Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Аз май ще се напия днес...Наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Да започваме, ама имам лоша новина-изпревариха ни за вилата...
      Вчера е ходила някаква, дала капаро, и запазила вилата за 4 Декември...
      Баси, не мога да повярвам чак... Що ли не дадох и аз капаро, пък бройката можеше да я уточним по-късно... Ама все отпосле ни идва акъла...
      Има възможност да отидем в петък вечер-тогава е свободна(все още...), или на Букаците. Ама и там не съм се обаждал, искам първо да се консултирам с вас.
      Ако и двата варианта не се приемат ще мисля други-вечерта в кръчма, а спането по хотели, или да отидем в с. Мадара-там има къщи за гости, туристическа хижа, и други възможности, но пък е отдалечено от града, и не ми се иска да е там.

Давайте мнения къде предпочитате, и днес трябва да решим къде, утре да действам, че да не ни изпреварят пак.
      Баси...

Наздраве
      Коле, как да решаваме като нямаме представа ...това село колко е далече? Пък и там в близост няма ли и друга подобна вила или тази е единствена?
      Не се ядосвай, наздраве!

Коментар

Мадара е на около 15 км, мен лично не ме устройва много, защото на другия ден ще съм съдия, и трябва да се прибера да се понаспя малко. А каква сбирка, ако трябва после да карам... Но ако се реши затам-ще се подчиня на общото решение.
        Според мен на Букаците(където беше сбирката предния път) по-подходящо. Или на кръчма, но го няма чара на собственоръчно приготвената храна.
        Наздраве!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Опа тук съм.А наздраве!!!
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ъъъ...и аз.
            Наздраве!

Коментар

Аз заминавам утре за Идилево, което не ми пречи да ви обичам и да ви кажа Наздраве! Дано всички прекарате щастливо миговете заедно и никога да не забравяте, че едно сърце може да направи от миг спомен - роман от незабравима красота. Направете го...струва си, между аперитива и съня...

Коментар

Сега се върнах от Силистра(сифилистра ) както казва един мой приятел от там, та налях си една ракия със салатка и се точа на шкембето от Гюрлата Наздраве!

Коментар

Наздраве и от мен, леля ви кака, тая вечер съм като снощи на джин, но много ме приспива нещо.
                  А и по ТВ. нищо няма, тъй че НАЗДРАВЕ ВИ!
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз пак за сбирка, но този път за дрруга.
                    Ще кажете-тази сбирка оправи, та друга замисля, ама трябва да се организираме навреме.
                    Та:
                    Нали имаше идея да се съберем някъде за Нова година. Преди малко говорих с шурея(Йордан Йорданов във форума), и той даде идеята да отидем на хижа "Партизанска песен" край Габрово. Миналата зима ходихме там на ски, и хижата ни хареса, приятно и чисто е. Има 31 места за спане, мисля,ч е ще са ни достатъчно. Но ако искаме да сме там за Нова година трябва да се организираме още сега, за да можем да платим авансово, и да сме сигурни, че този път няма да ни изпреварят...

http://partizanska-pesen.com/index.p...d=12&Itemid=26

Казвайте искате ли, че до седмица най-късно трябва да сме се организирали...

За предстоящата сбирка-по платото май няма друга вила с малко по-луксозни условия... Остават вариантите Букаците, на кръчма, или в Села МАдара.
                    Аз лично съм за букаците.

Коментар

НАЗДРАЙЙ!!
                      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Аз пак за сбирка, но този път за дрруга.
                        Ще кажете-тази сбирка оправи, та друга замисля, ама трябва да се организираме навреме.
                        Та:
                        Нали имаше идея да се съберем някъде за Нова година. Преди малко говорих с шурея(Йордан Йорданов във форума), и той даде идеята да отидем на хижа "Партизанска песен" край Габрово. Миналата зима ходихме там на ски, и хижата ни хареса, приятно и чисто е. Има 31 места за спане, мисля,ч е ще са ни достатъчно. Но ако искаме да сме там за Нова година трябва да се организираме още сега, за да можем да платим авансово, и да сме сигурни, че този път няма да ни изпреварят...

http://partizanska-pesen.com/index.p...d=12&Itemid=26

Казвайте искате ли, че до седмица най-късно трябва да сме се организирали...

За предстоящата сбирка-по платото май няма друга вила с малко по-луксозни условия... Остават вариантите Букаците, на кръчма, или в Села МАдара.
                        Аз лично съм за букаците.
                        Аз искам. По-добре с приятели, отколкото с монитора!

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                          ...никога да не забравяте, че едно сърце може да направи от миг спомен - роман от незабравима красота. Направете го...
                          Наздраве и от мен!!!

Коментар

Коле никой нищо не казва за 4.12 каквото измислиш това е.
                            Наздраве.
                            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Последно питане-какво ще кажете за петък? Знам, че е работен ден, и на някои от по-далеч ще им е трудно да пътуват след като са били на работа, и после да седнат на масата, но и това е вариант.
                              Всъщност отчето ми даде идея за още една вила, утре ще отида до нея да питам, и ако и там не е свободно за 4 Декември-отивам до Букаците.
                              Но трябва да се организираме, че да не спим под дъбовете
                              Наздраве!

Коментар

Наздраве ! Някой може ли да записва от ТВ?
                                Дарин 0897042636
                                ВАЗ 2105

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X