Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеДа рекна и аз едно наздрачве .Нема сужуче ни Тишово ни Вивово , ама ко да се прай , с малко пръжени яйца едно саламче и салатка и рикия де088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Ей .... не може да Ви научим, аз се мъча, Тишо също, ама ....!
Водка Русский Стандарт (черен етикет) с черна филийка с масълце и по няколко зрънца червен хайвер (имам още около половин кило).
Те това е класика!
Наздраве пиянки!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
Но без превод щеше да е по ефектно, поне щеше да се разбере колко сме
Наздраве с мойта любима песен, (Коле, не се стряскай):
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеЕй .... не може да Ви научим, аз се мъча, Тишо също, ама ....!
Водка Русский Стандарт (черен етикет) с черна филийка с масълце и по няколко зрънца червен хайвер (имам още около половин кило).
Те това е класика!
Наздраве пиянки!
Това вече не е за завиждане! Няма ли приятели да помогнат?
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТова вече не е за завиждане! Няма ли приятели да помогнат?
Наздраве
Мъка ...
Наздраве с третата филийка!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеРумба,ти си за ожалване бре!! Наздраве!
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеЕй .... не може да Ви научим, аз се мъча, Тишо също, ама ....!
Те това е класика!
Наздраве пиянки!
НАЗДРАВЕ!088пет722пет99
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеРумба,това е висш пилотаж бе,немоем се мери с вазе!! Ние сме по-прости......вино с телешко бон филе,загърнато в мус от ядки и портокалов мед,подправено с италианско перно и подправки от средиземноморието!
НАЗДРАВЕ!
Не си споменал само какво е виното?
Да не се изложиш тука ......
Ама, .... ти нали ще идваш у наше село бре?!?
Ще ти загъна у един вестник .... малко хайверец ... за на пролет .....
Наздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Коментар
-
Круме, кво се правиш на луд бе?.. Кога щели сме да се сберем да се напием заедно??? Ами след няколко дни бре. Ако кажеш, че не знаеш-глоба, като нередовен читател на бара.
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеТака ... може!
Не си споменал само какво е виното?
Да не се изложиш тука ......
Ама, .... ти нали ще идваш у наше село бре?!?
Ще ти загъна у един вестник .... малко хайверец ... за на пролет .....
Наздраве!
Коле,знам за тая среща,ама е много студено за матОра бе! Ще дойда,ама.......друг път!088пет722пет99
Коментар
-
Така...по повод сбирката.
Чухме се с Дидо преди обяд,...и двамата отпадаме! За което аз (и той) искрено съжалявам! Язък за усилията и организацията, която направих-впрегнах 'сичкото роднини-вината е изцяло моя!!!
Коле, тия дни се бях зачел в подписа ти-желание има. Зора дойде от врага, м@мка му жална...
Хубаво сте заседнали!
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар