Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Ей, и аз да вляза веднъж и тук да има хора.
    А Наздраве ви!
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ами рано влизаш в кръчмата... Май малко по малко ставаш пиянде. Като нас.
      Наздраве лельо.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ако ви кажа, че 10 годишна ракия използвам да си чистя мебелите с нея, ще ме изключите ли от Бара?
        Да ви казвам ли Наздраве?
        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Ами рано влизаш в кръчмата... Май малко по малко ставаш пиянде. Като нас.
          Наздраве лельо.
          Коле, явно не си виждал Доби все още... Ако я видиш, има да сънуваш мокри сънища до края на живота си. Такова гадже само през крив макарон, мойто момче
          Айде наздраве !

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
            Ако ви кажа, че 10 годишна ракия използвам да си чистя мебелите с нея, ще ме изключите ли от Бара?
            Да ви казвам ли Наздраве?
            Анатема.
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
              Коле, явно не си виждал Доби все още... Ако я видиш, има да сънуваш мокри сънища до края на живота си. Такова гадже само през крив макарон, мойто момче
              Айде наздраве !
              Ооо, како Цвете, ти благоволи да ни навестиш...

Ама да е гадже, да е гадже... Докато не се запознаем с леля не моем каза колко да е... Ама не се съмнявам де, на мен всички жени ми харесват
              Айде наздраве.

@Жулиета-Убих та!!! Кажи си адреЗа да ти пратя един кашон с мебелочистител, а ти да ми пратиш от десетгодишната...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

@Жулиета-Убих та!!! Кажи си адреЗа да ти пратя един кашон с мебелочистител, а ти да ми пратиш от десетгодишната...
                Не ми дават с мебелочистител!
                А докато чистя, нали?
                Ти кво се праиш, че не ми знаиш адреса?
                Все съм си тук, в гората, ул. Шишарка 1
                Айде Наздраве!
                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Е на пак влязох и пак тъмно, Де сте бре и вии пияници ми се викате, а барот празен.Жули внимавай с отлежалите ракии по нашия Делиорман много ги уважаваме, Колю може да е тръгнал вече. Цветка не ме хвали толкова земат ти повярват.
                  Е А Наздраве ви!
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ооо, како Цвете, ти благоволи да ни навестиш...

Ама да е гадже, да е гадже... Докато не се запознаем с леля не моем каза колко да е... Ама не се съмнявам де, на мен всички жени ми харесват
                    Айде наздраве.
                    Днес се опияних от кеф щото карах червения змей на Марто и тъкмо реших да продължа с кефа в бара и кво да видя?! "Лельо" !!! Малий как ме ядосА ако знаеш! И се чудя дали да ти викам "наздраве" или да те наказвам в ъгъла
                    За сега наздраве на останалите...за теб ще си помисля още малко

Коментар

Брей, жена ми пак ме търси по кръчмите.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                        Е на пак влязох и пак тъмно, Де сте бре и вии пияници ми се викате, а барот празен.Жули внимавай с отлежалите ракии по нашия Делиорман много ги уважаваме, Колю може да е тръгнал вече. Цветка не ме хвали толкова земат ти повярват.
                        Е А Наздраве ви!
                        Наздраве Доби! Недей да скромничиш! Скромността е за тези, които нямат никакви други качества/цитат/

Коментар

Цветка радвам се че си се изкефила, На това мувикам да се чувстваш добре И да кажа че до края на седмицата съм в София!
                          А Наздраве!

Коментар

Кольо е виновен...
                            (че пак станах метал)

И понеже душата ми живее някъде във Финландия, ето какво намира човек, като се рови във финландския метал, след като е наминал и в бара:

А има и друг вариант, който ми харесва:

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Кольо е виновен...
                              (че пак станах метал)

И понеже душата ми живее някъде във Финландия, ето какво намира човек, като се рови във финландския метал, след като е наминал и в бара:

А има и друг вариант, който ми харесва:

Не'нам къде ти живее душата, ама да 'земеш да се прибереш, че и Колю с целия хеви-метъл няма да може да ти помогне после

Наздраве на всички, които още са по баровете
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                                Цветка радвам се че си се изкефила, На това мувикам да се чувстваш добре И да кажа че до края на седмицата съм в София!
                                А Наздраве!
                                Верно?! Ми айде да са почерпим по женски тия дни
                                Наздраве!

пп. Ясене, ти днес що ни вързА тенекия, а?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X