Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Какво става всички ли си изполягаха
    Айде наздраве още малко

Коментар

Отварям бара. Наздраве на всички. Гостуването ми в Самоков беше равносилно на самообийство с алкохол. Понеже не умрях ,хората ми наляха едно голямо шише за да се довърша в Пловдив. Заповядайте на моята маса и пак: НАЗДРАВЕ !!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
        Това е показно за по-младите какво да правят
        Майкъл,късмелия си !!! От ряз и право на тази страница...............хм !!!

Коментар

Наздраве!!!!
          Един виц:
          В болницата на Иванчо изведнъж му премалява. Лекарят се обръща към стоящите наблизо санитари:
          - Хайде, двама от вас да го крепят, а третият да му налее в устата малко коняк!
          - Ааа,неее! - протестира Иванчо. - Единият да ме придържа, а двамата да ми наливат!!!
          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
          0878299791

Коментар

Аз пия кафе,докато ми измият колата.Но след малкооо,мале,пуашим сеНаздраве в бъдеще време!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Аз пия кафе,докато ми измият колата.
              ХАХАХАХААХ това некой модератор требе го лепне към бисерите на темата
              Наздраве Батьо със Загоркен
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Гадове! Никва съпричастност към нази, дет работим до 20:00! И после требе да се бърза, че да се гони, че и евентуално, да се настига, макар че "а дано, ама на-дали..."
                Наздраве!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Привет и от мен. Аз го ударих днес на чистене, изморих се и затова сядам на ракийка със салатка, че няма време
                  Наздраве де!
                  Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                    Привет и от мен. Аз го ударих днес на чистене, изморих се и затова сядам на ракийка със салатка, че няма време
                    Наздраве де!
                    Ти добре, че се облече на аватара, че ми омръзна да треперя от студ из ония дни....
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors
                      Ти добре, че се облече на аватара, че ми омръзна да треперя от студ из ония дни....
                      Мога да го подновя с нов от тази година, ама нали идва зима
                      Наздраве!
                      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Aйде, наздраве и от мене!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                          Мога да го подновя с нов от тази година, ама нали идва зима
                          Наздраве!
                          Деси, къде се загуби ?! Сбирка организираме на 25.09 /събота/ Казвай бързо колко места да ти запазим?
                          И наздраве, разбира се!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68
                            Деси, къде се загуби ?! Сбирка организираме на 25.09 /събота/ Казвай бързо колко места да ти запазим?
                            И наздраве, разбира се!
                            Вчера се прибрах в София, но съм вече на линия. За сбирката там съм и най-вероятно едно место, но със сигурност ще ти кажа утре става нали?
                            Наздраве де!

Коментар

Днес от рано сте почнали...А наздраве
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                ХАХАХАХААХ това некой модератор требе го лепне към бисерите на темата
                                Наздраве Батьо със Загоркен
                                Миии...от време на време пия и кафе по това време...А наздраве вече!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X