Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Цезарю, ако бях по-наблизо с удоволствие щях да дойда при бат Пепо, ама нали...
    То тази вечер аз ще пропусна, за да се проявя яко на следващата! Освен това има голяма вероятност преди това да дойда до Шумен!
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      има голяма вероятност преди това да дойда до Шумен!
      Ами ей го дей телефона отдолу.
      Само се обади от предния ден, че да не съм забил по село...
      За мен ще е удоволствие. Честно, не е куртоазия.

Наздраве на всички.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ами ей го дей телефона отдолу.
        Само се обади от предния ден, че да не съм забил по село...
        За мен ще е удоволствие. Честно, не е куртоазия.

Наздраве на всички.
        ОК. Имам много приятни спомени по Кьошковете с едни мезелъци и едно уникално осмарско социалдемократическо розе!!! Възнамерявам да направя втора серия!
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Бравос бре, отрано сте се почнали.....

Наздраве.
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

Ай наздрай

Малко класическа музика:
            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
              Бравос бре, отрано сте се почнали.....

Наздраве.
              Ранно пиле рано пропява!
              Наздраве Светльо!
              Наздраве на целия бар!
              Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Наздравееее....

Косе, айде на сбирка бе.

Ей, какво ви става бе хора, време ли нямате, пари ли?
                Времето е съботно-неделно, а за пари-с все яденето пиенето, спането и пътя мисля нама да надхвърли40-60 лева на човек. Пак си зависи де, кой колко пие и яде...

Коментар

Наздравееее....

Косе, айде на сбирка бе.

Ей, какво ви става бе хора, време ли нямате, пари ли?
                  Времето е съботно-неделно, а за пари-с все яденето пиенето, спането и пътя мисля нама да надхвърли40-60 лева на човек. Пак си зависи де, кой колко пие и яде...
                  Тоа па, с 50лв немоа на кръчмата до нас да изляза бе

Коментар

Значи много пиеш

Смятам го така-две ракии със салата-8-10 лева. Някаква вечеря-още около 10. Остават20 лева за бири. Това са над 10 бутилки. На мен ще ми стигнат и по-малко за вечерта. Ходя по сбирки не за да се оливам, а да се видим наживо и да се наприказваме. Не,ч е и понякога не се ольосквам от пиене, ама то си е очакван ефект
                    8 лева за спане, и още 10-15 за път. Може и да надвишиха 60 , ама все от този порядък е.

Бе да се организираме, пък кой колкото иска-толкова да харчи.

Коментар

Значи много пиеш

Смятам го така-две ракии със салата-8-10 лева. Някаква вечеря-още около 10. Остават20 лева за бири. Това са над 10 бутилки. На мен ще ми стигнат и по-малко за вечерта. Ходя по сбирки не за да се оливам, а да се видим наживо и да се наприказваме. Не,ч е и понякога не се ольосквам от пиене, ама то си е очакван ефект
                      8 лева за спане, и още 10-15 за път. Може и да надвишиха 60 , ама все от този порядък е.

Бе да се организираме, пък кой колкото иска-толкова да харчи.
                      За пийни отпускаш пойчи,от колкот за път.....бензиня скъп бе!
                      То само за 2 ракии за ко да сядам.... па кат са наям и ми са приспива.... пия и ям успоредно

Коментар

Абе аз във бара ли съм, музикалният факултет ли съм? Но бар без джубокс, не е бар де. Днес ходих до Лъгът и Малка строителна площадка, само кран си нямаха! Разпитах по къщите за гости и .... Тези хора акъл нямат, с едни цени..... Оплаках се на приятел и....http://pochivka.bg/o-12846-семеен_хотел_рай#prices

Цената е 12,50 лв. на човек, ако се пали парно цената скача с 3 лв(човекът спомена за отстъпка при пуснато парно). Вилата е за 16-20 души, но преди месец са спали 30 души. Като го попитах ако си донесем надувни матраци, каза, че цената ще е символична. (след няколко думи за 2 път спомена за отстъпка) Незнам за снимките, но моето впечатление беше свързано с чистотата в баните, кухнята и стълбите, за спалните да не споменавам. Спалните могат да съберат до 6 души. ( и мисля, че ще е по-добре от хижа с вишки. Всичко е на наше разположение, има си камина, 3 барбекюта и много голям двор с паркинг. За 14-15 е заета, но за 21-22 е свободна. Осрава да се преброим и да я капарирам, само да не се съберем Аз, Колето и Жоро Траяла. За това помислете добре! Не, че не може да се напием тримата, но ще е добре пропусналите Съборо да се явят в някаква форма Тишо! Май само това имам да казвам и Наздраве, естествено!
                        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                          Абе аз във бара ли съм, музикалният факултет ли съм? Но бар без джубокс, не е бар де. Днес ходих до Лъгът и Малка строителна площадка, само кран си нямаха! Разпитах по къщите за гости и .... Тези хора акъл нямат, с едни цени..... Оплаках се на приятел и....http://pochivka.bg/o-12846-семеен_хотел_рай#prices

Цената е 12,50 лв. на човек, ако се пали парно цената скача с 3 лв(човекът спомена за отстъпка при пуснато парно). Вилата е за 16-20 души, но преди месец са спали 30 души. Като го попитах ако си донесем надувни матраци, каза, че цената ще е символична. (след няколко думи за 2 път спомена за отстъпка) Незнам за снимките, но моето впечатление беше свързано с чистотата в баните, кухнята и стълбите, за спалните да не споменавам. Спалните могат да съберат до 6 души. ( и мисля, че ще е по-добре от хижа с вишки. Всичко е на наше разположение, има си камина, 3 барбекюта и много голям двор с паркинг. За 14-15 е заета, но за 21-22 е свободна. Осрава да се преброим и да я капарирам, само да не се съберем Аз, Колето и Жоро Траяла. За това помислете добре! Не, че не може да се напием тримата, но ще е добре пропусналите Съборо да се явят в някаква форма Тишо! Май само това имам да казвам и Наздраве, естествено!
                          Да уе, нещо към Бургас няма ли
                          Все пак сме безработни от коледа...

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                            Да уе, нещо към Бургас няма ли
                            Все пак сме безработни от коледа...
                            Па нема ли някой от Бургас да те вземе? А и стоп до Шумен и Кольо ще те вземе. Не подценявай Астрата, тя има 10 правостоящи места, смятай!.
                            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Ако е до превоз-аз мога да отида и до Бургас само за да взема "браво-то", и после да го върна... Само сбирка да има!

Аре наздраве. Пак забравих бирата в камерата, и сега пия ледена каша...
                              Кога ли ще преври виното, та да пием нещо нормално.

Коментар

Ако е до превоз-аз мога да отида и до Бургас само за да взема "браво-то", и после да го върна... Само сбирка да има!

Аре наздраве. Пак забравих бирата в камерата, и сега пия ледена каша...
                                Кога ли ще преври виното, та да пием нещо нормално.
                                Пууу, ти ко додиш, ракията за сбирката от мен.
                                офф, глупости говора...от коледа съм безработен Ма за ракията - имам га и на кой да га пий....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X