Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Деси,много приятна комбинация си си спретналаНаздраве
    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от Янита
      Деси,много приятна комбинация си си спретналаНаздраве
      Наздраве мацка... готви и се присъединявай по-бързо към компанията
      Наздраве де!
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Обезателно ще се присъединя,но мааалко по-късноНаздраве...P.S.Скоро гледах филма"Теория на запоя"/руска му работа/.Е,нямаше такова пиене ,такива лафовеАйде Наздраве
        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Я да видим кой се е разпил тука?!А наздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Янита
            Обезателно ще се присъединя,но мааалко по-късноНаздраве...P.S.Скоро гледах филма"Теория на запоя"/руска му работа/.Е,нямаше такова пиене ,такива лафовеАйде Наздраве
            Ако ми го препоръчваш да го гледам
            НАздраве!
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
              Я да видим кой се е разпил тука?!А наздраве!
              Оооо Марто Наздраве баце

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                Оооо Марто Наздраве баце
                Наздра'е,Малката.Продължаваш на мента гледам...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздра'е,Малката.Продължаваш на мента гледам...
                  Ммммм даммм купих си една бутилка Карнобатска преди малко Наздраве ГолемиО!

Коментар

Ммммм даммм купих си една бутилка Карнобатска преди малко Наздраве ГолемиО!
                    Да вземеш да ги мащаш тия сливици.Тъпо ми е на обяд да си пия сам бирата...А наздраве!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да вземеш да ги мащаш тия сливици.Тъпо ми е на обяд да си пия сам бирата...А наздраве!

И така съм си добре, само дето нема да пия бира.....ама живота не свършва.... я виж колко много избор имам кеф ти ракия, кеф ти водка, кеф ти мента, вино к'вот дойде А Наздраве!

Коментар

И така съм си добре, само дето нема да пия бира.....ама живота не свършва.... я виж колко много избор имам кеф ти ракия, кеф ти водка, кеф ти мента, вино к'вот дойде А Наздраве!
                        А аз без бира направо ще се гътна...А наздраве!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Току-що се качвам от гаража. С навигатора след малко мамки успяхме да слижим скоростната кутия на витаралясника на мястото и. Предстоят довършителни работи, но най-тежката част е зад гърба ми.
                          Можех и тази вечер да довърша ремонта, но изведнъж рязко ми се допи ракия

Наздраве.

Дани, за това ли било толкова стискане на палци днес-за работа... Тази дума спада към леко мръсните, ако не знаеш
                          Аз си мислех, че е нещо много по-важно...

Като отрицателен тест за бременност, хи хи...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            А аз без бира направо ще се гътна...А наздраве!
                            Ей сега ще дойде дедо поп, и ще те анатемоса задето престъпваш Божите заповеди.
                            В случая-"Не лъжи!" Нали те видях как цяла вечер лочиш тигровица
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Току-що се качвам от гаража. С навигатора след малко мамки успяхме да слижим скоростната кутия на витаралясника на мястото и. Предстоят довършителни работи, но най-тежката част е зад гърба ми.
                              Можех и тази вечер да довърша ремонта, но изведнъж рязко ми се допи ракия

Наздраве.
                              Ко рече?!
                              Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Ей сега ще дойде дедо поп, и ще те анатемоса задето престъпваш Божите заповеди.
                              В случая-"Не лъжи!" Нали те видях как цяла вечер лочиш тигровица
                              Аз не съм казал,че друго не пия...А наздраве,Свате!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Здравейте, група!
                                Днеска окъснЕх, ама вЕрно...
                                А, наздраве на сите!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X