Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

И после лепи плочки и прави зетремесения (децата така викаха) като змей
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
      Чеки, ся ша викна лапето да му дам поръчката и като одобря (само, че предупреждавам, аз си падам по по-сладки питиета ), иии публикувам
      Аз да кажа един коктейл...
      Руски е, и му викат "Медведь пришел, медведь ушел"...

Значи взема се една чаша(по-голяма) и се пълни с водка. Пие се от водката, и се долива с бира. И така докато остане само бира в чашата. На този етап мечката е дошла.
      Следва обратния цикъл-пие се бира, и се долива с водка. И пак докато не остане само водка в чашата. Те тука медведя си е отишъл, отишъл си е(под масата) и пиещия.

Наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

А недей с мечката, много е върла. Даже не смея да опитам този коктейл.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Земетръс, тази вечер ще можем ли да спим нормално или пак ще трябва да стягаме бойната готовност? И аз си наливам една биричка след водката. Чак до този коктейл не мо'а го докарам, но обещавам да почна сериозни тренировки. Наздраве на всички!
          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наздраве!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пиете пиете и нищо не казвате!
              Ми хайде наздраве!
              Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Спете спокойно, тази вечер е почивка. То всяка вечер е чист хамалък...

Коктейла и аз не смея да го опитвам, само знам Румбата и Ради какви бяха на другия ден като пиха водка с бира...

Опа, Румбата май не ги меша, ама пак се нафирка... Май за пръв път.

Абе наздраве за първия път. Първия път в напиването, и другия пръв път

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                  Пиете пиете и нищо не казвате!
                  Ми хайде наздраве!
                  Ха, Косьо да напише нещо различно от едно обикновено "наздраве"

Най-накрая е разбрал, че има и други копчета по клавиатурата

Наздраве Косе.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Спете спокойно, тази вечер е почивка. То всяка вечер е чист хамалък...

Коктейла и аз не смея да го опитвам, само знам Румбата и Ради какви бяха на другия ден като пиха водка с бира...

Опа, Румбата май не ги меша, ама пак се нафирка... Май за пръв път.

Абе наздраве за първия път. Първия път в напиването, и другия пръв път
                    Те понякога първите пъти са 2 в 1. Но и двата заслужават наздравица. Пък и всички тук, и сега. Наздраве де!
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Ха, Косьо да напише нещо различно от едно обикновено "наздраве"

Най-накрая е разбрал, че има и други копчета по клавиатурата

Наздраве Косе.
                      Не съм ги намерил сам бе Коле. щерката учи информатика и ми ги показа!
                      Наздраве!
                      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Бааа, за мен двата вида "пръв път" си бяха по различно време. Като се опуках за пръв път вече бях започнал да се заглеждам, амавсе още само си мечтаех... То си дойде отсамосебеси, като му дойде времето.
                        Ама дотогава вече бяха минали и втория, и третия, и незнам кой още път от първото.

Наздраве Генчев.

Коментар

И аз като Тишо нищо не усетих снощи...А бях буден до 4.30...Слабо,Сватеее !Можеш още!А наздраве!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                            Не съм ги намерил сам бе Коле. щерката учи информатика и ми ги показа!
                            Наздраве!
                            Ми това означава, че щерка ти има повече акъл от тебе...

Оф, що не можете да дойдете на сбирката бе, искам пак да се видим...

Коментар

Гледам има още хора по сепаретата. Последно наздраве от мен и лека!
                              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                И аз като Тишо нищо не усетих снощи...А бях буден до 4.30...Слабо,Сватеее !Можеш още!А наздраве!
                                Ооо, брадати сватко, появи се най-накрая...

Ко искаш повече-трябва да дойдеш да се предложиш, па знам ли-може да си добър
                                Ма за последствията няма да отговарям...

Наздраве ти.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X