Дидо , знам че искате двамцата със терминатора на карета да го сгънете , ама мое делим по равно четримата , а да викнем компотерчо да ни го заколи
Наздраве със снощното меню водкен с тортен
Ааааа не е вярно! С терминатора не сме говорили, но това е идея. А у Кауфланд-ъ миналата година е имало промоция по нова година - малко прасенце за 60 лв. Сигурно е приличало на куче , ама пон е пишело прасенце. Та ако има и тази година, шуменската бригада съберете по лев-два и командировайте мечкадарина да избере две (да ги замразим) и мой да ги ядем на Януарската или Февруарската среща. Тая дето ще е на палатки у двора на Терминатора. Или където излезе. А да видя сега няма ли да се съберете? Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Генчев, а ти цяло прасенце ял ли си?
И аз не съм, но знам, че изобщо не е вкусно. Става само за снимка. Ако ще се яде(което е и целта на занятието) трябва да се разфасова и да се пече по конвенционалния начин. Иначе язък за прасето. Не, че на 20 кила ще е много прасе, ама пуста мода... Вместо да го угоят до нормалните 100-120 кила те зяносват храната...
Ами не знам, никога не съм ял цяло прасенце. И май наистина е добре да се придържаме към изпитаните неща. А знаеш ли защо мюсилманин не яде свинско? Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Ял съм два пъти цяло.,Първият път си беше пълен отврат,оказа се че "майстора" май не е тамандан, обаче вторият път.....мале нямаш си идея за кво става реч.Тъй че зависи кой го приготвя. А наздраве. А М-у другото и агънце цяло съм ял.......ама то е друга тема.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар