Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Оф, само няколко човека ли ще сме... Не е хубаво тъй да се цепите от бара да знаете...
    Утре ще ходим с Ради на едно място, та ще го питам дали ще идва със сигурност. И ще пиша тук де.

Радооо, айде на сбирка бе... И другите също...

И накрая-наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

В този ред на мисли, утре ще се оправя с вилата. За сега сме аз, Кольо, Бравото и Румбата.
      Гореспоменатите, да не помъкнете кифтета от Сърбия или от морето, и тук живеят хора, и тук ядем неща отгледани на кокал. Назнам кой от къде е!
      Наздраве!
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Наздраве и от мен! Надявам се утре да има с какво да се похваля.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве и от мен!
          Чакам да стане яденето, докато чакам пийвам малко биричка!
          Дидо, нали не знаеш кой откъде е?
          Да ти се представя, родена в Добрич, живяла 17 години там, после 5 години във Варна и вече 11 години в София.
          Баба ми е от с.Градище, между Габрово и Севлиево. Имам братовчед - Ицо, живее в Севлиево, 74 набор, може и да го знаеш, дълги години беше касиер в ПИБ , ако не се лъжа за името на банката, сега е шеф-не собственик, а управител на фирма за подправки. Сега кара някакво Рено Лагуна.
          Знеш ли като ученичка със седмици кибичех в Севлиево. Ловяхме рибки, по-скоро се забавлявахме под моста.
          Айде, стига приказки, Наздраве!
          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
            Наздраве и от мен!
            Чакам да стане яденето, докато чакам пийвам малко биричка!
            Дидо, нали не знаеш кой откъде е?
            Да ти се представя, родена в Добрич, живяла 17 години там, после 5 години във Варна и вече 11 години в София.
            Баба ми е от с.Градище, между Габрово и Севлиево. Имам братовчед - Ицо, живее в Севлиево, 74 набор, може и да го знаеш, дълги години беше касиер в ПИБ , ако не се лъжа за името на банката, сега е шеф-не собственик, а управител на фирма за подправки. Сега кара някакво Рено Лагуна.
            Знеш ли като ученичка със седмици кибичех в Севлиево. Ловяхме рибки, по-скоро се забавлявахме под моста.
            Айде, стига приказки, Наздраве!
            Свят широк, хора шарени! Не го познавам, но съм говорил с него по телефона.(странно звучи, но е факт) Не е бил в тази банка, тя присъства в града от 4 години. Градище не е точно в тази посока, а в посоката на сбирката. Но не е от такова значение. Колкото до под моста, е аз там почти не съм ходил.
            Наздраве!

Коментар

Гледам,пиете...А наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве, Жорка, бат Марто.....

П.С. И аз не съм бармата! Бармана таковата жената, а аз бара му.......

Коментар

Къде се губиш бат Мартине?
                  Всичко наред ли е при теб?
                  Иииииииии Наздравееееееее!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    Гледам,пиете...А наздраве!

Ти да не би да си спрял пиенето ?

Наздраве, Пиянде.
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Жули, след такова подробно представяне остана да убедиш Дани да дойдете. Ники ако не може да остане при някоя баба-вземете го и него.
                      Свата го знам, че не идва по сбирки-няма да го кандърдисвам...

Айде наздраве, вече на бира.

Пък виното след няколко дни ще е почти готово за пиене. Днес го кусах-има още захар за преработка, ама както ври-скоро всичката захар ще се обърне на пиячка...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
                        Ти да не би да си спрял пиенето ?

Наздраве, Пиянде.
                        Ахам...Ама пущината мен не ме оставя...А наздраве!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Ахам...Ама пущината мен не ме оставя...А наздраве!
                          Да не си болен бре ?

Наздраве.
                          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                          Honda CB 919 Hornet
                          0898849413-Светльо
                          Кръвна Група: 0+

Коментар

Готово, пиша още трима. Ще е хубаво Жулиета да се върне по този край. И за да е всичко танто-танто и аз да се представя.
                            Роден в Габрово, учил в Ямбол, после малко във Варна, две години в циркова трупа/ две различни. После малко на село и в София за няколко години, сега пак на село, до кога.....незнам. Те така.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Жули, след такова подробно представяне остана да убедиш Дани да дойдете. Ники ако не може да остане при някоя баба-вземете го и него.
                              Свата го знам, че не идва по сбирки-няма да го кандърдисвам...

Айде наздраве, вече на бира.

Пък виното след няколко дни ще е почти готово за пиене. Днес го кусах-има още захар за преработка, ама както ври-скоро всичката захар ще се обърне на пиячка...
                              Ще видим, той Дани работи понякога и събота, а понякога и неделя/не по форума/.
                              Ама Коле много се замислих дали да не дойдем, до няколко дни ще ви пиша.
                              То сърце "Балканджйско" трудно отказва на сбирки!
                              Мани, тука от няколко седмици ни е подкарал един грип загубен и ни върти всички, ей го на, Ники болен, не ходи на детска, баща му бачка почивните дни и аз готвя и домакинствам след 20,00 часа.
                              Но ми е домъчняло за вас, та ще видим за сбирката!
                              Наздраве на всички!

Коментар

А на бас, че никой не пие колкото мене.
                                Наздраве.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 27 потребители онлайн. 0 потребители и 27 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X