Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Е щом е така, черпа 'сички в бара с по едно голямо питие, кой каквото пие Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Че ви женим, кво да праа. А наздраве.
      Ето, чухме и мнението на специалиста. Няма мърдане значи.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Приятно ми е, казвам се Геновева, приятелите ми казват Вива ... За сваДбата, Ясен още не е казал ДА.
      Ако мъжете ги питаха за такива работи, да се е затрил човешкия род досега. Хем всъщност аз дадох идеята, която в момента си присвояват баби, лели и прочее сватовници. Българската традиция допуска младоженците да се запознаят на сватбата, аз имам поне тоя късмет да чуя Името.

Както казах по-рано, днес не ми е ден
      Традиционна фраза за деня на годежа. Само че се очаква да я кажеш след 20-ина години, когато големият син се прибере наквасен, а аз откажа тепърва да се занимавам с Възпитание.

Коментар

Наздраве де.

Коментар

приятелите ми казват Вива
          Ако ме приемеш за приятел-да ти кажа наздраве Виве.
          Имаше едно друго Вивее от Израел, с нея бяхме приятели. все на такива имена ми върви да се сприятелявам...

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          заедно с право на тъщата да живее по 1 месец годишно у нас, отделно посещенията по празниците.
          Според мен по-добре разреши телевизора у вас... Не си вкарвай таралеж в гащите насила.
          А за брачните договори знаеш мнението ми, няма да го повтарям и тук. Ама както си знаеш.

Наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

......Българската традиция допуска младоженците да се запознаят на сватбата......
            Сега не обещавам, ама ако слушаш, може те ад-на и за ФРЕНД некога!!!!

А НАздраве

Коментар

Кольо, с тъща всякак ще се оправиш, ако трябва ще я гръмнеш - тя е само една, ще я излежиш. С телевизора няма излизане на глава.

Коментар

Сега не обещавам, ама ако слушаш, може те ад-на и за ФРЕНД некога!!!!
                Моля ти се. Първо подписа, после фасоните.

Айде наздраве, докато съм ерген.

Коментар

Те тука верно вече шъ съ пие!!
                  Ясене, отваряй ланшното буре и .... наливай.
                  ПраЗДник шъ има тука.

КръсТника дава ... телевизор за булката, плосък при това ... за да може младоженика споко да си гледа Форумо у компутеро!
                  Последно редактирано от CarTest™; 21-11-11, 22:05.
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ооо, Румба, ти се сети за нас...
                    Наздраве ти.

Ясене, тъщите не ги лови куршум, а с телевизора се свиква сравнително лесно. Аз съм жив пример. Колкото и да не искам да пускам пустия му сандък-у нас има да живетя още трима човека, и те искат. И нали съм демократичен(уж)-всеки си пуска телевизора когато си поиска. И вече съм свикнал.

А като дойдеш в началото на Декември ще ми обясниш за пейпалата-как се пращат писма с пари вътре.
                    Наздраве и на теб.
                    Наздраве и на Божич.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      А като дойдеш в началото на Декември ще ми обясниш за пейпалата-как се пращат писма с пари вътре.
                      Това няма какво да ти го обяснявам. Като имаш - пращаш. Като не - ...

Коментар

Коле, аз тука се мъча на едно мерло ... хоремашко, така да се каже, ама е ланшно и бива ... пише на табелата 13,5 градуса, и му бутам за мезе една домашна прясна наденица на тиган. 60/40 телешко към свинско, истинска. Какво ще стане като изсъхне ... не знам дали ще видя, ама сега е .....Мммм...
                        Наздраве!!
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Моля ти се. Първо подписа, после фасоните.

Айде наздраве, докато съм ерген.
                          Направо ми дойде идея за нова тема "ергенско парти на Ясен, курбан ще прави"..... само не знам в кой раздел да я публикувам, честитки и поздравления, или благотворителни акции, или ???? В спама не смея, а може и направо в архива
                          Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 21-11-11, 22:22. Причина: пЪрвописна грешка

Коментар

хм.
                            Май съвсем изгубих инициативата. Ергенското мероприятие поне трябваше да остане аз да го направя.

Матриархат...

Наздраве за матриархата.

Коментар

Наздраве,

Аз ще взема накрая да си сипа едно, че нещо сън не ме 'фаща

Коментар

Твоята е лесна, аз не мога да приключа с работата. А сън ме е хванал отсега.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X