Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, пичове!
Румба, затъжихме се за тебе, бре!
Питах два-три пъти, ама никой нищо не казва
А за сервитьорки, нема да ти казвам, как сме го закъсале
А, наздраве!
Душичка мамина златна, и аз бих се заровил там!
Наздраве!
Ето и още няколко!
А тази ми е лична помощничка на Пътната помощ!
Ух на Дядя ципинячитуууууууууу!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 22-12-11, 19:57.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЕееее, те тава е!
Е къ да та не пОчерпа едно!
Наздраве, мискинТ!
И внимавайте с он-лайна!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 22-12-11, 20:53.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Наздраве..
Тази вечер отказах едно парти за 200лв. Ама не можах да си представя поредната нощ с 3ч. сън. Мислех преди малко, че ще припадна. Знам, че после ще ме е яд за парите, ама не издържах. Явно остарявам. 15 дена почти без сън и вече се предавам. Старост-нерадост.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеЯ, Руменчо се появил! Не мога да не се отбия по този повод в бара! Наздраве Руменчо! Много ми домъчня за теб!
Наздраве на всички де...
Я, кой бил тук!
Наздраве Дедо Попееееееееееееееее!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 22-12-11, 20:54.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
Имах работа, след 100 имейла успях чудеса да сътворя и сума ти пари да спестя! Днес пратихме коса за проба на Ники до Щатите, куриерите не ни взеха пари, да са живи и здрави и успях да запазя час за консултация с биохимичката, след месец борба, искаше да ходим до Щатите, а сега няма мъни, та така!
Нали сме с Спама та поспамих!
Ама сега си пия ракийката и ви казвам Наздраве!
Мерси за Поздрава!
Дани и той ви казва Наздраве!Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Румба, оназ аФтомУнтьорка не може да се събере под колата бе...
Клиренс няма, клирееенс...
Прати я при мен-витарата има доста голям клиренс, няма да е проблем. А докато тя се оправя с клиренса, аз мога да се заема с кли...
А наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Абе Коле, тя на теб работа няма да ти свърши. Не виждаш ли, че това и е хай лифта. И по груби сметки ще пасне на баничарката.Аааа, не си мисли за астрата, тя е ниска за хай лифта.
А наздраве на 'сички!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
много ли ще е ужасно да кажа на всинца ви наздрави с бира , щот съм мноооо жаден. един виц за настроение "Вуте среща Пена.- пено добар дан! -Леле Вуте що си добар , с две приказки ме нави!!глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
ubuntu - linux happy user
Коментар
-
Браво , заслужена рикийка....хлъц....Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеТишо, Тишо!
Имах работа, след 100 имейла успях чудеса да сътворя и сума ти пари да спестя! Днес пратихме коса за проба на Ники до Щатите, куриерите не ни взеха пари, да са живи и здрави и успях да запазя час за консултация с биохимичката, след месец борба, искаше да ходим до Щатите, а сега няма мъни, та така!
Нали сме с Спама та поспамих!
Ама сега си пия ракийката и ви казвам Наздраве!
Мерси за Поздрава!
Дани и той ви казва Наздраве!глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
ubuntu - linux happy user
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар