Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Ъъъъ,наздраве от опашкаря таа вечер.
    На Черния всичко добро за цялата кАза,да не забравя.
    Ма си имам грижа с компа/до сега го псувам,ма файда йок/.
    Значи,нямах видео на скайпа/вградена камера на лаптопа,която със софтуера на компа бачка,само със скайпа не пали/.Теглих последната версия-тц,деинсталирах скайпа тотал и пробвах с инсталация като новопостъпил.Нямал съм права към някакъв ключ,рита ме от инсталацията и ме светва за грешка 1603.Помагайте/не сега,де/,че на тоа лаптоп ще му зачисля бракуван парашут.Рових из гугъла-да съм сложел по-стара версия.Теглих 2-3,пак до тоя ключ ме докарва и толкоз.
    Тишо,аре,бе-видях че си много в час със материята.
    Musovir ако има желание и той може да удари раменце-направо съм издивял.
    Наздраве/не ме лОви даже/,ама help,че си е ..............майката!
    Последно редактирано от cveti; 27-09-08, 02:48. Причина: цензура

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
      Подарявам здрави/вторачка/ лагери за руски перални!На печелившите честито!
      На въпроса-тц,ти докато си се отгъвал покрай юрганя,аз се храних с таа железария-бехме на купони '96/97г.
      Земи се фани в ръце и дай акъл ако имаш нещо предвид,утре съм светнат на всекви бъзици-сега ми ври мармалада.
      Максе ето какво излиза с твоята грешка http://www.kaldata.com/forums/index....ic=58784&st=30 коментар 40.Виж дали ще ти свърши работа.
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Максе ето какво излиза с твоята грешка http://www.kaldata.com/forums/index....ic=58784&st=30 коментар 40.Виж дали ще ти свърши работа.
        Бях и там бе,брато-неще,майка му и скайп.Направо ми сбози вечерта,а бях подкарал читав финансов разговор с моите в Лондон.
        Довърших го по телефона.
        Мани!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Бях и там бе,брато-неще,майка му и скайп.Направо ми сбози вечерта,а бях подкарал читав финансов разговор с моите в Лондон.
          Довърших го по телефона.
          Мани!
          Не занм с лаптопите как е,ама май трябва да разрешиш ползването на камерата от настройките на скайпа.И защо ти е да теглиш нова версия като имаш обновяване на скайп.С него се обновяваш до последната версия.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Не занм с лаптопите как е,ама май трябва да разрешиш ползването на камерата от настройките на скайпа.И защо ти е да теглиш нова версия като имаш обновяване на скайп.С него се обновяваш до последната версия.
            Ами тръгнах за нова версия,щото нямах видео само на скайпа.Камерата е вградена,обнових драйверите-няма грижа.Софтуера на самата камера/към лаптопа/ пали,прави видео,снимки-всичко-6.На скайп-черно.На другия ми лаптоп като вляза във връзка/през скайп/ се виждам и като повикващ и като отговарящ.На този с грижите и двата прозореца черни.Направо съм издивял.До преди седмица без да бърникам нищо говорих с видео.

Коментар

Снощи бях на тържество-среща на стари колеги от Нефтохим-Лукойл.
              Двайсет маси бяха затрупани с алкохол. Изпи се една трета.
              Въпросът ми е:къде отиват тези излишъци?!

Една компания от този сайт би се справила достойно със задачата. Алкохол втора употреба няма!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                Снощи бях на тържество-среща на стари колеги от Нефтохим-Лукойл.
                Двайсет маси бяха затрупани с алкохол. Изпи се една трета.
                Въпросът ми е:къде отиват тези излишъци?!

Една компания от този сайт би се справила достойно със задачата. Алкохол втора употреба няма!
                Добро утро.
                Моля те само да не "отваряш темата" за справянето с излишъците, че току-виж, още от сутринта се напълнила кръчмата и се опразнило кафенето.
                Трябваше довечера ... ама ти вече им пусна мухата, сега цял ден ще се облизват наоколо.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

................Алкохол втора употреба няма!
                  И аз така мислех, но сега след като за първи път опитах " Квас " в Одеса, нещо съм разколебан...... (
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

...Алкохол втора употреба няма!
                    Това изобщо е една мистерия. И аз като адаша мисля така, но съм попадал на питиета (по-специално ракия и бира), чиито вкусови качества и аромати са съвършено необясними по-друг начин. А науката мълчи...

Поздрави!
                    Искам България чиста!

Коментар

Ъъъъ,наздраве от опашкаря таа вечер.
                      На Черния всичко добро за цялата кАза,да не забравя.
                      Ма си имам грижа с компа/до сега го псувам,ма файда йок/.
                      Значи,нямах видео на скайпа/вградена камера на лаптопа,която със софтуера на компа бачка,само със скайпа не пали/.Теглих последната версия-тц,деинсталирах скайпа тотал и пробвах с инсталация като новопостъпил.Нямал съм права към някакъв ключ,рита ме от инсталацията и ме светва за грешка 1603.Помагайте/не сега,де/,че на тоа лаптоп ще му зачисля бракуван парашут.Рових из гугъла-да съм сложел по-стара версия.Теглих 2-3,пак до тоя ключ ме докарва и толкоз.
                      Тишо,аре,бе-видях че си много в час със материята.
                      Musovir ако има желание и той може да удари раменце-направо съм издивял.
                      Наздраве/не ме лОви даже/,ама help,че си е ..............майката!
                      Максе , сори брат , ама не мога ти помогна в случая.

Коментар

А наздраве и от мене
                        У тая мрачна събота какво да се прави...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Максе , сори брат , ама не мога ти помогна в случая.
                          Тишо,сполай ти,скайпа го сборих,но ефекта при камерата е същия.
                          Ще изпраскам нов софтуер за камерата,после ще гледам за аномалиите.
                          Обаче в понеделник-утре получавате всички по една 40 и кусур градусува боза-малкото тотал пълнолетие/21/.
                          Наздраве!
                          П.П.-мале как ш'са отрежа/като съботник в КОМИ/

Коментар

Обаче в понеделник-утре получавате всички по една 40 и кусур градусува боза-малкото тотал пълнолетие/21/.
                            Кои всички и от къде да си я вземем?

П.С. А иначе, наздраве и от мен. Да сте живи и здрави, пък каквото стане.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Кои всички и от къде да си я вземем?

П.С. А иначе, наздраве и от мен. Да сте живи и здрави, пък каквото стане.
                              Ми,ш'пиша адреса на полевата кухня...
                              На теб лично съм ти признателен за хубавото четиво-стил и тематика!БЛАГОДАРЯ!!!
                              Наздраве!!!

Коментар

Тишо,сполай ти,скайпа го сборих,но ефекта при камерата е същия.
                                Ще изпраскам нов софтуер за камерата,после ще гледам за аномалиите.
                                Наздраве!
                                П.П.-мале как ш'са отрежа/като съботник в КОМИ/
                                То утре неделя бе! Моят син има рожден ден утре!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X