  Благодаря...значи съм взел правилното решение за мезенлика...много е важно мезелика да е правилния...
                  Има пряка зависимост между количеството на пиенето и правилния мезелик
                  Наздраве и от мен...
                  Е. Абу

Коментар

наздраве на всички, някои пробвал ли е това http://www.lgz.lviv.net/GP_Huney.htm
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      някои пробвал ли е това http://www.lgz.lviv.net/GP_Huney.htm
                      Това на снимка не е извинение
                      Къде се губиш бре?Да не си станал трезвеник?Я се стегни
                      А НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Това на снимка не е извинение
                        Къде се губиш бре?Да не си станал трезвеник?Я се стегни
                        А НАЗДРАВЕ
                        Без касова бележка не се приема... Да почерпи!
                        (На български му се вика "медовина"... ама такъв % алкохол без захар не ми е ясно как ще стане... абе, я си пий грозданка или двойно препечена сливовица... )
                        Наздраве!!!
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          наздраве на всички, някои пробвал ли е това http://www.lgz.lviv.net/GP_Huney.htm
                          Името на водката има своя изключително интересна предистория. Ето я тук:
                          http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...82%D0%BA%D0%B0

Накратко: през 1723 г малко преди да бъде арестуван и хвърлен в Петропавловската крепост украинският хетман/атаман/ Павло Полуботок отдал на съхранение в английска банка 200 000 златни монети под лихва от 2,5 до 7,5% според различните версии. В завещанието си той определил 80% от парите да се дадат за независимостта на Украйна, а останалите 20% на неговите наследници. С годините тази легенда е била тълкувана различно, като в 1990 г. украинският поет Владимир Цибулько обявил, че ако Великобритания върне златото на хетмана в Украйна то на всеки украинец би трябвало да се паднат по 38 кила злато. Впоследствие той признал, че изказването му имало пропаганден характер във връзка с тогавашното посещение на М. Татчър в Украйна.
                          Последно редактирано от Тихомир; 02-11-08, 23:51.

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

мене ме учуди , че вътре има 23 каратово злато , обърнете внимание на дънато на бутилката, аз имам такава бутилка но не пия , вотка баси , а наздраве

Без касова бележка не се приема... Да почерпи!
                            (На български му се вика "медовина"... ама такъв % алкохол без захар не ми е ясно как ще стане... абе, я си пий грозданка или двойно препечена сливовица... )
                            Наздраве!!!
                            наздраве , ма у тая водка има злато 23карат, невиждаш ли бе http://www.lgz.lviv.net/GP_Huney.htm
                            Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:07.
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли
                              наздраве , ма у тая водка има злато 23карат, невиждаш ли бе
                              Е тогава за каво ти еАз ако имах такава водка,до сега да съм я изпил и да съм си направил нещо от златото.Най вероятно да съм го обърнал в БИРА.А колко ли бири има в тая водка
                              Юли,ти нали си по Вискито.Там оня Джак не знам кой си,Джони в крачка и други.Ко се занимаваш със златни водки
                              А НАЗДРАВЕ
                              ПП.Тишо.Стана ми много интересна историята на питието,ама много малк разбрах от нея.Руският ми е много зле.Ако имаш нещо на роден език щ есъм ти благодарен.

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Е тогава за каво ти еАз ако имах такава водка,до сега да съм я изпил и да съм си направил нещо от златото.Най вероятно да съм го обърнал в БИРА.А колко ли бири има в тая водка
                                Юли,ти нали си по Вискито.Там оня Джак не знам кой си,Джони в крачка и други.Ко се занимаваш със златни водки
                                А НАЗДРАВЕ
                                ПП.Тишо.Стана ми много интересна историята на питието,ама много малк разбрах от нея.Руският ми е много зле.Ако имаш нещо на роден език щ есъм ти благодарен.

бе само уиски , коняк от части и ром , ракия, вино , това ми е репертоара , а наздраве

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

Накратко: през 1723 г малко преди да бъде арестуван и хвърлен в Петропавловската крепост украинският хетман/атаман/ Павло Полуботок отдал на съхранение в английска банка 200 000 златни монети под лихва от 2,5 до 7,5% според различните версии. В завещанието си той определил 80% от парите да се дадат за независимостта на Украйна, а останалите 20% на неговите наследници. С годините тази легенда е била тълкувана различно, като в 1990 г. украинският поет Владимир Цибулько обявил, че ако Великобритания върне златото на хетмана в Украйна то на всеки украинец би трябвало да се паднат по 38 кила злато. Впоследствие той признал, че изказването му имало пропаганден характер във връзка с тогавашното посещение на М. Татчър в Украйна.
                                Благодаря на Тишо за превода , супер интересна история , наздраве на водкаджии те
                                Последно редактирано от cveti; 30-11-08, 17:07.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X