Пак съм аз...
Поради невъзможността на някои да дойдат на 25-ти и желанието на други да се видят с тях,както и за да има пълна демокрация предлагам да се подложи на гласуване кога да е сбирката?Мислех,че сме уточнили поне датата,ама...то пълна угодия няма,де...!
И,така-моля до утре да има яснота по този въпрос!
Наздраве!
Аз викам да е след 25-ти, тогава.
Така ще има време да си подредим ангажиментите. За следващия уикенд ми се струва прекалено наскоро за повечето.
Наздраве, Пламене!
Your conscience is all you can take to your grave.
Аз викам да е след 25-ти, тогава.
Така ще има време да си подредим ангажиментите. За следващия уикенд ми се струва прекалено наскоро за повечето.
Наздраве, Пламене!
Наздраве,Тигре!
За мен е без никакво значение кога ще е!
Нека и останалите се изкажат,де-не се притеснявайте!
Здравейте бре, пиеници - на Джон Лорд му бяхме семейно на концерта и го гледахме наживо - същия си е като преди и същите номера прави, същата музика свири, имаше и нови неща, но това, което ни направи най-голямо вчепетление - за 41-ви набор (вие смятайте, аз не мога) притежава невероятна енергия!
Дай Боже всекиму на тази възраст да е такъв, та и на нас.
Пък аз си пиех и питието, докато го слушах и един познат като ме видя вика: "А такааа, кой като тебе, седиш си на Античния театър, пиеш си питието и Джон Лорд лично ти свири на ушето!"
После пак така ми свири и Найджъл Кенеди
Та - Наздраве!
п.п. Кольо, разтапяш ни с тия парчета...
Сашо, "Before the dawn" ми е едно от най-любимите парчета не само от Judas Priest, не само от рока, ами от музиката въобще!!!
Ще я изслушам с удоволствие!
Благодаря ти от сърце!
Нека песента да бъде още един специален поздрав за... Той си знае.
Наздраве приятели, радвам се, че ви познавам!
Коментар