Да започваме, ама имам лоша новина-изпревариха ни за вилата...
Вчера е ходила някаква, дала капаро, и запазила вилата за 4 Декември...
Баси, не мога да повярвам чак... Що ли не дадох и аз капаро, пък бройката можеше да я уточним по-късно... Ама все отпосле ни идва акъла...
Има възможност да отидем в петък вечер-тогава е свободна(все още...), или на Букаците. Ама и там не съм се обаждал, искам първо да се консултирам с вас.
Ако и двата варианта не се приемат ще мисля други-вечерта в кръчма, а спането по хотели, или да отидем в с. Мадара-там има къщи за гости, туристическа хижа, и други възможности, но пък е отдалечено от града, и не ми се иска да е там.
Давайте мнения къде предпочитате, и днес трябва да решим къде, утре да действам, че да не ни изпреварят пак.
Баси...
Наздраве
Коле, как да решаваме като нямаме представа ...това село колко е далече? Пък и там в близост няма ли и друга подобна вила или тази е единствена?
Не се ядосвай, наздраве!
Мадара е на около 15 км, мен лично не ме устройва много, защото на другия ден ще съм съдия, и трябва да се прибера да се понаспя малко. А каква сбирка, ако трябва после да карам... Но ако се реши затам-ще се подчиня на общото решение.
Според мен на Букаците(където беше сбирката предния път) по-подходящо. Или на кръчма, но го няма чара на собственоръчно приготвената храна.
Наздраве!
Аз заминавам утре за Идилево, което не ми пречи да ви обичам и да ви кажа Наздраве! Дано всички прекарате щастливо миговете заедно и никога да не забравяте, че едно сърце може да направи от миг спомен - роман от незабравима красота. Направете го...струва си, между аперитива и съня...
Сега се върнах от Силистра(сифилистра ) както казва един мой приятел от там, та налях си една ракия със салатка и се точа на шкембето от Гюрлата Наздраве!
Аз пак за сбирка, но този път за дрруга.
Ще кажете-тази сбирка оправи, та друга замисля, ама трябва да се организираме навреме.
Та:
Нали имаше идея да се съберем някъде за Нова година. Преди малко говорих с шурея(Йордан Йорданов във форума), и той даде идеята да отидем на хижа "Партизанска песен" край Габрово. Миналата зима ходихме там на ски, и хижата ни хареса, приятно и чисто е. Има 31 места за спане, мисля,ч е ще са ни достатъчно. Но ако искаме да сме там за Нова година трябва да се организираме още сега, за да можем да платим авансово, и да сме сигурни, че този път няма да ни изпреварят...
Казвайте искате ли, че до седмица най-късно трябва да сме се организирали...
За предстоящата сбирка-по платото май няма друга вила с малко по-луксозни условия... Остават вариантите Букаците, на кръчма, или в Села МАдара.
Аз лично съм за букаците.
Аз пак за сбирка, но този път за дрруга.
Ще кажете-тази сбирка оправи, та друга замисля, ама трябва да се организираме навреме.
Та:
Нали имаше идея да се съберем някъде за Нова година. Преди малко говорих с шурея(Йордан Йорданов във форума), и той даде идеята да отидем на хижа "Партизанска песен" край Габрово. Миналата зима ходихме там на ски, и хижата ни хареса, приятно и чисто е. Има 31 места за спане, мисля,ч е ще са ни достатъчно. Но ако искаме да сме там за Нова година трябва да се организираме още сега, за да можем да платим авансово, и да сме сигурни, че този път няма да ни изпреварят...
Казвайте искате ли, че до седмица най-късно трябва да сме се организирали...
За предстоящата сбирка-по платото май няма друга вила с малко по-луксозни условия... Остават вариантите Букаците, на кръчма, или в Села МАдара.
Аз лично съм за букаците.
Аз искам. По-добре с приятели, отколкото с монитора!
Последно питане-какво ще кажете за петък? Знам, че е работен ден, и на някои от по-далеч ще им е трудно да пътуват след като са били на работа, и после да седнат на масата, но и това е вариант.
Всъщност отчето ми даде идея за още една вила, утре ще отида до нея да питам, и ако и там не е свободно за 4 Декември-отивам до Букаците.
Но трябва да се организираме, че да не спим под дъбовете
Наздраве!
Коментар