Големият началник ми направи забележка, че седя и си трая пък тук това не било прилично.
Трябвало периодически да се казва "наздраве", та:
А наздраве де!
Аз дойдох тук воден от най-низко любопитство - `щот вървят едни приказки за някаква интрига. Ясен и туй Либхерче (то си е много стабилен Либхер май).
Ма се заслушах в поздравите дето си ги пускате - мно`о биват! Ей тъй си седя тихо в ъгъла и си слушам...
Кво струвам кво прая вече трета вечер май пак аз ще мета барот, и да ви кажа че много ме е яд.
Щото вместо да пиивам и хапвам, и вместо да гледам акробатите и клоуните аз се занимавам с глупости. И накрая кво от толкова сеир много боклук сте оставили бре.
Тишо изметоф, измиф, оклучвам ама преди туй едно големо наздраве с новото вино, къф тоз фикус ,нямаше ли кой да му налей кана вода исъхнало цвекето.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Гордея се, че от 86,108 членове на нашия Форум, аз съм най-големата пияница. Наздраве с водчица и пърж. компир..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Не си най-големия пияница, а най-рано си си легнал снощи.
Все пак съм диджей. Та рядко си лягам въобще. А за тва, че не съм най-големият пияница, тенкс.
Наздраве, Либхерче, Тишо, Дидо, Тайгъре.
П.П. И Косьо, не го бях видял.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар