Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    А, не е ли по-важно кой е писал по-качествени неща. И, че като събрахне на пиене, Марто си тръгна първи.
    Марто е предадате-е-е-ел.
    Наздраве.
    П.П. Ама другия път ще го вържеме за стола.
    Още по-П.П.: Верно, че Кольо заслужава наградата, ама той е чак в Шумен. А аз съм по-близо.
    Жорка,бех с колата първия път,втория пак с колата,и с две(словом) дамиИначе за кърканьето,питай Деската...А наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Заслугата е и на титуляра!
      Наздраве, Тишо!
      Как може да казваш на собственика на бара "титуляр"?
      Да не е работник назначен на някаква длъжност...
      Наздраве Сашо, винцето е супер. Май ще ми стигне за тази вечер.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение

...........
        Ти маани, ама сега след събора, популярността на бара скочи до звездите!

...........................
        Заслугата за това е само ваша, изключително ваша и единствено ваша. Хората правят живота красив и интересен, останалото са подробности.
        Наздраве на всички!

Коментар

Като гледам колко е пълен бара и от кеф ми идва да се барна с нов аватар по ферозЕв екип още сега...ма няма фотограф...
          Отвори ми се глътка и второ бире ще опаткам...НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ !!!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Като гледам колко е пълен бара и от кеф ми идва да се барна с нов аватар по ферозЕв екип още сега...ма няма фотограф...
            Отвори ми се глътка и второ бире ще опаткам...НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ !!!
            Аре бе Цвете,втората бира я пия в 10.30 сабале!Наздраве!Опа...към 11 де....
            Прикачени файлове
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Много хора тази вечер, много пишете. Не мога да сваря да ви изчета. Наздраве на всички!
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Пламене, сбирките са хубаво нещо, но софиянци са несериозни. Ние три сбирки направихме, и то на ниво, а по вашио край-една в някакво мижаво барче... Имате да ни стигате.
                И не, не досаждаш. Пиши си каквото и колкото ти е кеф, тука сме широко скроени...
                Дано да успееш да ги събереш.
                Има и такава тема-"Сбирка на бар наздраве"-в подфорума за сбирки организации и какво беше там... Има и снимки.
                А ние всички всяка вечер я увеличаваме.
                Благодаря ти Тишо за темата.
                ТЪрябваше да дойдеш на събора. Макар и за половин ден.

Наздраве на всички, много ми е гот, че имаме нови приятели тук.
                Коле-изобщо не се изненадвам,че Софиянци са най-несериозни...както най-несериозни са Тойота-джиите...!Та,ако не се организираме срам-не срам ще одим по "чужди" сбирки-тВа е положението,значи!
                До седмица ще е ясно каква ще я свършим Софиянци(или няма да я свършим)!
                За 3-ти път питам какви са исканията,очакванията,възможностите и прочие за среща,ама никой-нищо!!!Инак всеки е много навит!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                  Коле-изобщо не се изненадвам,че Софиянци са най-несериозни...както най-несериозни са Тойота-джиите...!Та,ако не се организираме срам-не срам ще одим по "чужди" сбирки-тВа е положението,значи!
                  За 3-ти път питам какви са исканията,очакванията,възможностите и прочие за среща,ама никой-нищо!!!Инак всеки е много навит!
                  дано е извън София сбирката и въобще не се замислям и идвам

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Заслугата за това е само ваша, изключително ваша и единствено ваша. Хората правят живота красив и интересен, останалото са подробности.
                    Наздраве на всички!
                    Бреййй-кВи Модератори имало по света...да не повярва човек...!
                    НАЗДРАВЕ!

Коментар

Аз мисля да лягам. Щото утре трябва да търся Еконт, да пратя на Кольо една-две Витари. Освен това трябва да измисля място за Софийския събор, дето Марто няма да дойде с колата и сто мадами. Абе, сложна работа.
                      Аре, наздраве.
                      П.П. А Тишо тоа път, или ще идва, или правим съборът в Горна. Тва е. Хау.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Айде сега...Несериозни...От кой край на Софето си?Че повечето сме западняци...А наздраве!
                        Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Аз мисля да лягам. Щото утре трябва да търся Еконт, да пратя на Кольо една-две Витари. Освен това трябва да измисля място за Софийския събор, дето Марто няма да дойде с колата и сто мадами. Абе, сложна работа.
                        Аре, наздраве.
                        Еее,Жоре...чак па 100...ти си по мадамите...Наздраве и уека!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Айде сега...Несериозни...От кой край на Софето си?Че повечето сме западняци...А наздраве!
                          Наздраве,де!
                          От Банишора съм-що питаш...?За тези,които ме познават съм "деградето"...

Коментар

Ако чакаш всички да кажат " Да, съгласни сме, ще дойдем, супер, давайте да се организираме", и т.н. няма да стане нищо. Насрочвай ден и час, и поддържай темата жива. Пък ако някой иска нещо да се промени-дата, час, място, меню-винаги може, няма закон за тази работа.
                            Действай.

Пък какво сте взели да се питате от кой квартал сте. Вярно,ч е има такива дето са на туба бензин, ама ние пък се събрахме от 100 километра. Вас някакви квартали ви пречат.

Свата е от Люлин, или както той му вика-Ляо линг.
                            Наздраве!
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                              дано е извън София сбирката и въобще не се замислям и идвам
                              Майкъл, няма да се плашиш...има ли сбирка лично ще те докарам от Цариградското до кръчмата
                              Наздраве!

п.с. На събора май направихме реклама на млякото, не на бирата...с тоя плакат

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Ако чакаш всички да кажат " Да, съгласни сме, ще дойдем, супер, давайте да се организираме", и т.н. няма да стане нищо. Насрочвай ден и час, и поддържай темата жива. Пък ако някой иска нещо да се промени-дата, час, място, меню-винаги може, няма закон за тази работа.
                                Действай.
                                Така,де...само исках малко уточнения за едно-друго,както писах,ама явно няма претенции и изисквания по въпроса!
                                Ще дам малка почивка на аудиторията,после ще дам няколко конкретни предложения и дати(и ценоразписи) и ще се разберем!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X