Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Виках днес да преваря, а той Тишо тука още от сабахлем Наздраве с бирцок, времето е пролетно
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Виках днес да преваря, а той Тишо тука още от сабахлем Наздраве с бирцок, времето е пролетно
      Е, аз минавам периодически, търся тука една от сервитьорките нещо... взела е моя телефон сабалям, а ми е оставила нейния, за чий ми е, мамка му.... Ама ти не ме гледай, аз все едно съм от инвентара... мхм, например фикуса или мечката на входа.... Наздраве с глътка жакче!

Коментар

Ще мина за по едно.Наздраве
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Наработих се за днес. Наздраве.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Наздраве и от мен!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да рекна и аз наздраве , водкен със саламен , докато чакам попадията да сготви агнешката чорба
              RAV 4
              F650GS

Коментар

А Честита ви Баба Марта! Здрави и щастливи, и с мярка ей да пиете!
                Колежки това за нас:

Наздраве!
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                  А Честита ви Баба Марта! Здрави и щастливи, и с мярка ей да пиете!
                  Колежки това за нас:

Наздраве!
                  Браво Доби, само така, ама нещо срамежливо е прикрил...мартеничките

Нищо де, аз съм с богато въображение

Айде наздраве, живи и здрави да сте всички

Коментар

И понеже е празник, и щото не съм ревнива лелка,ето ви още една кандидат сервитьорка. Хайде гласувайте.
                    Наздраве!
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Варненките в топ 5 по красота в света

29.02.2012 17.40
                      Варненките са на пето място сред най-красивите жени на планетата, сочи проучване на сайта за туризъм Travelers Digest.
                      "България е прочута със своите ски-курорти, оживена столица, средновековни градове и великолепни плажове на черноморското крайбрежие. Но тук трябва да прибавим и неземните красавици. Най-често те са високи, със светла кожа, тъмни коси и сини или зелени очи", пише в сайта.
                      В класацията на градовете с най-красиви жени на света на първа позиция е Киев, Украйна. Следват Стокхолм, Швеция, Ню Йорк, САЩ, Буенос Айрес, Аржентина

Добринка Накова:
                      Така е, само като видите мен ;-)), и дъщерите ми,и техните приятелки, и приятелките ми, и сестра ми, и нейните приятелки, и техните сестри и приятелки, и приятелките на приятелките ни,и любовниците на мъжете ни, и жените на нашите любовници, и .... и още знайни и незнайни знойни красавици!

А наздраве от Красива Варна

Коментар

Пуу, мръсници, как не ви е срам! Какви са тия пущове от вас, м? Я скив тука какво съм ви нагласил, получете си го на бара:

Наздраве!

Коментар

Хорааа, днес Джъстин Бийбър има рожден ден. Наздраве:
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          Питието определя съзнанието....
                          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                            Варненките в топ 5 по красота в света

29.02.2012 17.40
                            Варненките са на пето място сред най-красивите жени на планетата, сочи проучване на сайта за туризъм Travelers Digest.
                            "България е прочута със своите ски-курорти, оживена столица, средновековни градове и великолепни плажове на черноморското крайбрежие. Но тук трябва да прибавим и неземните красавици. Най-често те са високи, със светла кожа, тъмни коси и сини или зелени очи", пише в сайта.
                            В класацията на градовете с най-красиви жени на света на първа позиция е Киев, Украйна. Следват Стокхолм, Швеция, Ню Йорк, САЩ, Буенос Айрес, Аржентина

Добринка Накова:
                            Така е, само като видите мен ;-)), и дъщерите ми,и техните приятелки, и приятелките ми, и сестра ми, и нейните приятелки, и техните сестри и приятелки, и приятелките на приятелките ни,и любовниците на мъжете ни, и жените на нашите любовници, и .... и още знайни и незнайни знойни красавици!

А наздраве от Красива Варна

Шуменци па сме най-убави! Питай Кольо ако не вярваш, той ще потвърди. Ей ви една снимка на един красавец. Наздраве!

П.П. Сега шкемнето е по-малко.
                            Прикачени файлове
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Пуу, мръсници, как не ви е срам! Какви са тия пущове от вас, м? Я скив тука какво съм ви нагласил, получете си го на бара:

Наздраве!
                              Малии, бати, туз многу убав, ма Ади да ма редиш да са оженвам за нея,ъ? Такъф лачин сако има, лелиии, како, напрау ми тупна на сърциту, ша знаиш!

А наздрави за жиниха

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение

П.П. Сега шкемнето е по-малко.
                              Да, ама дома ти гладят ризите на глобус, то затуй така изглежда

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

Наздраве!
                                Тишо, тоз много Храсиф бре, два апартамента и три голфа има в устата, целия в златни зъби!

Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X