Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Наздраве, банда! Тръгвам, че имам среща с Крум, да пием по една...кола.... Сори за спама, ама.... Крум....
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Бат Владо отворил преди мен.
      Владо, вчера те питах нещо, ама не си видял явно, та хайде пак:
      питам-какъв е този стандарт в ъгловите шевове да се означава височина на триъгълника, а не катета? Те са си взаимно свързани, но защо трябва да пише "а10" за да направя катет 14? Какво пречи да се напише направо "катет14", а ни карат да смятаме по Питагор?
      И за слагането на клипшчета съм ти обяснил-погледни как става малко по-назад.
      Наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Наздраве, банда! Тръгвам, че имам среща с Крум, да пием по една...кола.... Сори за спама, ама.... Крум....
        Кажи му много поздрави...

Коментар

Наздраве и от мен!Коле,говори за диаметри и радиуси бре!Какви са рия ръбати форми...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Баси ! Се едно сме се наговорили - за 5-6 минути се сбрахме пред кръчмата !

Кат се вземе предвид , че Ники Бочев ше представи част от едрог ... едрооките сервитьорки чак към 12 , а някои от нас вече ще сме в "напреднали" , то доде сме Овреме :
            - Кольо , това с означението на катета в заваръчните шевове си е спам и не е за трезва глава . За него : малко по-късно ! Иначе благодарско и на теб и на Тишо за обяснението за Тубата ! И нема а се карате - почерпка и за двамата ! Мерлото почти е готово ... А тази вечер ако съм ви разбрал обясненията , ше има по.здрави

За сега наздраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наистина бързо се събрахме. И след като сте се събрали-да ви кажа за вилата.
              Във вилата има механа с всички удобства за готвене-печки, котлони, мисля и скара, посуда, прибори, въобще всичко което си трябва за приготвяне на храната. Има две зали за купон-механа, и по-голяма, на мен ми препоръчаха механата, че била по-уютна. Цената за ползването и е 15 лв плюс по 3 лева на човек.
              Спането се плаща отделно-по 15 лв на човек, има единични, двойни стаи, и апартаментчета, изобщо-избор за спане-голям. Всяка стая си има собствен санитарен възел. До вилата се отива по асфалт, и то хубав.
              Така общо на човек ще излезе нещо около 20 лева-само за ползването на вилата. Като условието е да си почистим след купона-да оставим както сме заварили...

От друга страна на хижа "Букаците" е двойно по-евтино, но няма баня и самостоятелни стаи. И достъпа е малко по-труден, но за това нямайте грижа-с отчето ще ви извозим догоре.

Решавайте къде ще сме, че от вилата искат да кажа възможно най-бързо дали ще я ползваме, и да оставя някакво капаро. На Букаците не съм се обаждал, но ако се реши да сме там-никакъв проблем да го направя, даже и дотам ще отида.
              Така, че вие имате думата-решавайте къде ще е купона, и да задействам организацията.
              Наздраве!

От друга стр

Коментар

Добра вечер и наздраве.
                Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Баси !
                Кат се вземе предвид , че Ники Бочев ше представи част от едрог ... едрооките сервитьорки чак към 12 , а някои от нас вече ще сме в "напреднали" ...
                За да не закъснява обслужването, персоналът започва предлагане на напитките още от сега.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G3014_photo01.jpg
Прегледи:2
Размер:70.8 КБ
ID:5228989
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве, групата!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Аз таз вечер съм решила да бесувам и да се размазвам с музика...стига съм боледувала, айде майната му! Поздрав като за начало!

Коментар

Привет!
                        А с какво ще ни извозвате? : -)

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                          Привет!
                          А с какво ще ни извозвате? : -)
                          С жиповете бе, как с какво... Дедо ти поп по хасфалта(че да не одере боята на автобуса) а аз напряко през гората. По-голям кеф е...
                          Но това в случай, че се реши да сме на Букаците. До вилата както казах се стига без проблем, пътя до там е много хубав, макар и с доста завои. Вилата се казва "Пазачница", намира се до крепостта на стария град. Който иска-може да се поразходи из руините.

НАздраве!

Коментар

Да започнем вечерта нежно:

Пък да видим как ще я завършим...
                            Наздраве!

Коментар

Помислих си, че с камиона ще ни карата. : -))
                              Аз нямам претенции. Каквото решите.

Коментар

Наздравею!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X