Наздраве и от мене.Днес беше малко куц ден, без малко да намаля броя на пръстите на едната ръка.Сега съм бинтован малко и пия водкен щот компотерчо речеч че щяло да ме боли като мине упойката.Искам да му река едно ГООООООЛЯМО БЛАГОДАРЯ.Отзова се веднага , води ме по доктори и след това ми разнесе и бутилките по клиентите.Блгодаря Кольо и наздраве
Наздраве Баровци
Наздраве на всички. Дедо попе, оправяй се, че трябват здрави ръце, да се вдигат чашите.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
На работа нямам звук на компа. Видях го, но не мога да го чуя. Румба, много ти благодаря ( отново) за гостоприемството!
За мен беше удоволствие да имам гости като вас, абе щом изкарахме до 5:30 - 6:00 на маса, в сладки приказки и се каляхме и хвърляхме лебедки, значи е било приятно.
Румба страшен шедьовър си сътворил,направо си за Холивуд!Голямо благодаря за гостоприемството!
Радо радвам се че са ти хареса ли.Аз ти благодаря за прекрасната разходка!
Наздраве на всички!
Румба страшен шедьовър си сътворил,направо си за Холивуд!Голямо благодаря за гостоприемството!
Радо радвам се че са ти хареса ли.Аз ти благодаря за прекрасната разходка!
Наздраве на всички!
Сега качвам в тубата втория клип, дето такова ма*ката на ражисьорския екип като мина през локвата.
Дедо попеееее, оправяй се бързо, че кой ша пипа попадията бре?
Коментар