Мдааа.
Както е записано в Библията : Господ за 6 дни е създал светът , а на семия седнал да ... гледа Формула1.
Седнал той , ама не ще да е на сухо . Все пак единствено в Неговите възможности е да превърне водата във вино , та явно е седнал на червено .
Никъде обаче в Библията не пише за величието на дребния Човечец .
Не този , който е изобретил Вавилонската кула , за да бъде по-близо до Него . Не и този , който е изобретил машина , за да го доближи ( това са мечтите за Космонавти , за хора като Стефан ) .
Става въпрос за едни други , на вид обикновени хора , които са развили идеята Му : Той е превърнал водата във вино , обаче Те от виното са направили Ракия ! Ей по този въпрос Библията е безмълвна ... дали па не е Дяволско творение ?!
А по тази логика и моя казан ( за ракия ) ще е първата стъпка към онзи другия , с катрана ...
Обаче : ако в пъклото ме пуснат с моя си 120 - литров казан , плюс грешните мацки ... ше търпим и стискането на топките нощно време ...
Ай наздраве на Бандата , другото е суета !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Мдааа.
Както е записано в Библията : Господ за 6 дни е създал светът , а на семия седнал да ... гледа Формула1.
Седнал той , ама не ще да е на сухо . Все пак единствено в Неговите възможности е да превърне водата във вино , та явно е седнал на червено .
Никъде обаче в Библията не пише за величието на дребния Човечец .
Не този , който е изобретил Вавилонската кула , за да бъде по-близо до Него . Не и този , който е изобретил машина , за да го доближи ( това са мечтите за Космонавти , за хора като Стефан ) .
Става въпрос за едни други , на вид обикновени хора , които са развили идеята Му : Той е превърнал водата във вино , обаче Те от виното са направили Ракия ! Ей по този въпрос Библията е безмълвна ... дали па не е Дяволско творение ?!
А по тази логика и моя казан ( за ракия ) ще е първата стъпка към онзи другия , с катрана ...
Обаче : ако в пъклото ме пуснат с моя си 120 - литров казан , плюс грешните мацки ... ше търпим и стискането на топките нощно време ...
Ай наздраве на Бандата , другото е суета !
Наздраве, Владо! Харесва ми тая концепция! Ясна, пряма и изпълнима ... в някаква степен (не казах "цялата", само защото никой не се е върнал от "там:, за да разкаже)!
Железен си Владо. Пък тя ракията не знам дали е дяволско творение(по-скоро не, ние с митрето си я варим, а не сме рогати и опашати), но те приближава до Бог. Няма две мнения. Та ще си я поркаме лютата докато свърши. Ама няма свършване, всеки има казан...
Те тука не съм много съгласен с теб, доста от тях са загубили човешкото в себе си, ама карай. Няма да влизам в спорове сега, а ще си лягам. При среща-напомни ми да си поговорим по темата.
Аре последно наздраве, днес много бачкане, и сега съм разглобен...
Пичове , едно от нещата които съм запомнил още от студентските ми години ( дамите да си затворят очите ! ) , наред с техническите дисциплини , беше : Каквото сложиш в устата , и на на жената между краката .... това ше ти остане в тоя живот !
Пъклото ни е в кърпа вързано ( нищо че Едорс не верва ) , ама и там си има очарование ... Президентската институция не е за мене
Иначе "Принц на Ада" на Металното сърце ми харесА. На коя група е ?
Коле , на Първи юни ми излиза новата книжка (да не ми мине котка път , Пу ! ) . До тогава ше ме возят като бай Тошо на задната седалка .
.. след това ... ( дано жената не чете тук ) - в зависимост от останалите залежи на ракийка ( свършва матр`ияла , свършва , та ше требе пак да друсаме сливите , доде стане гроздето ) , плюс антуража , дето сега пък е по белия свят ... абе очертава се към 10-ти чак
Наздраве за новата седмица !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар