Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Аз свърших пиенето...ПАК!Те това ми е коронният номер!Ако бях в кръчма проблема нямаше да го има!
    Слаба ти е логистиката...За да стигне,требе да остане...Първи принцип!А наздраве!Тигаро праща по Еконт...
    Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Реален(реални)на срещата,Цвете-там шЪ се видим кои сме реалните!

Наздраве не казвам,щото свърших пиенето и ще е спам...!

Нерез...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Слаба ти е логистиката...За да стигне,требе да остане...Първи принцип!А наздраве!Тигаро праща по Еконт...

Нерез...
      Ей го пак-нямам предвид себе си,бе-с Цвета сме се разбрали мнооого отдавна,ако искаш да знаеш!
      Последно редактирано от nickbochev; 18-09-10, 01:24. Причина: оформяне на цитат
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Опааа...Незнам,аз тия ралти не ги разбирам...А наздраве!Ше си кажете всичко пиленца.А Дедо чете...И изповядва на ЛС!А ако некой още не се е кръщавал...има специална процедура!Почва с бойния вик АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Бате, нищо не казваш. Нещо не заградИ ли по морето?
          Или там е на Колето и на Румбата район.
          А, наздраве!
          Саше, ние с колето и дедо поп, сме си разделили районите.
          Обаче не сме стиснати и черпим де, кой каквото мое да си фане (Чехкиня, Унагарка, Немкиня, Рускиня) каквото хване.
          Наздраве!
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
            Саше, ние с колето и дедо поп, сме си разделили районите.
            Обаче не сме стиснати и черпим де, кой каквото мое да си фане (Чехкиня, Унагарка, Немкиня, Рускиня) каквото хване.
            Наздраве!
            Румба,да махаш газовата на ОЧО...Можеше да донесеш днеска по некоя ,,мръвка'' в багажника...Днес беше яко!Наздраве,ПРИЯТЕЛЮ!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Румба,да махаш газовата на ОЧО...Можеше да донесеш днеска по некоя ,,мръвка'' в багажника...Днес беше яко!Наздраве,ПРИЯТЕЛЮ!
              Марто, аз попитах дали да напълня чантите с ребърца и пържолки и да взема скарата, ама ми казаха да не я взимам. А, като видях какво банкетче можехме да си спретнем - охаааааааааааааа. Ама за друг път ще знам, да си дойда със тертипа, а пък който не иска да не сяда на масата.
              Видеото със изваждането на подводницата от "кръщенето" съм го качил във вибокса - http://www.vbox7.com/play:93aff9df .
              Наздраве ПРИЯТЕЛЮ!
              Р.П.(RFF) 0898677590
              Пътна помощ
              ДЕНОНОЩНО

Коментар

Марто, аз попитах дали да напълня чантите с ребърца и пържолки и да взема скарата, ама ми казаха да не я взимам. А, като видях какво банкетче можехме да си спретнем - охаааааааааааааа. Ама за друг път ще знам, да си дойда със тертипа, а пък който не иска да не сяда на масата.

Наздраве ПРИЯТЕЛЮ!
                Абе ние не бехме гладни...Ти за чужденките нещо рече...Наздраве,Румба!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Докато изчета последните страници и вие ще си легнете. Наздраве с една ледена биричка!
                  Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Абе ние не бехме гладни...Ти за чужденките нещо рече...Наздраве,Румба!
                    Аааааааааааааааааааааа, за наденицата ли питате...........
                    Да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, споменах, зависи на какъв език предпочиташ да ти пъшкат

Наздраве Марто!

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                    Докато изчета последните страници и вие ще си легнете. Наздраве с една ледена биричка!
                    Оооооо Жени, как сте? Косьо къде се губи?

Наздраве семейство!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                      Да не си говорим на ,,Ви''С Румбата държим фронта!Наздраве!
                      Аааааааааааааааааааааа, за наденицата ли питате...........
                      Да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, да, споменах, зависи на какъв език предпочиташ да ти пъшкат

Наздраве Марто!

!
                      Питаме за шунчица... Аре са,претенции...!Кой подбира...Наздраве,Румба
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да не си говорим на ,,Ви''С Румбата държим фронта!Наздраве!
                        Марто, днес наистина беше един много разтоварващ ден, много ми хареса, http://www.vbox7.com/play:93aff9df
                        трябва по-често да се събираме, ако трябва и на палатки. Аааааааааааааааааааааааааааааааааа.

Наздраве!
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Марто, днес наистина беше един много разтоварващ ден, много ми хареса, трябва по-често да се събираме, ако трябва и на палатки.
                          Взимам синьото хапче и право при Морфей да сънувам бъгита...Лека!
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Взимам синьото хапче и право при Морфей да сънувам бъгита...Лека!
                            Лека и спокайна вечер Марто, и аз ще се нивелирам вече, че взех да си удрям главата в клавиатурата.
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                              Ето и Фани се появи,
                              ако доди и тя с мен..стават 3 девойки с които ще дойда
                              Добро утро и да ви е сладко кафето! Аз съм проспала уговорките и затова рано-рано бързам да кажа, че на 24,25 и 26 ти едната девойка ще е в Идилево, заради това. Чакам това събитие отдавна и с голям интерес, и колкото и да ми се иска да се видим пак, девойките на Майкъл ще са с една по-малко, освен, ако не промените датата на идната събота и неделя, така форумските събития няма да съвпадат, защото е възможно и други хора да искат да посетят Horizons unlimited.

Коментар

Започна подготовката за следващата сбирка на Шуменският клон на бара-аз пека пукница.Наздраве
                                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X