Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Абе, пийвам си, и замислям една екскурзия през януари /като ми прилкючи "декемврийската жътва"/, живот и здраве.
    Та екскурзията Ми предвижда посещения, с пийване на разни мои приятели от форумО.
    Като тръгна от София през Вакарел, Копривщица, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Балчик, Русе, Шумен, Г.Оряховица, Севлиево, Бяла Слатина и т.н.
    Крийте се от сега, щото пиЕм много.
    Наздраве..
    П.П. Ще бъда придружен от една колежка. Бая възрастна е, но през януари ще има зимна ваканция.
    Аааааа, таковата, до тогава си вземи читава навигация, че като гледам тая бъгава нещо. А грешка, сега видях, че въртиш обратно на часовниковата стрелка. А наздраве!

П.С. У нас вратата се отваря с крак, защото ръцете са заети!
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

За кавъра и инструментала е ясно. И аз си мислех, че е на муди блус(може да се напише и по друг наичин), но с толкова стара песен не бях сигурен.
      За пример-Whiskey in the jar си мислех, че си е на Металика... Нищо подобно, оказа се стара ирландска песен:

Обаче на Металика по ми харесва.

Наздраве на всички.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Абе, пийвам си, и замислям една екскурзия през януари /като ми прилкючи "декемврийската жътва"/, живот и здраве.
        Та екскурзията Ми предвижда посещения, с пийване на разни мои приятели от форумО.
        Като тръгна от София през Вакарел, Копривщица, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Балчик, Русе, Шумен, Г.Оряховица, Севлиево, Бяла Слатина и т.н.
        Крийте се от сега, щото пиЕм много.
        Наздраве..
        П.П. Ще бъда придружен от една колежка. Бая възрастна е, но през януари ще има зимна ваканция.
        Жоре, като наближиш Шумен прати само дъртата колежка, а ти заминавай нататък. След известно време ще ти я изпратя...

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
          П.С. У нас вратата се отваря с крак, защото ръцете са заети!
          Споко, че си нося ракията. Наздрауееее...
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Жоре, като наближиш Шумен прати само дъртата колежка, а ти заминавай нататък. След известно време ще ти я изпратя...

Наздраве.
            Стига глупости, Колее. По-млада е от сина ти. А ти не си такъв човек. Наздраве.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            0887770735

Коментар

Е това е - слушам whiskey in the jar, пия биричка и ям салатка с целина ..

Наздраве!
              Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Жореее....

Аз много добре знам на кои колежки викаш, че са възрастни.
                Та затова сега така.

Срамота, днес с един комшия си говорим пред гаража, и през стълката на една кола виждам как едни прекрасни дамски крака се задават насам. Друго не се вижда, само караката. Ама КРАКА!.. Попитах комшията коя е тая, а онзи вика-бе на Иван щерката бе...

Като наближи я познах наистина дъщерята на един друг комшия, набор, с година-две по-малка от сина.
                Чак ме хвана срам...

Ма кво пък-хубавото си е хубаво...

Наздраве на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Twilight Преглед на мнение
                  Е това е - слушам whiskey in the jar, пия биричка и ям салатка с целина ..

Наздраве!
                  Всичкото хубаво, ама тази целина...

Нaздраве twi.

Коментар

Срамът, Коле, е лошо чувство. Иди се имунизирай. Наздраве.
                    0887770735

Коментар

Поздрав за дамите в бара:

То май само twi e налична, но какво пък, така целият поздрав е само за нея.

Коментар

Да се появя и аз.Да изкажа специални благодарности на наш Нерон.Тази вечер ми даде още една шишичка винце , 3 килца. Жив и здрав да си компотерчо.
                        Наздраве
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Е Коле, нацели любимата ми песен на Металика. Другата е "Аз изчезвам" - "I desapear"
                          Жоре ти за ракията грижа не бери, ама аз съм момък, та колежката ако има колежка или сестра, брат'четка. И да е дърта- 18-19 годишна, айде 23 също понасям. И не съм капризен, че била висока, че била слаба, с големи цици и малко дубе! Не се бърка, да не се притесняваш. А и не съм ревнив.
                          Наздраве!
                          Авей, да не те хващаме с Траяла, изпи ни виното! Не те ли е срам бе , серсемин такъв?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Поздрав за дамите в бара:

То май само twi e налична, но какво пък, така целият поздрав е само за нея.
                            Много любима песен! Благодаря!
                            Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                              айде 23 също понасям.
                              Перверзник!
                              Бабоеб!!!
                              Ти не знаеш ли, че всичко което е навършило 18 преди вчера е вече на възраст бе?..

Или поне такава ни е приказката с Жорето.

Ми наздраве(за непросветените).

Коментар

Това ме сеща за случка с кола и жена, та и викам:
                                - Ти луда ли си, колата е три години по голяма от теб.
                                А тя мига, та мига, не колата, имаше проблем с мигачите
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X