Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
ООоо, тоа бар съм гу чувАл некъде.. Тука сме..
Аре, тайфата, вътре сме..
Влизам, антуража след мен, и кво да видя ???
Бреее, мама му стара, ми то вътре - всички ги знам..
Странно, обикновено мен ме знаят в кръчмите, като вляза, тука е обратното - аз познавам ВСИЧКИ??? Много странно, много...
Бре, бре, бре...
Ми, наааздраве, опс, компанията..
О, кво гледам - Колето - яя, тоа го знам - готин пич е.. Моа ли да мина, без да му каа идно наздраве??? ООО, Коле, ти ли си бре? ТИ? М кво праиш тука, бе, майна? Пивваш? ЕЕЕ, наздраве, брат ми.
Къде е бармана бре?
Бръже!!!
На тоа хубав човек - от квото пий, дай му двя! Веднага, бе , момче, казах - веднага!!!!
Яаа, кой е тоя - таман срещу мене ?
Седи, и пие спирачна течност, и няма грам мръвка срещу него? Бадеми някви...
Хм - това не е ДОТ4, мирише на бърбън ли е, това, уиски ли е? Как ги правят тия квадратни шишета бре? Това е, да им е удобно на ледените кубчета...
Това ще да е Тишо...
Хмм, тоа е готин пич, не моа да не му каа едно яко НАЗДРАВЕ!!!
Тишо, ти, брат ми, ти мен уважаваш ли ме?
А, опс, наместих очелата - гледам тук, едно хубаво такова, усмихнато срещу мене ..
Еее, Доби, скивах та, не ми се крий..
Ако знаеш колко ми се ще да ти кажа едно "наздраве" - наживо...
Опс, ами това, другото гадже - розово, едно такова, готино... тая ще да е джипарка, като я гледам, дори баш джипарка - от погледа и личи - митсибуши кара - от нашите ще да е ...
Има излъчване това гадже бре, харесва ми - лъха на кулокранове, на булдозери, на фризери лъха... Яката работа, брей.. Сещам се за една фабрика до Филибето, само като го скивах гаджето, и веднага за това се сетиф...
Мноо яко гадже..
Виве, моа ли `а седна до тебе?
Ти мен уважаваш ма , уе?
Я, колко е часа?
19.05?
Ми Божича кво праи тук толкова рано?
Ооо, объркал съм стрелките, то било 00.35 - така може...
ЯЯЯ, кой квото пие, да си поръча по още две!!!
Веднага!!!
Стоп!!!
ПО ТРИ!!!
Рожденика черпи!
Довечера ми пратете сметката!
Опс, утре ми я пратете - тая вечер черпя аз.
Утре - сметката - на ЛС.
Наздраве на компанията, вероятно съм пропуснал много хора, на които искам да им кажа `ъъц, наздраве... един вид.. - та да кажа наздраве на всички добри люде, които се сетиха да ме поздравят за последния ми рожден ден от добрата страна на петдесетте.. следващия вече няма да е точно такъв - почвам да се променям, и да се уча да гледам песимистично на нещата...
Дано не се науча, де.
Сядай Вени Честит ти национален рожден ден и тук Той Кольо с част от баровците са на сбирка, до която не можахме да се доберем поради разни причини и много километри, ама ще им го върнем скоро
Наздраве, жив и здрав! Не всеки ден се става на 16
П.П. 'Ного те уважавам, ша знайш
Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 03-03-12, 18:32.
Причина: Уважението :)
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Вени, глей ся!
Ти с първите 50г. си свършил, каквото там...,
През вторите 50г.-в аптека да не влезеш, а в следващите 50г. може, ама за... виягра!!!
А, наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
1. Честит празник!
2. ЧРД на Вени и туканка...
3. Направих си салата от типа "всичко, каквото има в хладилника", за да ви кажа Наздраве!
4. Наздраве!
5. Ако някой не е разбрал нещо, да прочете пак, но от т.4 надолу!
Коментар