Ми те голите рускини са си страшни бе Радо, не знаеш ли? Както и голите чехкини и голите германки впрочем...
Сериозно-идваше ми се, но семейният съвет реши друго. Отделно от това-в залива Вромос ще има среща на сузукитата, а и там се бях обещал. Но както се знае-мъжът е главата на семейството, но жената е вратът... Та в случая нямам избор... Ама що е живот-пред нас е! Все ще се организираме и друг път...
Наздраве!
Нема да са пУашиш.
Има и българки, барабар с жена ми.
На залива Вромос има радиажия, има да си светите в тъмното.
При Геро най-много фекални води да има, то ако се осе@ем :-)
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Не съм казвал, но пак повтарям..
И сам воинът е сам.
Монтирах си лампа на балкона, отивам да си къркам там, тука е 'баси жегата вътре..
Наздраве на оцелелите.
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Радо, да се пазиш от комарите, че тази година са много освирепели...
Наздраве.
Два ме уАпаха, ма умряха в делириум тременс.
Да са живи и здрави.
Бе, все пак май абсентчето читаво пиене било.
Тамън правя разликата между анасонлийка, йени-ръка, облаче ле бяло и абсент... ма не ми иде от вътре да го паля, малко ментичка прекрасно се сборва с горчивината на пелина... Другото е от лукаваго.
Наздраве и лека нощ.
Ники, ти на море нема ли да ми додеш...
Радо, ние на море сме планували да ходим, ама точно, след началото на Събора - от 4-ти до 14-ти септември. При това, на другия край на крайбрежието - в Китен.
Коментар