Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Да се броим тогава:
    Аз......................1бр.
    Румбата..............1бр.
    Другите да казват по колко са.

П.С. Браво колко ракия ще изпиеш, литър-два? Но имай предвид, че кризата засегна и миячите на прозорци!
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      Пууу, ти ко додиш, ракията за сбирката от мен.
      офф, глупости говора...от коледа съм безработен Ма за ракията - имам га и на кой да га пий....
      Що да са глупости бе... Предлагам ти бартер-пътя от мен, ракията от теб. Сериозно, за мен това е напълно равностойно.
      А ако си носим и надуваеми дюшеци както каза Генчев-спането ще ни излезе без пари(почти). Остава ти малко да похарчиш за еденье, ако виното ми е станало дотогава-ще почерпя, и работата се нарежда.
      Пък знаеш ли, някой може да донесе и мезета...
      Аре наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аре, наработих се. Наздраве с водкен, салаткен и кюфтацен.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Що да са глупости бе... Предлагам ти бартер-пътя от мен, ракията от теб. Сериозно, за мен това е напълно равностойно.
          А ако си носим и надуваеми дюшеци както каза Генчев-спането ще ни излезе без пари(почти). Остава ти малко да похарчиш за еденье, ако виното ми е станало дотогава-ще почерпя, и работата се нарежда.
          Пък знаеш ли, някой може да донесе и мезета...
          Аре наздраве.
          Офф, стига мрънака, нави ма
          пп, и заек (ако са останали) мога да взема....
          Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Мезетата или поне част от тях ще са заклани вчера и транжирани днес. Престигат около 17 часа.

А Траяла да не гледа от ъгъла на темата, а да каже колко бройки е!
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
              А Траяла да не гледа от ъгъла на темата, а да каже колко бройки е!
              Наздраве!
              Траяла май немадамоедамое. Има партита, т.е. работа.
              Абе, наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Е, ако има много работа, му е простено, че после по Нова Година. Пу, пепел ми на устата.
                Как си избра професия, при която да работиш, когато хората почиват? А ако дойдеш, да не мислиш, че няма да работиш. И придобивка има да поливаме, малийй.

Коментар

Не го барайте Жоро.
                  Той колко партита изтърва само и само да дойде на събор, сега му е простено. Ама ще съжалява де...

Засега станахме трима-Генчев, браво-то и аз.
                  Дедо поп дава индикации, че ще дойде, Косьо и Женя досега рядко са пропускали сбирка, кой още?..
                  И наздраве. Леда в бирата се разтопи, сега си пия добре изстудена биричка...

Коментар

Румбата каза, че ще дойде само да му кажем дата и място. А Кольо, ти сам ли ще си?
                    Вече броя и пиша, а който влезне у книгата после само ........ го оправдава и му забранявам да се разболява!

Коментар

Ма дайти дата уа!
                      Да знам с жина ли да идвам или с либовница....
                      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                        Румбата каза, че ще дойде само да му кажем дата и място. А Кольо, ти сам ли ще си?
                        Вече броя и пиша, а който влезне у книгата после само ........ го оправдава и му забранявам да се разболява!
                        Уж съм сам. Жената досега е идвала само на една сбирка, но де да я знам-може и да изяви желание...
                        Бе брой ме за един, пък ако се наложи-ще си бера гайлето.

Браво-чети предната страница бре. За 21-22 Октомври, или следващата седмица, както си решим.
                        Аз съм за 21-22.

Наздраве.

Коментар

Живи ли сте пияндета? Разбрах пълните дюшеци, юргани и др. Нещо в последно време не ми остава време да се отбия, но мислено съм с вас. На всяка глътка ви споменавам ( само с добро). Вече привършвам с водката, че салатата свърши. Май ще минавам на биричка. Наздраве на всички!
                          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Въпростана вила е заета в уикенда на 15-ти и е свободна в уикенда на 22-ри.А и никой не даде друга дата за събитието, та реших, че не е проблем. На мен ми харесва и като място (имам предвид природа), уреденост и отношение ( разведе ме човекът и обясни всичко). Препоръча ми я приятел, който преди две години е карал празници там.

Коментар

Женя бе, как да разбирам мълчанието ви за сбирката? Досега вашето семейство е било най-активно в сбирките... И сега-пас.
                              Айде бе, да се сберем и да ядем и пием.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Женя бе, как да разбирам мълчанието ви за сбирката? Досега вашето семейство е било най-активно в сбирките... И сега-пас.
                                Айде бе, да се сберем и да ядем и пием.
                                Коле, предната седмица бяхме в Трявна, следващата сме в Дряново( ще правим кръщене на племеника). Голямо желание имам да дойдем,но за сега сме пас. Все пак сме в криза. Надявам се да успеем някак си да се впишем, но за сега не мога да обещая нищо. Наздраве на цялата компания с една ледена биричка!
                                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X