Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Ей, в последните 24ч., 18ч. съм работил. И сега почвам отново. А вие се отпихте, баси. Да ви е сладко..
Наздраве..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Ам да си учил за поп. Щеше да пееш само неделя, и какви пари щеше да изкарваш от свещи....
А за пиенето.
На една сватба попитали попа:
- Дедо попе какво ще пиеш, ракия или вино?
- И бира чедо, и бира!!!
Наздраве!!!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Коле, зачерви ли бузетата?
Наздраве и то мен!
Отивам да режа кашкавал!Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеЕй, в последните 24ч., 18ч. съм работил. И сега почвам отново. А вие се отпихте, баси. Да ви е сладко..
Наздраве..
Наздраве, колеги пиЯнисти!
Аз тая вечер съм организатор на мъжко парти! Трима сме и общата възраст е 51 години. Баси и младежите сме, а?
Коментар
-
Айде вече наздраве с една водчица. Ама само една, че към 2ч. ще трябва да се прибирам с колата.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеБаси, кво ги прайш тия пари, бе...
Наздраве, колеги пиЯнисти!
Аз тая вечер съм организатор на мъжко парти! Трима сме и общата възраст е 51 години. Баси и младежите сме, а?
Я раздуйте чичо ви Ясен днес къде порка?
Наздраве!Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Коментар
-
edoors на тея години стават най- лудите купони. Сега остава да извадите по една спортна кола и да забивате по дискотеки. Другият вариант е 3-5-8 Наздраве Жоре, наздраве на всички!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеДа ги нацелуваш другите двама, на теб не ти се полага!
Я раздуйте чичо ви Ясен днес къде порка?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНаздраве, ама не е така... Баси и дискриминацията!
Ама можем да се напием с теб и да попеем, оки?Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеТе са малки и сладки, а ти си дрт, дескриминацията е възрастова, нямаш шанс!
Ама можем да се напием с теб и да попеем, оки?
Наздраве!
Коментар
-
Айде, последно наздраве от мен. Аз зачервих бузите, прехапах езика, заплетох стъпката, напсувах жената, набих децата, отивам да се облекча, и си лягам с калните обувки на чистите чаршафи
Наздраве и лека.
Наздраве и на БожичИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар